מה זה הדממה הזו??? נגמרו לכם המילים??? אין יותר אותיות??? אני מחכה לטכנאי...הוא בדרך... מתחברת סוף סוף ל...ADSL.. אומרים שזה הבדל....חבל"ז...נראה. יו מה אני מספרת לכם כל דבר??? סודית...את מי זה בכלל מעניין?
ממליצה לכל מי שזקוק לניקוי ראש ונפש, כל כך נפלא שם, המים חמים ,הנןף והשקט משגעים , הדממה מסביב גורמת לך להרגיש כמו על כוכב אחר, שאבתי כוחות מחודשים ןאנרגיות חיוביות מהמקום הנפלא הזה.
את מגיבה ואני מודה לך,נראה לי שפורום זה יסתדר טוב מאוד בלעדי, אנני תורמת רבות וכנראה שזו הסיבה שאף אחד לא מגיב ולא הגיב בעבר, אז איך אומרים, סלבי והיו בריאים ומאושרים.אור ושמחה לכם ממני .
את מגיבה ואני מודה לך,נראה לי שפורום זה יסתדר טוב מאוד בלעדי, אנני תורמת רבות וכנראה שזו הסיבה שאף אחד לא מגיב ולא הגיב בעבר, אז איך אומרים, סלבי והיו בריאים ומאושרים.אור ושמחה לכם ממני .
מה ההתעלבות הזו??? מה קרה??? שמעת מה אמר השייך....ה...ADSL לא פועל טוב בתפוז...הכל איטי יותר. ת´אמת יש שיפור במהירות.... לא הבנתי את המשפט האחרון.... סה לה וי רק הבנתי...מה זה כל היתר??? סודית לא מקבלת שורותייך האחרונות.
כרגע נכנסתי - לראות מה נשמע כאן, ושמעתי ים המלח - וחשבתי לעצמי וואוי!!!!!!!!!!!כמה היה מועיל לי איזה השתכשכות בבוץ,וכל מיני אמבטיות ריחניות, ומסג´ים - מלא בריאות של גוף ונפש. כייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
פורפורית, לא כולם מגיבים לכולם כפי שאמר צ´רצ´יל ( בתרגום לדניאלית) אי אפשר לרצות את כולם כל הזמן אי אפשר לרצות חלק מכולם כל הזמן, אצטרא אצטרא, גם אני נעלבתי בהתחלה וכיום? מגיבים טוב, לא מגיבים זב"שם. יאללה תכתבי, חסרת לי.