ערב מלא בחדשות

LADodger

New member
אהההה.... ../images/Emo6.gif

אבל עדיין, מה זאת הסודיות הזאת...

omri1234567

New member
בקיצור אתה ילד מקסימום 17........

מה כל כל קשה לך להגיד בן כמה אתה ?!?! חצי מאנשי הפורום פה מכירים אחד את השני בפנים וכל אחד פה יודע בן כמה כל אחד אז מה זה משנה לך?? אני בן 21 ניראה לך שמזיז לי שמישהו ידע את זה?? תאמין לי לא נוכל לקשר את הגיל שלך למיגורים שלך בארץ לפי איזה לירון שאני מכיר

מה הקשר מגורים?../images/Emo3.gif

את זה כבר אמרתי...אני גר בדרום, ובקיץ עברתי לב"ש... למה אף אחד לא בא בטענות לאליקו? תעזוב אותי בשקט

BB FuNaTiC

New member
אני איתך עומרי!!

סתם להראות שאני עדיין נכנס לפה. ואני נותן ללירון משהו כמו 17 אולי 18 כי באמת אי אפשר לדעת. אני בן 21. ולירון- חבל שהבן אדם ההכי מרכזי בפורום שכותב הכי הרבה הוא זה שאף אחד לא יודע איך הוא נראה ובן כמה הוא. מה בסוף נגלה שאתה איזה בחורה בת 14? ממה אתה מפחד? ואליקו נראה לי אמר פעם אחת בן כמה הוא אני דיי בטוח שהוא בן 15

תגובה

אגיב גם ל"BB FuNaTiC" וגם ל"LADodger" בתגובה אחת. לא, אני לא בן 15. גם אם תוסיף לי עוד שנתיים-שלוש זה לא יהיה הגיל שלי, אולי של אחי הקטן, כאשר באמצע יש עוד אח, ואצלנו במשפחה יש הפרשים של כמה שנים (פחות או יותר, לעיתים יותר) מאח/אחות לאח/אחות. תעשו את החישוב שלכם. אמת. כתבתי שאני היחיד באור יהודה שיודע מה זה בייסבול (כלומר, אני תושב העיר?) , אבל מי אמר שלמדתי בכתה ג' באור יהודה? אתה יודע איזה רמה נמוכה יש לעיר? אתה יודע כמה מקרי שחיתות יש בעיר? זאת לא עיר שאני שותף לבנייה שלה. אמנם, יש עיר אחרת בגוש דן שהיא "עיר הבירה" שלי, העיר שבה גדלתי וחונכתי. בכתה ג' למדתי בעיר למופת. אחת הערים המצטיינות במדינה (שאגב, קיבלה שבחים רבים מהדרג המדיני הבכיר מאז שהוקמה. לא אציין תאריך, כדי שלא תבינו על איזה עיר אני מדבר, אבל מדובר בעיר ותיקה).

LADodger

New member
בסדר, לא אמרתי כלום

ובפעם המאה - תקרא לי אורי... LADodger זה סתם כינוי שלא היה לי מה לבחור ואני לא ממש מקורי בדברים האלה.

זה בסדר אורי.

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה , אבל כל עוד שהתגובה נכתבת בצורה מכובדת. לא ראיתי שום פגיעה בתגובה שלך. אני רק לא מבין מדוע החלטת שנפגעתי ממה שכתבת או/ו שהחלטת להתנצל על משהו שלא עשית... זה בגלל שאני גר באור יהודה ?
אל תדאג. גם חברת "מרקורי" נולדה באור יהודה ותראה איפה הם היום (הינט: מליארדרים. מכרו את החברה לא מזמן)

LADodger

New member
חחחח

עזוב, אין קשר לאור יהודה, זה בכלל לא משנה לי
רק לא רציתי שיהיו פה עצבים. שבוע טוב.

למעלה