ערב מלא בחדשות

ערב מלא בחדשות

נתחיל עם שמועת בשביל אסף המתגייס: הפייראטס מדברים על טרייד אפשרי שיישלח את אקסבייר ניידי וניית מקלאות' לפאדרס בשביל ה3B פרוספקט צ'ייס הידלי. נשמע נחמד לפייראטס, אני חייב להגיד. הידלי הוא ה3B פרוספקט השלישי הכי טוב בבייסבול (אחרי לונגוריה ולארוץ'), אבל לפייראטס יש גם את מס' 5 - ניל ווקר. אני אומר שזה לא צריך להפריע - מקסימום טרייד של ביי יפנה מקום בLF (הידלי שיחק שם בעבר). בכל מקרה אני מופתע שניידי לא יותר על הבלוק...הוא שחקן נחמד ביותר. כחלק מהכתבה של רוזנטל לגבי ניית'ן (אגב, רשימת הקבוצות שרוזנטל מציע: ברורס, אינדיאנס, טייגרס, קאבס ורד סוקס), הוא מציין גם שהאיינג'לס לא ירצו לשלוח את גארי מת'יוס ג'וניור בטרייד בגלל היכולות ההגנתיות הנחלשות של ולדימיר גררו. אם כבר מדברים עם גררו, הוא חתום עד סוף 2009 ואולי יקבל הארכת חוזה בקרוב שתשתווה ל18 מיליון שהאנטר מקבל. וואו, אני לא רואה מה הביג דיל. זה בא מולאד העניין הזה? האיינג'לס לא מבינים שהמרקט משתנה? רוזנטל גם היה זה שאמר שהטווינס מתקרבים להביא CF, ולא בהכרח קריספ. קריספ צובר עניין רב בימים האחרונים כי קבוצות לא רוצות לשלם יותר מדי לרואנד או ג'ונס. גם הוויט סוקס בעניינים כנראה. לפי דיווח חדש ממינסוטה: הטווינס עדיין מאוד מעוניינים בקריספ, בטרייד של סנטנה עם בוסטון הטווינס ירצו את אלסבורי, אבל אם סנטנה יילך למקום אחר הם עדיין יכולים להביא את קריספ. טוב... גם מלקי קבררה עלול להישלח בטרייד (ברייבס?) בלי קשר לסנטנה. רוזנטל טוען שהיאנקיז ישחקו אז עם דיימון בCF אבל אני עדיין חושב שהם אולי יילכו על אחד מהFA CFים... מאט גרזה או בוף בונסר באמת אולי יישלחו בטרייד בשביל מחבט. אולי השמועה של בונסר לטמפה הייתה נכונה בסופו של דבר
היאנקיז לא רוצים לשלם יותר מדי לFA רילבר...משהו כמו 3/12 זה הגבול שלהם לריסקי וכאלה. בולטימור הכחישו את הדיווח כי הם מעוניינים בחוזה גיאן. האיינג'לס ממשיכים להדגיש שהם לא מחוץ למירוץ סנטנה. אין דבר כזה מספיק פיצ'ינג, מה שנקרא...ברנדון ווד, רג'י וויליטס ואדנהארט עונה על ה3B/CF/P שהטווינס צריכים. יכול להיות שזה GMJ במקום וויליטס אבל אני בספק...הטווינס מעוניינים בו, את זה אנחנו יודעים. קצת יותר ריאליסטי מגרזה בשביל דלמון יאנג: מאט גרזה בשביל קרלוס קוונטין? קוונטין קצת הODD MAN OUT באריזונה והוא (או קרלוס גונזאלז) צפוי להישלח בשביל סטארטר. אם הוא בריא זה החלפה די שווה...קוונטין יכול ללכת גם בטרייד של הארן או בלנטון מאוקלנד. אין דיבורים על הארכת חוזה בין הטווינס למורנאו, שעומד להיכנס לARBITRATION. נו, אז אולי יש בסיס לשמועות הטרייד
הפאדרס צפויים להציע למייק קמרון ARBITRATION, בתקווה לקבל בחירת דראפט אם יעזוב אבל בסיכון שיישאר בשביל יותר כסף. הם ממשיכים להיות מעוניינים באנדרו ג'ונס אבל אין לזה יותר מדי סיכון - הם רוצים שנה אחת וגם אם ג'ונס יהיה מוכן...פטקו זה לא הפארק לבנות חזרה את הVALUE שלך. גם שאר הCF הידועים עדיין אופציות בשבילם (רואנד, מת'יוס, קריספף וויליטס...) הפאדרס נפגשו אתמול עם ג'ף ג'נקינס, והם רוצים אותו בתור הLF שלהם. יש גם סיכוי שזה יעביר את סקוט האריסון לCF, אבל הוא די נמוך. בפיצ'ינג ידוע שהפאדרס מעוניינים ברנדי וולף, קולון ופריור. שמועה לא מאושרת (תחנת רדיו בקולורדו): קאז מטסוי חתם/קרוב לחתימה בקאבס ל3 שנים ו14 מיליון. אני מקווה שזה לא נכון בשביל אליקו...מטסוי צריך להחליט בקרוב אם ללכת לאסטרוס או לקאבס...עם סיכוי קטן שיחזור לרוקיז. נראה שהמחיר של רואנד (שנים ודולרים) מחוץ לטווח שהוויט סוקס מוכנים לשלם. זה משאיר בעיקר את הריינג'רס והדודג'רס. הוויט סוקס לעומת זאת אולי יפנו עכשיו לקוקו קריספ. לא ברור מה יש לוויט סוקס שהרד סוקס ירצו...בכל מקרה, כנראה שגם ווילי טברז הוא אופציה. כתב ממינסוטה טוען ש3 קבוצות מדברות עם הטווינס על סנטנה - יאנקיז, בוסטון ואיינג'לס. נראה שסנטנה פתוח לחוזה לטווח הארוך בניו יורק. מבוסטון הטווינס רוצים את לסטר או באקהולץ + אלסבורי, בוסטון מעוניינת להחליף את אלסבורי בקריספ. באסטר אונלי מוסיף את המטס לרשימה, וטוען שלא צריך לחשוב שהם בחוץ ויכול להיות מאוד שהם חזק בעניין סנטנה. מהמטס יש את קרלוס גומז, מרטינז, מילדג', פלפרי והאמבר. המטס באמת יצטרכו פה את כל הפארם שלהם, כי אין להם כלים כמו שיש למתחרות האחרות. יכול מאוד להיות שזה ייקח את רייס (שלמרות הדיווחים, לא 100% שהם לא שולחים אותו...). גם המרינרס מוזכרים, הטווינס רוצים מהם חבילה יקרה של ג'ף קלמנט (הקאצ'ר פרוספקט הכי טוב בבייסבול), ברנדון מורוו (בחירה 6 בדראפט של 2006), ואדם ג'ונס (הפרוספקט הכי טוב של המרינרס בשנים האחרונות). מחיר כבד, ולא ברור אם הם חזק בעניינים. והדודג'רס למרות שהם מוזכרים לא נראה שזה העדיפות הראשית שלהם. ניוזדיי לעומת זאת מדווח שהמטס מפוקסים עכשיו יותר על דן הארן וג'ו בלנטון. דו"ח מיטשל צפוי להתפרסם עד סוף השנה. חשבנו שבתחילת נובמבר אבל לא...והשמועה שהייתה שזה יהיה רק בסוף דצמבר כנראה נכונה...לפחות זה קורה השנה. וכתב של מינסוטה חיסל כל לגיטימיות שהייתה לשמועה של מורנאו לאיינג'לס. הרייז דיברו עם הטווינס לגבי טרייד אפשרי של ג'ייסון ברטלט. ברטלט לא יהיה זול. (דלמון יאנג בשביל גרזה וברטלט נשמע יותר הגיוני). הריינג'רס שיחררו את ויקטור דיאז. והנה עכשיו אני רואה שהיאנקיז דיברו עם הסוכן של רואנד והודיעו שהם יהיו מעוניינים במקרה של טרייד למלקי קבררה. הקארדינלס כנראה לא יציעו ARBITRATION לדיוויד אקסטיין....למה?! הרוקיז די ויתרו על הרעיון שג'רמי אפלט יחזור אליהם השנה. דיבורי הארכת החוזה בין ברנדון ווב ואריזונה הופסקו. אין הרבה לחץ, הוא שלהם עד סוף 2010.

עוד קצת

הדיאמונדבאקס החליטו לא להסתכל על התקציב השנתי יותר, אלא על תקציב בטווח של 3 שנים. זה עלול לתרום לפיירול יותר גבוה השנה מאשר שנה הבאה. ההימור הוא 230-240 מיליון דולר ל2008-2010. נשמע קצת גבוה. אבל זה צעד מעניין. קרלוס גונאזלז בשביל דונטרל וויליס? לא נשמע כזה מטורף. ג'רי קראסניק מESPN מוסיף קצת: -להחתים את קורודה עלול לקחת 4 שנים, בגלל שהרבה קבוצות רואות אותו בתור הסטארטר הכי טוב במרקט. -בוראס צפוי לחכות קצת לראות מה קורה במרקט ואז לדרוש 5 שנים לקייל לוהש. 5 שנים, קייל לוהש. -מאט קלמנט לרדס? זאת אופציה מעניינת. קלמנט שיחק תחת דאסטי בייקר בקאבס. -יהיה עניין רב במארק פריור אם הקאבס ישחררו אותו. עניין רב = כל הקבוצות בMLB. לא מפתיע. לקאבס ולפריור אין את מערכת היחסים הכי טובה. -ג'רי דיבר עם הGM של מילווקי וקריס קאופנו וקלאודיו ורגאס לא ישוחררו. הם עדיין יכולים להישלח בטרייד. -הקאבס מקשיבים להצעות בקשר לג'ייסון מארקי. הוא חתום לשנתיים הבאות ב16 מיליון. אולי קורודה עוד על הראדר שלהם. -האנינגטון (GM פייראטס) שם את "הטעות של ליטלפילד" - מארק מוריס על הבלוק. מוריס חתום ל9.75 ב2008 עם אופציה לשנה הבאה (מיליון בייאאוט). אז נראה שאקסטיין לא יישאר בסנט לואיס. זה לא כזה מפתיע אבל זה שהם אפילו לא יציעו לו ARBITRATION? כנראה ממש לא רוצים אותו חזרה. להחליפו דיברו על מיגל טהדה, אבל זה לא סביר. הקארדס רוצים פתרון מהיר והאורילוס רוצים לחכות (למה? כדי שיתברר שהוא בדו"ח מיטשל?
). מחליף שיש סיכוי לא רע שהוא יבוא הוא ג'ק ווילסון. הוא מרוויח 13+ לשנתיים הבאות, לקארדס אין בעיה לשלם את זה. אם לא ווילסון, אז סיזאר איזטוריס הFA. הם מעדיפים את האופציות האלו על ללכת עם ראיין (AAA) או להביא את חואן אוריבה.

תגובה קצרה

פריור לא כזה להיט בשוק. מי שיקח אותו, גם אם זה הקאבס, יקבל כמעט 4 מיליון בלי סטארט עד אוגוסט 08...בעוד מספר שעות אמשיך את החפירה דרך מחשב.

בטוח שעד אוגוסט?

בעבר אמרו עד אופנינג דיי או הכי גרוע עד יוני...מישהו ייקח את הסיכון. יאללה אליקו אנחנו מתגעגעים. אני לפחות
עכשיו שאסף לא יהיה פה אין יותר מדי מי שיגיב על חדשות שלא קשורות לקבוצה שלו
לא שאתה הגבת כל כך...אבל הבאת הרבה דברי קאבס וכאלה

NYMets Man

New member
הוא אפילו לא התקשר המניאק

מעניין מה נסגר איתו... מקווה שלפחות יצא מחר

תמסור ד"ש מכל הפורום...

ותגיד שדלמון יאנג מטמפה עבר למינסוטה בתמורה לגרזה...אני בטוח שזה יעניין אותו

LADodger

New member
חשבתי שגיוס זה לקחת את המדים וללכת הביתה

עד שנוסעים באמת לבסיס כמה ימים אחרי זה (או לפחות ככה היה אצל מישהו שאני מכיר...)

I'M BACK! חהחה

עשו לנו הפתעה בבסיס היום ושחררו אותנו לסופ"ש. הגעתי הבייתה בסביבות 11 בלילה, הספקתי לראות את השמועות על הפייראטס והטרייד של דלמון - מינסוטה (מינסוטה הרוויחה בגדול אבל טמפה מתחילה ליצור קבוצה רצינית של היטינג וגם פיצ'ינג עם רייס, גארזה וקאזמיר). היה קשה אתמול והיום... המון המון טרטורים והכל בריצה כמובן. המון. אבל הכרתי מלא אחלה חבר'ה ואפילו יש לנו אמריקאי אחד מניו ג'רזי במחלקה (עדיין לא תחקרתי אותו לגבי קבוצות ספורט חח). אורי בקשר למה שחשבת... הממ ברוב המקרים זה לא נכון. ברגע שאתה מתגייס אז אתה עובר שרשרת חיול בבאקום ואז אתה אמור לנסוע ישירות לבסיס החיל שאליו אתה הולך. יש כאלו שנשארים בבאקום יום - יומיים נוספים בגלל בעיות כאלו ואחרות. הקטע של מה שאמרת מזכיר לי באופן מסויים את העתודה רק שהם מקבלים את המדים ואחרי לא מעט זמן עושים את הטירונות.

אה כן שכחתי לציין ש...

אני פה עד ראשון (יענו שבת בערב כי אני לא אכתוב כלום בראשון בבוקר) ואז אני נוסע לשבועיים. יענו אשאר שבת הבאה ואז אמור לחזור הבייתה שוב שבת אחרי אבל זה גם לא בטוח.

LADodger

New member
אתה יודע למה הם עשו את ההפתעה הזאת

כדי שתחשוב שנפלת למשהו טוב...
אל תדאג, יהיה בסדר. לוך לישון אם לא עשית את זה כבר!!

אחלה

וזה מעבר לקאזמיר-שילדס-גרזה... milb.com עושים את הטופ 50 פרוספקטס שלהם. אומנם הם לא כמו BA או BP אבל הם סבבה. הטופ 10 מתפרסם היום ואתמול פורסם ה11-20...מקום 11, 12 ו20 היו שייכים ל3 פיצ'ינג פרוספקטס של טמפה - דיוויד פרייס, וויד דיוויס וג'ייקוב מקגי. יש להם גם SS ב32 ודווקא הפיצ'ינג פרוספקט הכי טוב שלהם בשנה האחרונה (ג'ף נימן) די נעלם מהרשימה אלא אם פספסתי אותו, ואני כמעט בטוח שהוא לא בטופ 10. יש שם עתיד בהחלט, ובכל מקרה פדרו אלברז יתפוס את המקום של דלמון יאנג כפרוספקט הכי חם בבייסבול עוד שנה

LADodger

New member
אני קורא את החדשות

אבל אין לי ממש מה להגיד על דברים לא קשורים לדודג'רס....
ובקשר לדודג'רס עצמם אני לא מגיב לשמועות כי יש הרבה כאלה ורק אם קורה משהו באמת (ולא שמועה) אז זה מעניין אותי.... מה לעשות, כל שנה צריך לסבול את היובש של האוף-סיזן...

חח אין בעיה, מובן לגמרי

לא האשמתי אנשים או משהו...סתם יותר מעניין עם אליקו כאן מאשר לא כאן כמובן. (פוסטסיזן>אוף סיזן) אוף סיזן > סיזן

חח אין בעיה, מובן לגמרי

לא האשמתי אנשים או משהו...סתם יותר מעניין עם אליקו כאן מאשר לא כאן כמובן. (פוסטסיזן>אוף סיזן) אוף סיזן > סיזן

LADodger

New member
בשבילי זה הפוך...

סיזן > אוף-סיזן.... כי האוף-סיזן אף פעם לא יגרום לי להישאר ער כל הלילה

לראות אם יוהאן סנטנה נשלח בטרייד?../images/Emo3.gif

להתעורר בבוקר ולבדוק את החדשות מהלילה (ערב) בארה"ב זה יותר כיף מלקום בבוקר ולגלות תוצאה של המשחק מהלילה...
בהתחלה ובסוף האוף סיזן שיותר יבש אולי לא...אבל בנובמבר-דצמבר ובמיוחד עכשיו בווינטר מיטינגס? בלי ספק.

יותר הגיוני

אוף סיזן של הוינטר מיטינגס > רגיולר סיזן או/וסיבוב ראשון בפוסט סיזן. מי שיסכים איתי יקבל 5 שקל. :p

למעלה