../images/Emo207.gif - חזרתי מפרישה.
ואני מתכוון לחבוט 330. , 391 OBP , 30 HR , 30 SB , 117 RBI , 59 BB , 34 K , ובתואר ה-COMEBACK PLAYER OF THE YEAR 08 , לאחר ניצחון ב"הומראן דרבי" (כל חובט זכאי ל-10 חבטות, כאשר כל הומראן שווה נקודה) נגד המועמד ממפלגת הדמוקרטים וחברי לקבוצה - מארק וויליאם פריור . אני יודע, זה יהיה קשה לבנות מחדש את האמון בינינו. לא קל שככה פתאום אני נעלם לחופשת סקי בשוויץ ועוזב אתכם עם שערוריות בונדס וג'ימי הנדרי שעושה "Face Turn" אחרי שתמיד היה היל מזורגג. אבל אנחנו נעבוד על זה, ונעבוד על זה קשה לא פחות מיונית לוי שמגישה את המהדורה המרכזית ב-20:00 לבד בלי טוסטסטרון שמשאיר אותה עירנית אל מול החדשות הכואבות של מדינתנו הקטנה והגזענית. די לרצינות! ולא די לאלימות, כי מדינת דמוקרטיה זו, ואם המשטרה רואה לנכון לא להעניש את המתפרעים אז כנראה שהם לא עוברים על החוק או מפריעים את מנוחת הציבור. ואם מישהו רוצה למגר את תופעת האלימות במגרשי הספורט, אז שיגרום למשטרה לעשות עבודתה ולא לבלבל לנו את המגן ביצים עם סיסמאות. אני שומע קול ברקע שאומר "תיזהר אליקו! המשטרה יבואו אליך ויבצעו בך פוגרום! כמו הפוגרום שסבלנו ממנו ב-1207 אחרי הספירה, בעיר דמשק (דאמסקוס אם תרצו
) שבסוריה. פוגרום שבו השתתפו כל המהגרים השיעים שהגיעו מכיוון דרומה של היבשת האסיאתית. אבל לא פחדנו! עמדנו מולם והחזרנו אש בתמיכתו של הסולטאן העות'מני הסוני שכמובן היה בקשרי ידידות עימנו, כנגד מרבץ הג'הילים, בהמת חיות הקוף בדמות אדם, אשר מלאכתם היתה בשנאת החכמה שבאדם". זה היה ניסיון (כושל?) להכניס אתכם בחזרה לעניינים. שתזכרו מי אני ומה אני. אחרי הכל, עבר זמן רב מאז שחפרתי סיכומים.