ערב מלא בחדשות

חח לא רע...

אגב איפה החפירה המובטחת?
הייתי עושה פלייאוף - סיבובים מתקדמים > אוף סיזן של זמן הווינטר מיטינגס (שבוע לפני, שבוע פגישות, שבוע אחרי בערך) > סיבוב ראשון בפלייאוף וסוף ספטמבר בתחרות צמודה > עונה רגילה. אבל חפרנו עם זה

רוצה 5 שקל ? אין בעיה.

בוא ננסה לחשב כמה זה יוצא בפועל... אין "שקל". יש ש"ח או "שקל חדש" , אבל אני כתבתי "5 שקל". אם אני לא טועה מדובר ב-50 אגורות בלבד! בעקבות שליחות ההודעות דרך הפלאפון (שמעבירות אותי בחוסר יעילות בין עמודים רבים = הרבה כסף על תשלום גלישה ברשת) אני מרשה לעצמי להחזיר את 50 האגורות שהפסדתי. ועכשיו... עכשיו סוף כל סוף אני יכול לעשות סמיילי כמו שצריך .

מצפה למחר

לקום ל... -סנטנה ברד סוקס -סלטיקס מנצחים את הניקס -אליקו שב לפורום טוב, 2 מ3 יהיה גם נחמד

דווקא חשבתי עליך ועל הסלטיקס

בוא נגיד שכרגע זה רק הסלטיקס...ועוד איזה ניצחון על הניקס - 104 59! חבל שהם לא RUNNING UP THE SCORE כמו הפטריוטס...היה להם את הכדור עם 26 שניות והם החזיקו אותו במשך 24 ונתנו לניקס את הכדור ל2 שניות. כמובן שאז נייט רובינסון זרק שלשה מחצי מגרש וקלע (והפך ליחיד מעל 8 נק' בניקס). מ48 נק' יתרון וצ'אנס להפוך את זה ל50 עם סל (ואז לא היה נשאר זמן לניקס לקלוע שלשה), הם נתנו להם את הכדור והם צימקו ל45 בלבד, וגם עם השלשה מנעו את הסקור הכי נמוך שהם השיגו בהיסטוריה. חבל

MEGA DEAL ON THE WAY

The Twins are close to landing Delmon Young from the Twins in a six-player deal that would send Matt Garza, Jason Bartlett and Juan Rincon to Tampa Bay.

בדיוק דיברתי על זה

בהודעות לפני!
דלמון יאנג (שבעבר אמר שהוא לא מעוניין לשחק CF...אז לא נשמע לי הכי ברור), ברנדון האריס הSS והפרוספקט Jason Pridie יישלחו למינסוטה בשביל מאט גרזה, ג'ייסון ברטלט הSS וחואן רינקון הרילבר. מאוד מעניין הטרייד...תגובות בהמשך. סה"כ הטווינס קיבלו פה תותח עתידי (למרות שעדיין לא הOBP שהם צריכים) ועוד SS לא רע וויתרו על גרזה (אבל הם יכולים להרשות לעצמם) וSS לא רע...(ורילבר סולידי אחרי שנה רעה שקושר לסטארוידים בעבר). נראה לי מקרה קלאסי של "יש לי יותר מדי התקפה" "יש לי יותר מדי פיצ'ינג" בוא נחליף אחד בשביל השני. ועדיין הייתי אומר (בתגובה ראשונה...) שהטווינס יצאו מנצחים...בגלל שבסופו של דבר יאנג עדיף והוא הפרס בטרייד הזה.

אם לסכם...

הדיווח על פרסיבל: באסטר אונלי בכתבה על הטרייד של יאנג הזכיר את זה כ"דרך אגב"...לא ברור פרטים...שנתיים? 10 מיליון? לא ברור. פרסיבל בטח יהיה הקלוזר, אחרת לא היה בא לרייז... יאנג - הRF הצעיר בן ה21 נתן שנה ראשונה סולידית ונחשב לא מזמן לפרוספקט הכי טוב במיינורס. יש לו פאוור וגם מהירות למרות שלא ממש ראו את זה השנה...הוא לא שחקן סבלני במיוחד, וחובט בכל דבר שזז. יש לו פוטנציאל להיות אחד הOFים הטובים בליגה ב10 השנים הבאות. האריס - הSS שהגיע די משום מקום נתן שנה סולידית בהתקפה לSS אבל שיחק הגנה איומה (כמו כל הרייז...הרבה מהפיצ'ינג המזעזע קשור להגנה). לא ברור אם האריס יישאר בSS במינסוטה, יש הרבה קומבינציות...פונטו יכול לעבור מ3B לSS ואז האריס ל2B עד שקסילה הפרוספקט מוכן...לא ברור. פרידי - OF בן 24 שחבט טוב מאוד השנה בAAA...לא הכי ברור לי אם יש לו עתיד גדול במייג'ורס, אבל הוא נראה כמו באקופ מעולה או אופציה סבירה בCF לטווינס (סוג של ג'וש אנדרסון בברייבס). גרזה - הסטארטר בן ה23 נחשב לפוטנציאל בעיקר של סטארטר #2 מעולה. הוא נתן שנה סבירה השנה ויתאים מאוד ב1-2-3 החזק של הרייז ---> קאזמיר, שילדס וגרזה. ברטלט - הוא יהווה שיפור ענק בהגנה ואולי לפחות יהיה הSS הקבוע לרייז שמחליפים SS הרבה לאחרונה. כחובט הוא לא יותר מדי... רינקון - הרילבר הסולידי ספג שנה רעה אחרי רצף של כמה שנים טובות מאוד. בעבר הוא נתפס בבדיקות של סטארוידים...אבל עדיין הוא יהווה חיזוק בבולפן של הרייז. בוא נראה...לרייז יש את פניה, אפטון, קרופורד, היפני, דיוקס, גומז, בלדלי ועוד בהתקפה. יש להם פיצ'ינג מתחזק עם קאזמיר, שילדס, גרזה, סונסטין ועוד כמה בדרך כמו פרייס (מס' 1 בדראפט 2007), נימאן, דיוויס וכאלה. בבולפן שלהם יש לפחות שיפור עם דן ווילר, רינקון ורייז מפלסים את הדרך לפרסיבל באינינג ה9... יש מצב שסוף סוף יעברו את האורילוס
חח הם היו מתמודדים בדיווז'נים אחרים (בטח הפייבוריטים בNL סנטרל) אבל בדיווז'ן חזק עם יאנקיז-רד סוקס-בלו ג'ייז...מה אפשר להגיד הלוואי שהם יתמודדו.

../images/Emo207.gif - חזרתי מפרישה.

ואני מתכוון לחבוט 330. , 391 OBP , 30 HR , 30 SB , 117 RBI , 59 BB , 34 K , ובתואר ה-COMEBACK PLAYER OF THE YEAR 08 , לאחר ניצחון ב"הומראן דרבי" (כל חובט זכאי ל-10 חבטות, כאשר כל הומראן שווה נקודה) נגד המועמד ממפלגת הדמוקרטים וחברי לקבוצה - מארק וויליאם פריור . אני יודע, זה יהיה קשה לבנות מחדש את האמון בינינו. לא קל שככה פתאום אני נעלם לחופשת סקי בשוויץ ועוזב אתכם עם שערוריות בונדס וג'ימי הנדרי שעושה "Face Turn" אחרי שתמיד היה היל מזורגג. אבל אנחנו נעבוד על זה, ונעבוד על זה קשה לא פחות מיונית לוי שמגישה את המהדורה המרכזית ב-20:00 לבד בלי טוסטסטרון שמשאיר אותה עירנית אל מול החדשות הכואבות של מדינתנו הקטנה והגזענית. די לרצינות! ולא די לאלימות, כי מדינת דמוקרטיה זו, ואם המשטרה רואה לנכון לא להעניש את המתפרעים אז כנראה שהם לא עוברים על החוק או מפריעים את מנוחת הציבור. ואם מישהו רוצה למגר את תופעת האלימות במגרשי הספורט, אז שיגרום למשטרה לעשות עבודתה ולא לבלבל לנו את המגן ביצים עם סיסמאות. אני שומע קול ברקע שאומר "תיזהר אליקו! המשטרה יבואו אליך ויבצעו בך פוגרום! כמו הפוגרום שסבלנו ממנו ב-1207 אחרי הספירה, בעיר דמשק (דאמסקוס אם תרצו
) שבסוריה. פוגרום שבו השתתפו כל המהגרים השיעים שהגיעו מכיוון דרומה של היבשת האסיאתית. אבל לא פחדנו! עמדנו מולם והחזרנו אש בתמיכתו של הסולטאן העות'מני הסוני שכמובן היה בקשרי ידידות עימנו, כנגד מרבץ הג'הילים, בהמת חיות הקוף בדמות אדם, אשר מלאכתם היתה בשנאת החכמה שבאדם". זה היה ניסיון (כושל?) להכניס אתכם בחזרה לעניינים. שתזכרו מי אני ומה אני. אחרי הכל, עבר זמן רב מאז שחפרתי סיכומים.

איזה דרמטי זה יצא...

בדיוק חצות, בדיוק במעבר בין שישי לשבת, בדיוק במעבר בין נובמבר לדצמבר...(אני יודע מה תגיד...צירוף מקרים? גורל?
) יאללה...תתחיל לחפור קצת. על מה שבא לך...מה שהיה לקאבס מאז שנטשת(
) - טרייד של ג'ונס, טרייד של מונרו...כמעט החתמה של מטסוי...ווד חותם לעוד שנה, דמפסטר לרוטציה, אואטפילדר שמאלי, העתיד של פריור...דברים בMLB....מה שבא לך
וקודם כל תגיב למסרים שלי (מה עם הראיון? מה עם התגובה לחדשות המרעישות?
)

יווווווו ! לא מאמין ! ! !

אהההההההההההההההההה (צעקה , ספק שמחה ספק מפוחדת) . זה יצא בפוקס ! לא ניסיתי שזה ככה יקרה ! ! ! באמת שלא ! ! ! איך שסיימתי לכתוב ישר שלחתי שלח ! לא ידעתי אפילו מה השעה . ומה הקטע ? שגם זה לא רק מעבר בין יום ליום, אלא גם מעבר בין חודש לחודש ! נדיר. צירוף מקרים? גורל ? לא יודע. אבל כשלירון בסביבה אז כל הניסים והנפלאות הללו קורים אחד אחרי השני.

אני רציתי

לכתוב ב13:11 ב13.11 ביומולדת שלי...אבל לא יצא
למרות שיצא לי לראות בפעמים אחרות שכתבתי ב13:11... אין לך מושג כמה צחקתי שקראתי שפחות מיומיים שדיברת על ******** **** (שהפורום לא יידע על מי דיברנו
) ועל זה שהיית מתחתן איתה...היא נפרדת מחברה בשנתיים האחרונות ובעלה לעתיד. זה היה גדול...וזה היה בזמן שחשבתי שאתה סתם נעלמת, אז שלחתי לך איזה 4-5 מסרים על זה

אגב...

אם אני אשאר ער...יש מיאמי-בוסטון בESPN ב3. מיאמי (וויד) ושאקיל שלך
בוסטון גרנט, פירס ואלן שלי...(אם זה היה לפני 4 שנים הייתי במשחק...).

למעלה