ערב מלא בחדשות

כן אני יודע ../images/Emo3.gif

עד שיש שידור של מיאמי ... לא יהיה לכם קל היום. שאק חוזר לכושר, וויד חזר מהפציעה והוא נראה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שהוא יהיה , הסגל מתחיל להתחבר, ואפילו הטראבל- מייקר של הקבוצה, סמוש פארקר, הושעה עד הודעה חדשה. לא יודע למה בדיוק, אבל קראתי אתמול את ההצהרה של פט ריילי, מאמן מיאמי, שאמר שפארקר לא יחזור לקבוצה עד שיפתרו כל הבעיות הפליליות שלו. מעניין מה הוא עשה. מיאמי עם מאזן 4-10. ניצחון היום ואני מאמין שזה אפשרי לעשות קאמבק. אורלנדו תפסו עונה גדולה (ככה זה כשאתה נפטר מהיל שהורס את כל הדינמיקה של הקבוצה) , אבל המאבק שלנו כרגע זה להגיע ל-500. אחוזי הצלחה. המזרח השנה חלש יותר משנים עברו (בגלל ההיחלשות של שיקאגו, ובעיקר בגלל ההיחלשות הקלה של הסגל המבוגר של דטרויט, הסגל רווי הפציעות וחוסר הכישרון מלבד לברון שגם הוא פצוע בקליבלנד). לגבי הניצחון שלכם על הניקס... מזמן לא ראיתי כזה דבר. הניקס מפורקים! זה באמת חבל לחובבי הכדורסל האמיתי. הניקס חשובים לליגה, אבל איפשהו אני מרוצה שישעיהו תומאס לא מצליח. זה מראה לכולם את מה שידעתי לפני שנים רבות - אייזאה טיפש בראש. כשחקן הוא היה מופרע, וכמאמן/יו"ר/עסקן הוא אחד הגרועים בהיסטוריה של הליגה. הוא צריך להתפטר, אבל הוא כמובן לא יעשה את זה. בטח לא כשהקבוצה צריכה לשלם מיליונים לאישה שהוא הטריד מינית.

מצד אחד באק טו באק

מצד שני מי בכלל שיחק אתמול? מקווה שיהיה מעניין בהתחלה או שאני לא אשאר בכלל...

כמעט קאמבק

מחצית שניה גדולה שלנו. אני יוצא מרוצה מאיך ששיחקנו ב-14 הדקות האחרונות של המשחק. ג'ייסון וויליאמס הפציץ. מורנינג עשה הגנה. האסלם היה מצוין. צריכים להמשיך ככה. עכשיו יש לנו 6 משחקים נגד המערב. יהיה קשה, אבל אם ננצח 4 זה יתן לנו מומנטום ואולי נוכל לחזור לתמונת הפלייאוף. Go Heat Go !

ראיתי עד המחצית...

היה משחק טוב...קצת מפוזר (כמובן שאין מה להשוות למשחקי היורוליג שאני רגיל לראות
). וניצחנו, זה מה שחשוב

ועכשיו ברצינות

רציתי להחזיר לעצמי קצת את התחושה בידיים. טוב, אני אתחיל מהשירשור של "הזמיר מאיזמיר" שהגיב בשמי ואיחל ללירון מזל טוב לכבוד יום הולדתו. מתנצל שלא הגעתי לאירוע השמחה, אבל איך אומרים ... "I will wait 'til next year", ומי יתן ונחגוג את יום ההולדת עם קרט שילינג, חברך הטוב מכבר הימים, שיחזור מפרישה ויחתום במדי הסנאטורס מה-NHL . אמרתם שלירון בן 10-17 ? לא הגיוני. סיבות שיוכיחו שלירון הוא 20+ : 1. לירון התחיל לאהוב בייסבול ב-2001 . הוא התגורר בבוסטון, מסצ'וסטס (מקום מגורים בדוי) - משמע, זה היה בשבילו קל ללמוד את המשחק, שכן זה המשחק הלאומי בארה"ב. כמו ללמוד כדורגל באירופה (ובדר"כ כדורגל מתחילים ללמוד בצורה רצינית בגילאי 8-10) . להערכתי, לירון היה אחרי גילאים של הליטל ליג בייסבול. לכן, אנחנו מדברים עליו כבן 20 (14 + 6 ). 2. לירון ידוע כחובב כדורסל מושבע שראה את מייקל ג'ורדן . מכך אני מבין שהוא ראה את מייקל ג'ורדן , לכל המאוחר, של עונת 98'. כדי להבין את המשחק הזה צריך להיות הרבה מעל גיל 8 או 10, וזה עוד כשאנחנו יוצאים מנקודת הנחה שלירון צפה בעונת 98' ולא מוקדם יותר! מוקדם יותר = בן 25+ ואני לא מגזים. להערכתי, היה בן 10 ב-98'. כלומר, יחגוג 20 בשנה הבאה. 3. מכיר את אח של קרט שילינג, ואף דיבר איתו כשיצא לזרוק את הזבל. *יצא לזרוק את הזבל - בארה"ב כולם מפוחדים מהרחוב ונועלים את הדלתות ומחזיקים רובה ציד מתחת למיטה. לתת לילד בן 8-10 להוציא לבד את הזבל? לא הגיוני. * דיבר עם קרט שילינג - את זה לא יעשה ילד בגיל 8-10. את זה יעשה נער. 4. יש ללירון ידע עצום בבייסבול. סטטיטיקות נדירות שלא קל להבין אותן או ללמוד אותן. את זה ילד בן 16-18 לא יכול לפענח לבדו. לסיכום, אחרי מחקר קשה ומתיש מסתבר שאולי לירון לא בן 20+. לטענתי, לירון יהיה בן 20 בשנה הבאה. נושא מספר 2# : ------------------ הצדק יוצא לאור! מי המשיך להאמין לכל אורך הדרך שבונדס רמאי ?!?!? אני ! ! ! גם כשלא היו הוכחות נגדו אמרתי מהיום הראשון שהוא רימה את כל עולם הבייסבול. שמעתי על זה לראשונה ב-ESPN במהדורת "ספורט סנטר", וזה ניצחון גדול מבחינתי. עכשיו אם אבחן את העניין מבחינה משפטית, ואני מחויב להדגיש שאין בידי את כל פרטי החקירה ולכן לא אוכל לגבש דעה מכרעת, החלטית וצודקת מבחינה משפטית , הרי שבונדס נתן עדות שקר, שלפי מה שידוע לי מדובר בעבירה פדרלית ! כל מי שמכיר את הבולשת האמריקנית יודע שכל האמצעים כשרים בדרך לשמירה על החוקה ועל הכבוד של מנגנוני הביטחון. ברגע שהעדת במשפט, ושיקרת במצח נחושה, הדרך לבית הסוהר עשויה להיות מהירה. מה עוד שבונדס לא מוכן לקבל עסקת טיעון (מה שלמעשה יגרום לו להודות בלקיחת חומרים אסורים) , כך שאף אחד לא מעוניין להטיב עימו. דעה אישית: -------------- אני לא מחבב את בונדס, אבל אני נוטה לרחם עליו. מבחינה משפטית אני חושב שצריך "להוציא אותו בזול" מהפרשה. עבודות שירות יעשו את העבודה. הייתי מוכן להתפשר על עשרות שעות של עבודות שירות שבמהלכן בונדס ירצה בפני בני נוער , במיוחד ספורטאים, ויסביר להם מהן תופעות הלוואי ומה ההלשכות של שימוש בחומרים אסורים. כמובן, כל זאת בתנאי שהוא אכן יודה במעשה. אני מניח שבסופו של דבר אם הוא אכן יודה אז העונש יהיה קל ולא יהיה מאסר, בפועל או על תנאי. לגבי השיא שלו, כוכבית תספיק. אתה לא יכול לקחת לו את ה"שיא", כי תמיד תישאר חמת הספק בקשר לאם אכן הוא ביצע או לא את המיוחס לו. כרגע האמת שזאת לא הבעיה, מכיוון שהבעיה האמיתית היא שיש, כך לפחות טוענים, ראיות שמוכיחות שהוא נתן עדות שקר. זה עדיין לא גורס שהוא אכן השתמש בחומרים שאסורים בבייסבול. העדכון האחרון שלי בנושא היה לפני ... שלושה שבועות בערך. יכול להיות שהיו התפתחויות מאז, ואם בונדס זוכה אז אני חוזר בי מכל ההאשמות, אבל לא מצטער או מתחרט. אני עדיין חושב שבונדס השתמש בחומרים שאסורים בספורט, ובכך הגדיל את הסיכויים שלו להיות טוב יותר מכל חובט אחר בליגה. זאת רמאות, זאת לא דרך ספורטיבית לשחק את המשחק, זה לא מה שאנשים משלמים בשבילו. נושא מספר 3# : יגיע בהודעה אחרת. מה שבהודעה - עדכון קאבס ומה התכניות שלי לימים הקרובים, מארק פריור, קרי ווד, מילות פרידה מז'ק ג'ונס...... + אני ימשיך לעבור על הנושאים מהתקופה שלא הייתי פה. מאמן העונה, MVP , CY , סילבר סלאגרס. אבל כל זה כנראה מחר, כי אני הולך לעשות כמה משחקים בNBA 08 או NFL 08 (אם יש עדכון הרכבים להורדה) או FIFA 08 או "קבלת אימייל מהדוד מארה"ב ששלח לי שירים ----חוקיים--- שמהם אכין דיסק ל-MP3 במכונית של בן דוד שלי".

../images/Emo6.gif

הייתי מעדיף להפסיק להתעסק בנושא, אבל אני חייב להגיד שזה היה משעשע לקרוא. דווקא ממך לא ציפיתי, מה עם קצת פרטים עליך? עליך אנחנו יודעים פחות מעליי...2 תיקונים
: -פגשתי את אח של שילינג הרבה פעמים...הוא שכן שלי...אבל אמרתי שביום האחרון של בארה"ב (מיאמי, לא בוסטון...) הוא "נפרדתי" ממנו כשהוא יצא לזרוק את הזבל בבוקר ואני הייתי בדרך לשדה תעופה. -אני ידוע בתור חובב כדורסל מושבע? באמת?
טוב...אני אוהב מאוד כדורסל אבל לא זכורה לי סיבה שתחשוב ככה במיוחד... ואת הנושאים האחרים תעשה בשרשור אחר, כן?

בוסטון, לא מיאמי. ../images/Emo3.gif

ניסיתי לשמור על הזהות הסודית שלך (כמו של קלארק קנט שהוא בעצם סופרמן , אבל רק קלואי ולאנה לאנג יודעות את הסוד) . עליי לא יודעים פרטים? בטח שיודעים. הייתי באימון בת"א... אולי קן הולצמן יצרף אותי לירושלים ליונס. יש לי אזרחות ירושלמית ואפשרות להביא 3,000 צופים לכל משחק.ואז אני אדאג שעמרי יהיה הקאצ'ר הראשון ואני ה-1B הראשון. ביחד נצעיד את הקבוצה לעונה של 490.% , ניצחון אחד פחות מהעפלה לפלייאוף.

אה שכחתי../images/Emo3.gif

טוב נו... האמת שיש בן אדם בפורום הזה שיודע קצת יותר ממכם (כולל אותך...) אבל הוא שותק (וימשיך לשתוק, כן?)
בתור האפסנאי של בוסטון אני אשלח כמה סקאוטרים לצפות בקבוצה שלכם, אולי נסדר לך חוזה מיינור ליג כמו שברגסטורם ולופז והשאר השיגו.

omri1234567

New member
אממ מתי היית באימון של ת"א ??

מה פיספתי אותך או שפשפוט אני לא יודע מי אתה?? ואני מעדיף לשחק CF על כל שאר העמדות קאצ'ר נשאיר לקאצרים האמיתיים אולי שיחקתי כמה משחקים בתור קאצר אבל אני עדיין מעדיף לעשות תפקידים אחרים

אתה רילבר בכלל

סיכמנו על זה מזמן לא?
בטח יש לך יותר סיכוי במייג'ורס כרילבר עם הזבל שקבוצות זורקות לשם היום..וזה שיש 6-7 כאלה ברוסטר במקום 2... וברצינות, מה אתה אומר על המעבר לי"ם, עומרי? ידעת על זה?

omri1234567

New member
כרגע כל מה ששומעים על ה-IBL זה שהליגה

התפרקה אז אני עוד לא יודע למה להאמין גם אם זה נכון איך זה יכול להיות אם רוצים להקים ליגה אחרת שתיהיה פה בקיצור אני לא יודע על המעבר הזה לירושלים וגם לא אמרו לנו כלום אז זה לא משנה כרגע זה גם לא ממש מעניין אותי רק שזה יהיה רציני וקרוב נדבר רליבר ?? עזוב רק בליגה שלנו !

LADodger

New member
אבל אם תהיה עוד עונה של ה-IBL

אתה תמשיך בתור פיצ'ר או תשחק באאוטפילד?

מזמן

כדי שהשקר הזה לא יהפוך רישמית לשקר אני ידגיש שאכן הייתי באימון בת"א, אבל של קבוצת הנוער של מכבי ת"א, ולא אימון של אחת מקבוצות הבייסבול. ידעתי פשוט שזה יגרור תגובות ורציתי לראות עוד משתתפים לדיון. אי אפשר להאשים אותי בניסיון. אבל לא הגבת לחינם , כי עכשיו כשאני יודע שאתה רוצה לשחק CF נסדר גם את זה. בהתחלה רציתי לכתוב אותך ב-OF, אבל לא הייתי בטוח אם אתה רוצה להישאר שם. אני צריך שגם תכתוב באיזה סדר אתה רוצה לחבוט..לידאוף מן, 2# וכ'ו. התפקיד שלי זה 1B, אבל אני גם LF . דומה לפוהולס. אני טוב בהגנה, אבל אני צריך אימונים בסווינג. אני שחקן של OBP גבוה יחסית, אבל כשמאלצים אותי לחבוט זה לא יוצא ברמה של ליינאפ כי הסווינג שלי עדיין צריך שיפור. אני מקווה באביב להתחיל לשפר גם את זה. אני לא יודע למי לפנות, אבל יש ריכוז גבוה (!) של שחקני בייסבול באזור המגורים שלי. חברי ילדות שלי ואני הינו מתאמנים עם מאמן אמריקני ששיחק איתנו את המשחק כשהינו בכתה ג' (לפני הרבה - הרבה שנים) . עם קצת שיפשוף של החברים שלי אפשר יהיה להרכיב קבוצה די גדולה (8-12 שחקנים או שהשחקנים שלנו יצטרפו לקבוצות אחרות ויגדילו את הסגלים , או שהכי טוב שכל קבוצה תוותר על סגל של 25 שחקנים (בלי ספסל זה כבר 5 פחות. בלי עוד 3-4 רליפרים זה כבר 8-9 )

omri1234567

New member
אה חחחח חכם אתה ,

בקיצור עדיף שתצטרפו לקבוצות אחרות צריך לראות בכלל באיזה רמה אתם ואל תיעלב אני מניח שלא גבוהה במיוחד

LADodger

New member
אני אהיה בתפקיד הבלש

ואגיד שכשדובר על היומולדת של לירון והגיל שלו נכנסתי מסקרנות לפרופיל משתמש שלו והיה כתוב - "גיל: -1" (כלומר עוד לא 20). והנה עכשיו באופן מסתורי
כתוב "גיל: 0". (את תגובתו של לירון לא ניתן היה להשיג
) עוד משהו שאליקו כתב בהודעה אחרת בהמשך - שהיו לך הרבה חברי ילדות ששיחקו בייסבול - זה סותר משהו שאמרת פעם, שאתה היחיד בכל אור יהודה שיודע מה זה בייסבול! (גם את תגובתו של "אליקו" לא ניתן היה להשיג
) אבל תכל'ס לא ממש אכפת לי בני כמה אתם, רק לא ברור לי מה יוצא לכם מלהסתיר את זה.

תרשה לי לתקן

כשכתבתי את הגיל ראיתי שתפוז מאפשרים לבחור שנולדתי בשנה הנוכחית - 2007 (כשאני נרשמתי זה היה 2005). אז כתבתי 13.11.05 וככה המשכתי לשנות את זה כל שנה ל2006, 2007....אז כשהסתכלת זה היה לפני 13.11.07 והיה כתוב מינוס 1, לא -1 (יצא להם הפוך...) כמובן. מאז כמובן עבר ה13.11 ואני שוב בן 0...ברגע שניכנס ל2008 (עוד שנה) אני אשנה את זה שוב ל13.11.08 ואז אני שוב אהיה מינוס 1

למעלה