ערב/לילה טוב למי ש..

magy

New member
בגלל ששום דבר כבר לא מצחיק

מה שנשאר זה לצחוק....... לא? אי אפשר לבכות כל הזמן......

גאיה ק

New member
שיפי,מגי וכולם!

צחוק הוא נושא רציני!!! ולהלן בדיחה...אולי גם אתן תצחקנה/ו.. אדם נוהג באופנוע בדרך הררית ומפותלת. לפתע, הוא מאבד שליטה ועף למטה מהמצוק. בזמן שהוא מרחף בין שמים לארץ הוא צועק: "אלוקים בבקשה תעשה נס ותציל אותי!" כעבור רגע הוא מרגיש שהחולצה שלו נתפסת בענף בולט והוא מוצא את עצמו תלוי ומתנדנד בין שמים וארץ, מאה מטרים מעל לאדמה ומאה מטרים מתחת לראש הצוק... אין מוצא מהמצב הזה, אז הוא מרים את העיניים וצועק : "אלוקים, תעזור לי!" להפתעתו הוא מקבל תשובה מהשמיים: "האם אתה בוטח בי, בני אהובי?" "כן, אלוקים, אני בוטח בך. בבקשה תציל אותי!" "טוב." אומר האלוקים, "עזוב את הענף ואני אתפוס אותך." האדם חושב לרגע, מסתכל סביב וצועק: "יש כאן מישהו אחר?!" שבת שלום!!!!!

אני גיליתי את הנשים באינטרנט

שנים הייתי אחת ויחידה בקרב הרבה גברים לבושים מדים ורק שהעבירו אותי להיות עם בנות , ועל טהרת הבנות , צעירות ממני חצי שנה בקושי שרדתי , ואז צעקתי הצילו רוצה לפנסיה יצאתי משם חולה !! שנכנסתי לאינטרנט מצאתי שים שממש נעים שוחח עמם חברות שאף פעם לא היו לי , ועושים לי את החיים יפים יותר. ככה יצרתי מחברים משפחה ענקית . (החברות שלי כל השנים היו הגברים (החיילים/הטכנאים) שעבדו איתי , החברים התחתנו הביאו אותי בנדוניה אז באו גם חברות וקטנטנים שנוספו .) גיליתי גם נשים שהן כמו הבנות שגרמו לי לומר תעצרו את העולם רוצה לרדת , לצאת לפנסיה , מזלי שיש מעט כאילו .מהם אני מתרחקת כמו אש גיליתי משהו יפה באינטרט שפה כולם יפים ונחמדים , יש אנשים נחמדים או לא אבל קרטריון של יפים /לא יפים/מכוערים לא קיים

למעלה