ערב/לילה טוב למי ש..

magy

New member
כעת ברור

למה הם לא הגיעו לפה......
(הגברים שבקובץ)

ben3211

Member
אני פה מאגי, באיחור מה....../images/Emo66.gif

מנסה לבדוק לאיזו קטגוריה לשייך את עצמי

magy

New member
יש רק 11

עצום את העיניים........ושים אצבע אקראית........... מה שיצא.....יצא.......

ben3211

Member
אני כנראה שייך לקטיגוריה ה12.../images/Emo13.gif

גברים נחמדים, מתוקים מתוקים בעיקר כשהם ישנים.

גאיה ק

New member
../images/Emo24.gifאם

תקום בבוקר ,תתחיל מבראשית ועם שיר קטן בלב תהיי גם מהנחמדים וגם מהמתוקים גם ביום.

גאיה ק

New member
../images/Emo22.gifאישית

יש לי בעיה רק עם תפקידנו הנשים לדרוך עליהם

גאיה ק

New member
מצחיק מאד

אם אוהבים צימוקים "הצימוקים הם ענבים עצובים"~שלומית כהן אסיף (ספר ילדים מקסים שכתבה בשם זה). או יין נתזים או זוקף כפופים..חחח זוקף כפופים הוא שם היין שנתן סבא של מישהי שאני מכירה ליין ביתי שהינו מייצר וזאת התוית שהוא מדביק לבקבוק. איזה ראש חביב.

אלמרה

New member
ואני לתומי פעם לפני שנים כתבתי...

להבין אישה נשקנה- חדלת להיות ג`נטלמן. אם לא תנשק - בה אינך חושק. הלל ושבח אותה - משקר אתה ולא? - טוב לכלום הנך. הסכם לכל משאלותיה - לרעה תנוצל אם לא - בה אינך מתחשב בכלל. עשה אתה אהבה - אתה כבר "משומש" תימנע וכבר בה אינך מעוניין. בקרת לעיתים תכופות - בעיניה משעמם ואם לא הרי אתה רואה אחרות ואל תיתמם. לבוש היטב - ואתה נער שעשועים "זרוק?" - חבל על הזמן והבגדים. תקנא לה - זה רע מאד לא? - אינך אוהב אותה עוד. גע בה - ואותה אינך מכבד נמנעת והתאפקת? - אולי מצאת בה פגם? אחרת דקה - נורא לא נעים להמתין וכשהיא מאחרת זו דרכן של בנות המין נשקנה מדי פעם - אתה קריר מדי הרבה בנשיקות ואתה מנצל הזדמנויות. לא סייעת לחצות את הכביש - אתה חסר נימוס עזרת לסחוב סלים - זו הטקטיקה של הבנים. נעצת עיניים באחרת - בוגד נואף אתה אחרים תוקעים בה מבט - זו רק הערצה. אם תדבר - היא תרצה שתקשיב הקשבת - היא רוצה שתדבר. אהה, אלוהים - יצרת נשים דברים פשוטים אך מסובכים. כל כך חלשות אבל עם איזו עוצמה נחשקות אך הן כה מבלבלות לי את הנשמה.

אלמרה

New member
לדעתי?

הכל בגלל הנחש... וזה ממש לא היה צריך להיות בעייתי... בכלל לא!

גאיה ק

New member
אולי הנחש היה ממש

יפה? זעמן אלמוגי/אינו ארסי.../ערסי~באדיבות החוג לזואולוגיה

אלמרה

New member
אין נחש יפה...

ואני מודע למה שפרויד אמר.... בגיל 3 הושטתי יד לעבר נחש ארסי שהיה במפתן הבית ובמזל דוד שלי הרחיק אותי ממנו ומאז... אני לא סובל אותם...

גאיה ק

New member
ok

וכן~למילה *שיא* יש עוצמה.. אך לא התייחסת לחלק השני,להמשך שדווקא אותו הבנתי כדומיננטי..לפי הטכסט שלך שקדם..והיה לא קצר... קשה להחליט? לא יכולים איתכם/ן ולא בלעדיכם/ן וכאלה "קשקושים"...?

למעלה