ערב/לילה טוב למי ש..

אלמרה

New member
אני יכול ושורד אבל צריך מודעות....

והרבה השקעה. ואולי צריך למעוד ולהיכשל פעם פעמיים עד שמבינים...? את יודעת, יש מי שלומדים מטעויות של אחרים ויש מי שצריכים את השיעור ההוא "דרך הרגליים".

גאיה ק

New member
דברים/דבורים הנשמעים מה~../images/Emo23.gif

נוגעים ל~
... ללא השקעה אין "חיר"! לכל השקעה יש תמורה! כמה קל לנו לקבל~להבין~להפנים~להטמיע~ליישם *להשקיע* לכשמדובר בילדיינו..........

ben3211

Member
../images/Emo124.gif מנהלתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

( ה ו א נ י ש ק א ת ח ב ר ה ש ל י )

ben3211

Member
היא אכן מתוקה ../images/Emo9.gif

כל עוד מדובר בנשיקה חברית בינינו... סבבה
(בן מייצג שכבת אנשים הטרוסקסואליים לחלוטין)

אלמרה

New member
תודה על הרשות שנתת לי

בתמורה אני כמובן מרשה לך לנשק את החברה שלי... נו נראה את מי תנשק כעת!

magy

New member
לא לוקחים מפתחח של חביתוששש

לא נוגעים בצעצועים של אחרים...פויהההההה

magy

New member
אין אבל.....תעמוד בפינה../images/Emo3.gif

מצא ללך פינה חמה ונעימה חחחחח

גאיה ק

New member
../images/Emo9.gifחברים!!

הקדמתם קצת את הגיל שבו חוזרים להיות ילדים..תינוקות... ראו הוזהרתם...!

magy

New member
תראה מה זה עולם .........אלמרה

יש נשואים שרוצים לטרוף את כל העולם...... אפילו ממציאים פתגמים שיתאימו......נשים = שנים... כשהם פנויים...... אחת מספיקה בהחלט....... יש כמות....ויש איכות....... איכות כידוע, מגיעה בכמויות קטנות.......

אלמרה

New member
והצעירים שזונחים את הילדות החביבות

ונטפלים לבוגרות כי הן עושות להם את זה? זה לא בזבוז? הא??? עולם הפוך... אני ממתין להתהפכות נוספת כשהצעירות תפנינה למבוגרים...
סוטה אשמדאי זקן שכמותי...

magy

New member
הייתי במשחקיה......

עם הנכד של אחותי ושם ראיתי את החבר של הנכד.... אמו צעירונת.... כמו אמא לילד בן שלוש.... וגם תינוקת חדשה נולדה לה ולבעלה..... בעלה - בגילנו.... יש לו שני ילדים ונכדים גדולים בגילם, מהילדים החדשים שלו.... הנה, הוא תפס צעירה ובנה משפחה חדשה.... אם הם מרוצים? כנראה שכן....... אבל במעריב יש סטטיסטיקה חדשה על זוגות נשואים ולמה הם נשארים בכל זאת, ביחד....... למרות ש.......... התשובות במעריב......

אלמרה

New member
לי מנישואי השניים יש בן בן תשע וחצי

האור של חיי... גם ללא אימו...

למעלה