ערב טוב !

אני מוחה במחאה גמורה

בתור מנהל הפורום יוצאים בלילות , ובתור חבר קבוע ! על העלבון התורה שהיה היום פה לכבוד הרב סגל שליט"א מני3-כופר עם שטריימל הפעם הגזמתם !!!!!! אני בשוקקקקקק !!! אני מכיר את כבוד הרב מפורום חוזרים בתשובה איש יקר! תלמיד חכם עצום! ובעיקר איש נחמד-אהוב על כולם , כבוד הרב היה הראשון שקיבלי אותי בכבוד ויפה בפורום חוזרים אז למה ההשמצות אישית ?????????????? למה ??????????? סתאםםםםםם ???? על עלבון תלמידי חכמים העונש מבוא בתלמוד לא סבבה , ומה עם " הכנסת אורחים " ?????? זה יפה ?????? כבוד הרב אל תיבהל זה סתם ילדים שמחפשים אקשן , כבוד הרב ברוך בואך בפורום יוצאים כבוד גדול לנו לארח אורח כמוך! זהו, הורדי אבן מליבי

הרב סגל

New member
משכיל ידידי , שתהיה לי בריא ../images/Emo13.gif

הצחקת אותי ...
בכל אופן שמע , לא נעים לי לומר לך , אבל כל זמן שאתה לומד רק "נגלה" ולא "חסידות" ובפרט חסידות חב"ד - אתה עדיין לא משכיל אמיתי ... אז קח בבקשה לתשומת לבך , ואגב את החסידות יש ללמוד "לעבודה" ולא "להשכלה" ...

כבוד הרב

הצחקתי אותך ? למה ??? בכל אופן לידיעתך למדתי פעם חסידות-ספר התניא היה לי רבי טוב לזה בהקלטות הגאון ר' יואל כאן אהבתי השעורים שלו האמת הן נגלה והן חסידות למדתי רק בשביל השכלה ולא בשביל עבודה , אולי זה היה הבעיה שלי ?

מני3

New member
דער משכיל, איפה ראית השמצות

בתגובות שלי הראשונות? הייתה תמיהה על נוסח ההודעה, וקצת הומור. אף פעם, באף מקום לא תשמע אותי משמיץ אישית, תבדוק רטרו את ההודעות שלי בפורום ואם תמצא השמצה אישית שלח לי אותו במסר אישי. אני לא יודע אם שמת לב,אבל כשנכנסים "מחב"תים" וכותבים פה אני לא משתתף בשירשור, ולא בגלל שאין לי דעה בנושא.(למעט אחד או שתיים, בתחילת דרכי בפורום)

../images/Emo6.gif

אותי זה הצחיק, לא יודע למה... אגב, קיבלת את המסר האחרון שלי? אני חושש בטעות ששלחתי את זה למישהוא אחר...

אני בסיידר גמור

רק קצת בלחץ על עבודה חדשה... פרטים יבואו בהמשך. מה שלומך? נחמד מצדך שבאת לבקר אותנו. נשמח לקבל אותך גם כחבר מושלם אצלנו עם בוא הגאולה האמיתית והשלמה ביציאת כל עם ישראל בשאלה...

ברוך בואכם, כבוד הרב !

לכבוד גדול הוא לי לארח את כבודו בבית מקדש מעט דלנו, יתסתופף נא בצל קורתנו, אני בטוח שיכול להרחיב את עומק הדיונים ואת מגוון הדעות. <גם אני אם הייתי תקוע כל היום בפורום של 5 משתתפים ועוד עם אריאלה וג'ינג'ית - הייתי מחפש אלטרנטיבה> <מה עם איזו ברכת שלום מלבבת "אתאיסט"???>

צודק! אני סתם לא מרוכז היום...

מה נעשה? כבוד הרב? כאן אני הרבי! אז מה נעשה? רוטציה? או חלוקה? אחד אשכנזי, אחד ספרדי? (אני מוכן להתגייר ולהיות ספרדי אם צריך) או אולי אתה רוצה להיות כאן "שלא בתפקיד"? מה שתבחר חביבי, וברוך הבא. מה תשתה? עוגת גבינה? אצל גל נעים זה כשר! קפה? תה? בירה? אתה באמת אוכל גם כשר?? האא??! >אתאיסט הולך להתאמן על סחוג....<

הרב סגל

New member
ציציות >>>>>>>>

אתה ממש לא צריך להתגייר אתה בסדר גמור , ואני לא בתפקיד בשומקום ולכאן קפצתי לביקור
בכל מקרה תודה לך על הכיבוד ... מאחל לך המון בהצלחה בכל !

למעלה