ערב טוב !

Le Fay

New member
רגע: חשבתי טוענים שאתה הוא הרב סגל

כמה מכם בדיוק מסתובבים כאן? זו שושלת שלמה או רק כפילים לסצינות הרודיאו?

הרב סגל

New member
ברוך הנמצא לסגן !

מאחל לך להיות סגן לאריות ולא ראש ... בכל אופן תודה על הכנסת האורחים ! ואגב אני ממש לא מחפש אלטרנטיבות כי האלטרנטיבה הכי טובה זה העולם שאיננו וירטואלי . יום טוב והמון בהצלחה בכל !

תודה רבה להרב,,,

ואם אתה שואל אז שלומי מצוין ברוך השם,והכל טוב ואגב אשמח אם תיכתוב כאן איזה וארט יפה מענינה דיומה,,, ורציתי לשאול הרי אז כשידידנו שמוליק התאבד כתבת שאתה בצער גדול, ורציתי לשאול אותך אם כבר נרגעת??? כי רוב חברי הפורום נרגעו מהר מאוד,,,ואתה? אשמח לקבל תשובה

ישראל

מי אתה שתשפוט את צערם של אחרים? העובדה שאנשים לא מתאבלים כאן בפורום לא מעידה על שום דבר. אתה יודע מה? לא דיברנו כל כך עד עכשיו אבל ממה שהצלחתי לקרוא אותך (בשם זה או בניקים בדויים אחרים), אתה פשוט ילד קטן, מתוסכל ולא כל כך מוצלח. תתחיל להרגע.

הרב סגל

New member
טוב אל תריבו בגללי ,

בכל אופן כאב לי לקרוא את מה שהוא כתב , לא הכרתי אותו אישית , אבל אני מכיר חלק מהמשפחה .

לליזר שלום,,,

אני אף פעם לא דיברת איתך איתך כך שאתה לא מכיר אותי,,, ועכשיו תשובה אני אף פעם לא כתבתי בשמות בדויים, פשוט אף פעם לא,

תודה לך ידיד היקר../images/Emo24.gif

אני מאחל שרק טוב וחסד ירדופך כל ימי חייך ושתצליח בחיים ותהנה כמה שיותר ותסבול מה שפחות, ויכול להיות שזה גם מטרה לחיים

לייזער, אל תחפז למסקנות!!

אני למשל חשבתי ש"דער שייגעץ" זה אתה,
בסוף התברר שזה בכלל מישהוא אחר שלא הייתי מעלה בדעתי.

../images/Emo3.gif ולך דער שייגעץ... תרגע!

אין לי שום כוונה לחשוף אותך, אנחנו חברים. תמסור ד"ש לאחי.

VITO LIGHTNER

New member
קשה לעיכול

אם הכרת אותו או כל אדם שמת טרם זמנו ותוך שבועים קלטת את זה מצבך גרוע לך לטיפול אני אישית לא תפס את זה ודומני שכך גם שאר מכריו ואוהביו

הרב סגל

New member
לחברימים - לפני שאני הולך לי >>>>>>

אני רוצה לספר לכם משהוא (כפי שהבטחתי לאחר) לפני שנים לא מעטות כאשר עוד הייתי בבית הורי , הגיע לביקור של "אמצע הדרך" בן דודי שהזכרתי קודם ש"אינו דתי" מניו-יורק , הוא מסיבות משפחתיות לא גדל הרבה זמן אצל הוריו , וגם בישיבות הוא לא ממש הסתדר ולכן היה נודד מהכא להתם ... בקיצור ישבנו דיברנו והיה נחמד וכיף , בין הדברים הוא אמר לי , שבכל מקום שהוא היה בין במשפחה בין בישיבות בין עם חברים , תמיד כאשר הוא היה "עוזב" מכל סיבה או "מסיבות מובנות" , תמיד הוא דואג להתפייס עם כולם לעזוב בצורה יפה וחברית , לא להשאיר אחריו מקומות שרופים ולא לקחת איתו כעסים להמשך הדרך ...! אני בהחלט "מחזיק" מהדברים האלו , אני חושב שלא כדאי בגלל שמירת או אי שמירת מצוות (והרי כולם לא שומרים 100% , ומאידך כולם שומרים לפחות משהוא...) - לא כדאי בגלל המצוות , לשרוף קשרים טובים עם משפחה וחברים ובטח לא כדאי להיות "ברוגז" , וגם עם אלוקים לא כדאי להיות "ברוגז" ... עדיף לעשות להיות ולחיות "בשלום" עם המשפחה , החברים וגם עם אלוקים , זה יותר טוב , יותר כיף ויותר בריא ...
אני אומר לכם את זה מתוך ליבי , מקווה שתקחו לתשומת לבכם . מאחל לכם המון המון בהצלחה

Le Fay

New member
"כולם שומרים לפחות משהוא"? ../images/Emo12.gif

משהו מעשר הדיברות, אתה ודאי מתכוון.

בזה בוודאי צודק כבוד הרב...

מזל שרוב מכריע של חברי פורום חוזרים - אינם כמותו, שאז לא היה עם מי לריב, והיו כל ישראל חברים ומשיח צדקנו היה מגיע... <להיות סגן לאריות????? ואני הרי כבר סגן למי שאמרה והיה העוילם????>

למעלה