ערב טוב !

מני3

New member
הקדמתני אחי.

נראה לי שהוא עושה בדיקת קשר. (אחד , אחד, ניסיון) מעניין איך הוא יסביר את זה לאריאלה?

מני3

New member
מההההההההההההההה?

ואללה, אתה באמת מתעניין? אני ממש צייד זו כבר פעם שניה היום שאני מגיב להודעות תמוהות, ראשון

הרב סגל

New member
אתם מזכירים לי משהוא נחמד >>>

יש לי בן דוד שאני אוהב , שאי אפשר להגדירו "יוצא בשאלה" כי אף פעם הוא לא היה "דוס" ... בקיצור פעם כשביקרתי אצלו בניו יורק , הוא מספר לי שהוא מתעסק כעת עם הוצאה לאור של כרטיסי ברכה , ומה שעלה לו כעת בראש זה איור של אדם גבוה עם כובע גדול של ארה"ב על ראשו מושיט יד לשלום לעבר אדם עם כובע טמבל ישראלי , ואילו הישראלי לא מושיט את חזרה את ידו אלא מושיט את ראשו לתוך היד של האמריקאי לבדוק מה יש בה ...
אוקצור לא נראה לי שאתם באמת בפנים מרגישים שאנחנו בשני מדרכות שונות לחלוטין , אם תשאלו אותי אז עמוק בתוך הלב אני מרגיש כלפיכם רק אהבה ולכן אני באמת שואל מה שלומכם ?

האחד

New member
האדם הכי נחמד בחוזרים

לעולם לא תתפוס אותו יורד, מעליב, או פוגע ביוצאים כמו כל הטיפוסים האחרים שם , שלום גם לך הרב סגל ,

הרב סגל

New member
תודה

נכון שיש כאלו שפוגעים , אבל לא כדאי להכליל . בכל אופן תודה לך !

מני3

New member
יכול להיות שאני מכיר אותך ויכול

להיות שלא. אתה עושה רושם של אדם נחמד.אתה בהחלט welcome אצלינו

כבודו, אני נרגש לראותך כאן!../images/Emo47.gif

עם ישראל זקוק לאנשים כמוך, כדי ליצור הידברות ופיוס. כמה יפה מצדך לדרוש בשלומינו. אולי גם תכתוב לנו איזה דבר תורה מפעם לפעם? אולי קטע או מאמר חסידות? יום טוב לך.

הרב סגל

New member
תודה וגם אני נרגש ...

אני כבר יכתוב כמה מילים לך ולכולם , לא דברי תורה , דווקא מה ששמעתי מבן דודי הנ"ל .

ואני דווקא נרגש לראות את כבודו...

ומפאת כבודו - לא יצורף לינק... <עד מתי תפסחו על 2 הסעיפים?????????>

אחר

New member
שלום כבוד הרב

אולי אתה מרגיש שאנחנו לא ממש בשתי מדרכות שונות בגלל הקבוצה החרדית המסויימת שאתה נמנה עליה, ואני מתכוון לחב"ד. משום מה, לא נראה לי שאיזה ראש ישיבה ליטאי היה אומר כזה דבר- והלוא "משנאיך ה' אשנא ומתקוטטיך אתקוטט" זה כלל גדול בתורה. כנראה שאצל ה"כת הקרובה ליהדות" (בלי כוונה להעליב אותך או את כל החב"דניקים כאן) הדברים קצת יותר מתונים [או שזה רק אצלך?] בכל מקרה, שמחתי לראות שלא רק אנחנו "מנקצים" לכם. ברוך הבא בשם ה'!

הרב סגל

New member
לאחר שלום וברכה !

ראשית , אף אחד לא מחייב להיות דווקא ליטאי... שנית אני לא מאמין שבאמת שונאים את הקב"ה , הפסוק שהבאת אלו מקרים יוצאי דופן לחלוטין וראה פרק ל"ב בתניא . יום טוב לך !

למעלה