ערב טוב לכם יקרים.....

טשטושה

New member
מודה לכולכם....... ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

תודה לכל מי שקרא והגיב, גם למי שקרא ולא הגיב..... מבטיחה לחזור שוב עם עוד שני סיפורי נפלאות האינטרנט... בינתיים תנשמו קצת..... שוב, תודה מקרב לב... טש

היי סודית.........חזרתי לי מטיול

לילה..........ככה בפשטות.........איזו שעה של הליכה בחייק החושך (לא להבהל - לא הייתי לבד!!!!!!!!!) וזה משהו........משהו........משהו...........הכל כל כך יפה - שקט, רבע ירח זורח, הכל שטוף ורחוץ אחרי גשמון טפטופון שזיזרף אצלנו הבקר......והנה, חוזרים להתמכרות ....................

S קראתי - לא שמעת......היית כל

כך נרגשת.......מפלאי הטכניקה........... וחוצמיזה - את גרה כללללללללללללללללללללל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך רחוק מימני................................... אבל - טיולים כאלו - והחשך והירח - אלו דברים שלא נשחקים מתבלים מתקלקלים...............תמיד אפשר...........בכל עת וזמן שבוחרים.

Sודית

New member
לא נכון......

זו את שגרה כל כך רחוקקקקקקק.... סודית גרה ממש כאן.

טוסקה

New member
הי טשטושה - שמחה כל כך שאת כאן

ובאשר לסיפור שלך - כבר קשרתי לו כתרים בעבר
))) גם בקריאה נוספת הוא נפלא....

טשטושה

New member
טוסינקה.......או - טוסק´לה

כפי שכבר תיקנו לי בעבר תודה לך..... על הדרך תודה גם לשייח - (תצטרך ללמד אותי יידיש מדוברת לא הבנתי.....) וגם לרדרד.......... טש

magy

New member
גם אני בלעתי.......כמעט נחנקתי....

שתיתי הרבה מים שיירד לי....... כמעט כמו ספרה של סמדר שיר,,,,,,"רומן אמיתי".... אבל שם.....היא פוגשת אותו , את הערבי מתנהל רומן בן חצי שנה.....היא הרה...... ואם משהו מתכוון לקרוא את זה..... לא אספר את הסוף....... אגב, היא נשואה ואם לשניים.......בזמן הרומן.....עם הגבר הערבי...

fortune

New member
תוקן המחדל של הקליפ בוארד אצלי

אשלח לך מחר הלך מצב הרוח, תודה על הכל, אני.

למעלה