ערב טוב לכם יקרים.....

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא הבנתי את הבעייה

את לא מצליחה לצלם מסכים או לשתול אותם בתוכנה הגרפית או בוורד ?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יותר פשוט מפשוט

לחיצה על מקש ה PrintScreen גורמת לצילום כל המסך ולהעתקתו לקליפבורד שלך. את יכולה להדביק את זה לכל תוכנה גרפית, לגזור שוליים ולשמור בכל פורמט שהוא. התכונה קיימת ב - Wibdows מאז הגירסה הראשונה שלה.

דניאלה1311

Active member
מנהל
שאלה לי אליך יא שיח יש לי מצלמה דיגיטלית רגילה טובה מצויידת של סוני האם היא יכולה לשמש גם כמצלמת אינטרנט סליחה על הבורות אבל מי שלא שואל לא לומד נכון? חוצמזה אני מקנאה בכל אלו שיש להם גם אני רוצה לראות להם, סליחה לראות אותם. מותר גם לנשואות???

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אחלק את התשובה לשנים

לגבי הסוני את חייבת לבדוק במנואל שלה, חלק מהמצלמות יכולות לשמש גם כמצלמות ועידה וחלק לא. בכל מקרה ניתן (גם באלו שלכאורה לא) להשתמש דרך היציאה האנלוגית של המצלמה אבל זה כבר מצריך כרטיס לכידת וידיאו. אם תתני לי גם את הדגם המדויק של המצלמה אוכל לבדוק אבל זה אמור להיות כתוב במנואל שלה. לגבי שאלתך השניה, קבלי בזאת פסק הלכה, כןןןןןןןןןןןןןן.

דניאלה1311

Active member
מנהל
הדגם הוא DSC-S70 לגבי פסק ההלכה, אוף, נשמתי לרווחה חששתי שזה לא רצוי, אפשרי, חוקי, חינוכי ומוסרי. אבל עכשיו? פתחת בפני אופציות חדשות.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מצורף דף התכונות של המצלמה שלך

קישור לדף תכונות המצלמה באתר של האחים יוגנד. לא נראה לי שניתן להשתמש בה כמצלמת רשת אלא אם כן יש לך גם כרטיס לכידת וידיאו.

דניאלה1311

Active member
מנהל
תודה שיח יקר, למדתי, אבל אין כרטיס. אאלץ לקנות מצלמה מיוחדת יום אחד שוב תודה על הכל.

Sודית

New member
אהלן וסהלאן יא שייח....

אני קיבלתי את המצלמה במתנה.... לא היתה לי אפשרות בחירה. אבל אני חושבת שקיבלתי משהו טוב... סומכת על אלה שקנו לי...ממש מקסימים. אני עוד קצת מהססת להראות אותי
כמו מישהיא שאמרה כאן...יש משהו במיסתוריות הזו, באנונימיות...כייף לי גם ככה. סודית לאט לאט תתרגל לחידוש.

Sודית

New member
אוףףףף....מה את כותבת????

אוףףףף...כמה יפה כתבת שרונה. כל מילה נהדרת ונכונה...מאד אהבתי. האמת היא שעברתי המון חוויות במדיה הזו. כל מיני...אבל הערב בא לי לספר על אתמול... ככה סתם....כי היה לי באמת נחמד. סודית פנויה להפתעות.

Sודית

New member
זה לא פייר....דניאלה....

אוףףףף....האייקונים לא עולים. זה לא פייר דניאלה....את לא חייבת לספר הכל....אבל טיטיפונת....משהו.... סודית מסתקרנת.

דניאלה1311

Active member
מנהל
אל תמשכי אותי בלשון יקירתי, התוצאה עלולה להיות הרת גורל. תראי, אנחנו הנשואים והנשואות מה עושים פה? רק קוראים בצמא את דברי הלא מחותנים ומקנאים, או? שיקום מישהו ויגיד שזה לא ככה

fortune

New member
../images/Emo103.gif כרגיל (כמעט) אני קמה!!!

לא ולא דניאלה יקרה לא מקנאת ולא בטיח! נחמד לי כאן וישנם דברים יפים שנכתבים כאן ובין השורות הם מעבר לפלירטוטים הם שם - ואני נהנית לקרוא, להתעדכן, לשוטט, לתרום ולהחכים.

דניאלה, אני מאד שמחה בשביל הפנויים

שמכייפים. אבל על מה לקנא? הרי אנחנו יכולים ללכת לאן שאנחנו רוצים, הילדים כבר גדולים, אנחנו לא חייבים לעשות מה שלא בא לנו. אני ממש שמחה שאינני צריכה להתחיל מחדש את משחק החיזורים.

fortune

New member
../images/Emo103.gif אתם מה זה מתוקים ונעימים

הערב
באמת באמת. גם לי צלמניה אך אינני מעיזה... יש לי גבולות לחשיפה וגם עדיף לי לדמיין כל אחת ואחד מכם ולא לקלקל ע"י תמונה.

ערבטוב ו.......אאאפצ´י.....

עוד נשארו כמה כאלה בקנה. עכשיו אני יודע איך זה למות. הייתי שם שלשה ימים עם כאבי עצמות, שיעולים נזלת ישנתי הרבה יותר ממה שהייתי ער. וחזרתי. קוראים לזה שפעת? אולי.. ומה שהפסדתי בשלשת הימים האלה......נסעו לחו"ל חזרו מחו"ל מצלמות, ויכוחים בדיחות, הכל תוסס ומרנין. אז זהו, שוב אתכם. הרבה בריאות לכולם

למעלה