ערב טוב לכם יקרים.....

דניאלה1311

Active member
מנהל
סודיתוש, כמה נפלא. רק אושר ושמחה והפתעות טובות, את רואה? אסור להתייאש תמיד יש פס של כסף בכל ענן זה תרגום לא מוצלח מאנגלית אבל הכוונה ברורה לא כן?

טשטושה

New member
סיפורי ICQ - מנפלאות המדיה הזו...

חלק א´ ====== עוד לילה של נדודי שינה כבר שתיים אחרי חצות לא שקטה מספיק בשביל לקרוא לא מרוכזת מספיק בשביל לצייר על הקירות לא מוצאת לעצמי פינה שקטה... גולשת - נוברת אי שם בעולם הוירטואלי הודעה....אנגלית.... באמת שאין לי כח עכשו לשבור שיניים בטח שלא להתנסות בשגיאות כתיב איומות... בכרטיס של האיש - אין כלום רק m גדולה ובודדת.. לא גיל - לא מיקום... איש מהכדור... שלום אני עונה - מי אתה? שכן שלך הוא אומר.. לא רואה מעבר לחלון?.. לילה - אני מזכירה לו - לא נוהגת לבהות בחלונות באמצע הלילה... אני רואה אותך - מעבר לחלון אומר האיש מהכדור שאני אקום להסתכל -אני שואלת... תקחי משקפת - הוא אומר.. אל תצחק איתי הלילה... אני מבקשת גם כך לא מוצאת שקט לעצמי... איפה אתה נמצא?.... מעבר לגדר - הוא אומר.. מממ - לאיש יש חוש הומור כנראה גם ערני מספיק בשביל לבחון את רמת הסבלנות שלי בשתיים בלילה... טוב איזה גדר?... קחי משקפת - תעלי לגג - אני מעבר לגדר.. טוב - הראש כבר מתחיל להתעורר מה בדיוק הוא מבקש לאמר לי? מאחורי גדר ביתי - לא צריך משקפת אם הוא אומר לי לעלות לגג - אז הוא לא יודע מי אני מממממ - יאללה קלוריות תתעוררו..... בהנחה שאני על הגג - לאיזה כיוון להסתכל?... דרום עונה איש הכדור - ד ר ו ם עד להיכן אני שואלת.... רחוק...תעברי את באר שבע.... עברתי... הגעת לאילת?... בטח הגעתי אני אומרת....לאן עכשו?... תמשיכי דרומה.... אני מעבר לגדר... שקט הכל מתבהר שכן - עוד שכן כזה ו... בולעת את הרוק... מה בדיוק מחפש אצלי ה"שכן" הזה באמצע הלילה...? טוב מה אומרים עכשו....? . . . היי שכן אני אומרת למה אתה לא ישן?.. אני לא ישן כי את לא ישנה... כן אני אומרת - קיבלת תשדורת במעוף היונה.... לא הוא עונה לי... חוסר השקט שלך קרא לי.... הרגע התעוררתי אל תבלבל אני עונה לו - לא אוהבת בדיחות לא מצחיקות טוב הוא אומר.... לא נרדם אני טרוד רוצה לדבר עם שכנים שמעבר לגדר?.. ומשהו בדיבור האנגלי העילג אומר לי להשאר... טוב - נושמת עמוקות - על מה נדבר?.. מאיפה בכלל אתה יודע איפה באר שבע... ומתמצא בכבישים המביאים מבאר שבע דרומה לאילת?... אוהו - אומר איש הכדור... אני נמצא הרבה מאוד אצלכם... מבלה המון בתל-אביב ג´פו... אני מחייכת לעצמי... ג´פו עאלק....חחח בטח מבלה גם הרבה בראזה - שכם וטול כארם... אבל שותקת... אני עורך דין אומר ההוא מהכדור נכון שאתם רוצים לעשות עסקה עם חברת הגז שלנו?. זהו - אז אני אחד מעורכי הדין שבעסקה אני עובד בחברת הגז... טוב- זה נשמע רציני.. העיתון גם עבר לי היום מול העינים היתה שם כתבה - זכור לי משהו חכה רגע בבקשה אני כותבת וקמה.. הולכת לסלון מחפשת את העיתון... אבל כמובן שהוא לא שם... אחרי חיפושים ברחבי הבית העיתון כמובן במיטה הריקה - בחלק שלי... ויד כבדה ועיפה מונחת עליו מסרבת לשחרר.... מזיזה בעדינות...בעדינות.... כמו גנב - מתגנבת בי מחשבה זוג עיניים עייפות נפקחות למה את לא ישנה?... בא לי לקרוא עיתון אני אומרת... בואי לישון אומר העייף במיטה.... כבר - כבר אני באה.... נושקת לו ובורחת עם העיתון לקרוא מה שעבר לי שם מול העיניים אי שם בבוקרו... ה-icq מהבהב בעצבנות פותחת את ההודעה מה קרה הוא שואל....הכל בסדר?... כן אני עונה - כבר איתך ומחפשת בעצבנות ובשקט את הכתבה... וקראת בשקיקה כל מילה ולא כתוב שום דבר אחר... איש הכדור מככב מעל דפי העיתון אצלי ביד.. אני שואלת לפשר ה - m והוא עונה - במדויק השם שכתוב בעיתון... אט אט... מורידה את פיסת העיתון מהידיים... לוקחת חצי צעד אחורה עם הכסא תחליטי אני אומרת לעצמי את בפנים או בחוץ הוא לא משקר... הוא אמיתי... תחליטי... עוד נשימה עמוקה וכל הסקרנות ויצר ההרפתקנות לוקחים אותי אל המסע הזה מגלגלת את הכסא חזרה אל השולחן ונותנת לאצבעות לעבוד ישירות עם הראש יש להן את הסידור שלהם אסור לי להתערב... והן כותבות.. והאנגלית זורמת תאמר לי אני שואלת אז על מה בדיוק אתה רוצה לדבר עם זו שמעבר לגדר...? תני לספר לך על עצמי אומר האיש שמנגד נמצא בדרך על מה לדבר... והוא מספר על החיים מעבר לגדר על העיר הגדולה מספר על האישה שהיתה מספר על הגרושין מספר על הילדים - על הפחד בצל התקווה על הגעגועים אל הילדים שכל כך רחוקים על לונדון שהיא ביתו השני - בגלל הילדים העיר שהפכה בית - עבודה - סיבה...להיות ליד הקטנים... שואל אם יש לי ילדים מחליפים מילים על חינוך- על אהבה בלתי תלויה אל הילדים איש חם ומיוחד אני חושבת עם עצמי והוא אומר... טשטושה... בוא נשחק משחק... אני אשאל שאלות - שאלות פשוטות אל תדאגי ומתוך התשובות שלך - אצייר לך איזה טיפוס את... רוצה לשחק?.... אני עוד לא חשבתי והאצבעות כבר ענו - הן.. איזה צבע את אוהבת..... כחול אני עונה איזה טעם את אוהבת... ממממ פיקנטי משהו - אני משיבה איזה מזג אויר את אוהבת.... מממ- רגע חושבת על זה.... חורף - אני עונה... תבחרי חיה על פני האדמה.... סוס כמובן....גם כלב אפשר...? טוב - תבחרי חיה מהים... דולפין, לויתן שקט בצד השני... הרבה שקט... יש לך עיניים חומות?..... אני כבר זעה בחוסר נחת בכיסא.... כן...עונה והאצבעות נותרות על המקלדת....ממתינות אוקיי - תני לי כמה דקות... קח אני עונה וקמה להכין לי כוס תה... חוזרת עם כוס תה וכמובן שמחכה לי הודעה ארוכה ארוכה ארוכה... כל מילה, פיסוק מרווח כל כולו אומר אני כל משפט גורף טשטושה..... מגרדת בראש את הקוצים... לא יכול להיות אני אומרת לעצמי... זה ודאי לא ייתכן אתה צוחק איתי - אני שואלת?... טעיתי ?....הוא שואל... ואני יודעת שכל מה שאענה... יהיה כל כך טפשי.. אין לי תשובה - אני כותבת סליחה...מבקש האיש שמעבר לגדר... הבהלתי אותך.... בואי, אספר לך סיפור. שותקת - לא עונה... לפני חודש - מספר האיש ביקרתי אצל אמא שלי... היא ידועה מאוד בכפר בו היא גרה כולם באים אצלה לשתות קפה היא עוזרת לאנשים לפני תקופה היא חלמה חלום אני בן יחיד... יש לי שלוש אחיות... אבא שלי נפטר לפני שנים נרצח..... הוא היה... תביני לבד... כששתיתי את הקפה - אמא הסתכלה לי בעיניים שאלה למה עייני הבן שלה כל כך עצובות ושקטות עניתי לה, אמא - אני צריך אהבה... מבלי לאמר דבר לקחה את הכוס הסתכלה - סובבה - שתקה ואז בכתה... האהבה שלך רחוקה בני אמרה היא היא מעבר לגדר... אתה תצטרך ללכת רחוק בשבילה אבל היא שווה את זה אל תוותר לה - היא לא תרצה כל כך מהר אתה תהייה כמו אבא שלך בני תשמור על עצמך שום דבר לא השתנה בין שתי המדינות אפילו שיש כבר שלום.... וכל זה - מה קשור אלי אני שואלת את האיש.... תגידי הוא אומר... למה את חושבת שהצעתי לך לשחק את המשחק?.... לא יודעת אני עונה בתמימות לא עוקבת אחרי הרשת הנפרשת מתחתי כל כולך נמצאת כאן עונה לי האיש... את - האהבות שלך - האהבה שבך... החום האנושי - אצילות הנפש... לאט לך אני אומרת.....מאיפה אתה מביא את זה...? את בחרת - הוא עונה שאלתי שאלות מנחות אני למד מהתשובות שלך.... לא עושה לי שכל אני אומרת יש מליון נשים שהיו עונות אותו דבר... לא הוא עונה לי... כמוך יש רק אחת.. אני מחייכת מחפשת איך אומרים לעזאזל חנפן באנגלית... והספקות מכרסמים בי..... ארבע לפנות בוקר.... קר לי נורא ולא יכולה לקום מהמחשב.... את עיפה הוא אומר לי... אתה מרגיש?...אני שואלת... אני מתאר לעצמי הוא עונה לכי לישון אני אשאיר לך הודעה למחר... תשני בשקט ישמרו עליך המלאכים מכבה את המחשב... נושמת לרווחה משהו מפחיד היה פה לא רגוע - מוזר... נלך לישון - עוד יום עבר שגרת בוקר - ילדים ועבודה רצה לעוד פגישה ממהרת - עם הפקקים הארורים האלו... לא זוכרת דבר מאמש ולקראת צהרי היום הגעתי כבר חזרה מדליקה המחשבים במשרד ועולה לרשת...לראות מה יש בתיבה כמובן גם ה- icq עולה... ושוב מחכה לי הודעה... אני מחייכת לעצמי אתה מתמיד איש... מה עכשיו?..... המשך יבוא, טש

Sודית

New member
אוי....טושה....טושה.....ע נ ק.....

רק בשביל זה היה כדאי להכנס למחשב. אני פשוט חולה על הסיפורים שלך.... על הכתיבה הסוחפת שלך....כאילו זה קרה לי. המשיכי נא אישה....את גדולה....ת ו ד ה .... סודית במתח....נווווווו

דניאלה1311

Active member
מנהל
אני הייתי את בסיפור שלך, סחפת אותי סחפת אותי לחלוטין, למקומות עמוקים וכואבים את מדהימה, הכתיבה שלך ממכרת, אין לי יותר מה לומר כמו שאומר השיר ומחכה בקוצר רוח לפרק הבא.

טשטושה

New member
סיפורי ICQ - חלק ב´....

רוצה לשתות קפה?... זה הכל לא הסבר לא תשובה לא שום דבר נוסף.... איך תל-אביב - מה תל-אביב.... ואני שולחת הודעה... את הקפה אשתה לבד הפעם... אולי בפעם הבאה... פוחדת לשתות לידך קפה - אולי למדת משהו בבית... ושולחת את ההודעה.. לא עוברת דקה... וה-icq קורא לי תשתי נס קפה... שוקו.... תה...... קולה... כל מה שאני צריך לדעת עלייך אני כבר יודע וזה לא היה מהקפה... זה היה ממה שבחרת לאמר זה היה מתוך המילים שבררת שטויות אני עונה לו האנגלית שבפי עילגת - המילים נשמעות כל כך אחרת הן עוברות בלבול בתרגום שלא לדבר על טעויות הכתיב לא הוא עונה לי... תחשבי טוב... לא חסר לך שכל... את נשארת אותו אדם גם כשאת מתרגמת לאנגלית, לערבית, לצרפתית... הוא לא נכנע בקלות - אני חושבת... וכבר רוצה לשחק שוב במשחק... ורוצה לשאול אם יאות לענות עוד הודעה מגיעה... אני מוכן לענות לך על השאלות ששאלתי תצרפי - תחברי - תקבלי את כל התשובות... חצוף....... אני אומרת לעצמי ובודקת שלא רואים שאני מדברת עם עצמי... אוקיי.....תענה על השאלות....אני מחכה.... והוא עונה... כאילו הכין קובץ מראש למשלוח.. דף ועט ואני רושמת הכל והכל מתחבר לי התמונה מתבהרת לפתע אני נזכרת באיזה אבחון שעשו לי פעם משהו מבצבץ בתאי הזכרון.... הוא מחכה בסבלנות... אני שולחת לו חיוך... אני צריך תשובה - עוד שעה על הטיסה זה אומר שעוד פחות משעתיים אני בסביבה.... קפה?... לא אני עונה לו - עוד לא... אם אתה כאן בסביבה.. תהיה כאן שוב - אולי בפעם הבאה..... טוב הוא עונה... לפחות תני לי מספר טלפון שלך... אני רוצה לשמוע שהקול שלך תואם את המילים שהקול תואם את הציור שציירת לי במילים שלך.... זרמים זורמים בי מכף רגל עד ראש... מסוחררת ... והאצבעות מדלקות מימין למקלדת ומקלידות את מספר הנייד שלי... אני נוסע הוא אומר לי - תודה... נשתמע בעוד דקה... נשענתי לאחור את לא נורמאלית - אני אומרת לעצמי... את פשוט לא שפויה... זהו - רק אשפוז...ודחוףףףף - אולי שם הוא לא ימצא אותך... הדקות זוחלות ואני מוצאת את עצמי ממתינה בודקת שעוד דקה עברה בשעון הוליך אותך שולל אני מעבירה חוט חשיבה בראש חוט שכמובן נקרע כשהטלפון מצלצל.... היי חמודה - מה נשמע - איפה את?.... מיכלי?..... נתקי - נתקי מיד אני מחכה לשיחה נדבר מחרכך.... מנתקת.... נו כבר.....תתקשר.........!!!!! ממתינה לעוד צלצול כתוב רק שיחה אין מספר... אין שום דבר הלו?.... tashtusha ?.. yes - אני עונה - זו אני.... ומרגישה איך טיפת הקול האחרונה שבי נעלמת עד סוף המשפט היי - ובעברית עילגת שואל "מה שלומך"?... אתה גם יודע עברית אני שואלת "קצת" - עונה הקול ומתרגש לא פחות ממני.... חוזר חזרה לאנגלית שוטפת ללא כל מבטא ואומר שצריך לעלות לטיסה ממש כבר ושואל שוב אם ארצה קפה.... כל הגוף שלי רועד אני מרגישה שאני מאבדת שליטה לא אני - אני לא יכולה - אני עוד לא רוצה אני חושבת ועונה לתוך הטלפון - בפעם הבאה..... טוב הוא עונה - נרקוד את החיים האלה בקצב שלך... טיסה נעימה...אני עוד מספיקה לאמר ושומעת שהשיחה ניתקה... עוד יום עובר והראש מסרב לוותר על החשיבה שם... והנקודה הזו מהבהבת חליפות מעוררת בי סקרנות מחזיקה אותי ערה שוב לשעות הקטנות וכלום... בלעה אותו האדמה... ואני עדיין מצפה.... ובלילה לפני השינה מדליקה שוב את הפלאפון לכוון את השעון ומחכה לי הודעה כתובה מקווה שאת בסדר מתגעגע להכיר-לנשום-לשמוע-להבין אותך שלך m מי עייף מי...... מי רוצה לישון..... מקלחת זריזה ואני מול המחשב מחכה... אחת לפנות בוקר קוקו - מצפצף ה- icq מה שלומך הערב....? חיוך רחב נפרש על פני נפלא אני אומרת איך היה הקפה?... יבש הוא עונה - יבש הוא הקפה של הלבד.. מתחרטת?... ממממ - שאלה קשה...... לא אני משקרת במצח נחושה מי רואה את השקר שלי.... את בטוחה?...הוא שואל כן... אני עונה בבטחה של שקרנים... ושוב מדברים - שוב לומדים להכיר כל כך מקרוב שוב נוגעים במקומות הרגישים אלו שאליהם לא מכניסים אף אחד... הגולם סופג הכל שוכחים את הראש שיושב מנגד שוכחים את הנשמה רק רוקדים במחול האותיות הנכתבות וכובשים עוד ועוד פיסות בנשמה.. החופש הגדול כבר מגיע אנחנו עוד מדברים ברשת, במיילים, בטלפונים... שולח לי תמונות של הילדים מבקש תמונות שלי שאין.... יש לי חבר חדש חבר יקר מתייעצת בו בענייני עבודה הוא עונה בכובד ראש אני עדיין בודקת אותו עדיין מחפשת חורים בבד הקרוי m ואז שוב מתקשרת מיכלי... ההיא שעדיין מחכה לשיחה אמרת שאת מתקשרת - לא?..... תגידי - טשטושה - בא לך לנסוע איתי ללונדון?...........????????????? ואני..... אני מריחה קפה אני מריחה קפה בלונדון ומיכלי - לא בדיוק שם בתמונה כן אני עונה לה.... תתקשרי מחר בבוקר אני מחפשת דיל.... המשך אחרון יבוא..... טש

fortune

New member
וואו. כל-כך יפה ממש מרגש ומכל

שכתבת רק דבר אחד מדהים אותי כל פעם מחדש - ה"חיכיון" הזה לצלצול המתח של אם יצלצל ואם לאו חוזר על עצמו בכל גיל מחדש מה יהיה?

טשטושה

New member
סיפורי ICQ-אחרון ודי......

מתקשרת לבעל.. היי חמודי יש דיל טוב ללונדון מיכלי רוצה לנסוע אתה יודע שהיא לא תיסע לבד תסתדר בלעדי לשבוע?.... מתי עונה לי האיש שאיתי... ואני כבר לא שומעת... רק מחכה לשמוע את האישור הסופי אני כבר במטוס בבית הקפה אני כבר בלונדון - והיא...... מ ח כ ה ל י... מתקשרת לחברה שתשגיח על הילדים סוגרת את העסקה מזמינה שליח להביא את הכרטיסים מיכלי?... הכרטיסים יהיו אצלי בעוד שעה שבוע הבא.... טסים... ומיכלי נפעמת - היא לא מאמינה וסוגרת את השיחה שתינו מחכות למועד הנקוב אני כוססת ציפורניים מאוד ארוכות מחכה לכל שיחה לכל הודעת icq מחכה לשאול - אם ירצה קפה הפלאפון שוב משאיר לי הודעה כתובה אהיה בלונדון שבוע הבא אחר כך חוזר לישראל - תחשבי שוב על קפה... אבל הפעם אני עונה איך הקפה בלונדון?..... חצי שעה עוברת מצויין - רוצה?....... ! סימן קריאה אני שולחת ולא מותירה בו מקום לספקות דוחקת אותו לפינה שבה רצה מראש להיות... הנייד שוב מצלצל את רצינית - הוא שואל...? בטח - אני עונה יש לי כרטיס בעוד שעה... אהיה שם....בתאריכים.... או - את מחמיצה אותי... נתקי אתקשר בערב או מחר אזיז את התאריכים שלי איפה המלון שלך... והשיחה מתנתקת... כורי החשיבה מרמזים לי... אל תאמרי... אולי הוא רק פנטזיה אולי הוא איש לגמרי רע אל תשטתי... אל תשתגעי לקחת רחוק מדי את הסיפור תשאירי לך דלת מילוט אחרונה.... בוקר המחרת בדפדפת בעיתון עוד סיקור הפיגוע מאמש לא יבש עוד דם הפצועים הדיו לא יבשה מלכתוב את הכאב זורקת מעלי את העיתון ובדף האחורי - מודעה קטנה יחסי המדינות הוקפאו עקב המצב... וכל הפעמונים בראש שלי הולמים לא יודעת מה לחשוב עכשו לא נוגעת בתחושות עכשו המוסיקה כבר מתנגנת הרחבה מחכה לרקדנים זה לא הזמן לנקוע רגל.... אין טלפון אין שום הודעה שוב פערה האדמה פיה.... ואיש הכדור נבלע... עומדת בשדה התעופה מחכה מיכלי שואלת למה את כל כך מתוחה...? אני מחכה לשיחה אני אומרת ובודקת שהמכשיר מחובר - תקין - שריר ת ת ק ש רררררררררררררררררר !!!!!! מזדחלים בתור לאט לאט יוצאת להביא לי קפה..... יוצאת החוצה לעשן חוזרת... הגיע תורנו.... שולחת מזוודות שולחת את התקוות חושבת אילו זכרונות אארוז במזוודה בדרך חזרה פונות לכיוון הדיוטי - יש לי רשימה ארוכה.. והוא מתקשר... hai baby הוא אומר לי im waiting for you- when re you coming? אוףףףףףףףףףףף הוא יודע לעשות לי את זה... אני כבר לא נושמת בא לי לחנוקקק אותו ככה שקפה לא ישתה עוד לעולם... . . . לונדון כל כך יפה כל כך שונה העיר הבינלאומית הזו מחכה לי הפעם בניחוח קפה - איש ואישה (עם חברה) שולחת לו הודעה - מודיעה לו שמחכה בבית הקפה ומחכה.... מיכלי ישנה בחדר - הרוסה מהטיסה הראשונה בחייה... ואני מחכה... עוד כוס קפה... מותר לעשן בכל מקום - איזה מזל... מביטה שוב לשעון מוודאה שהזזתי נכונה את המחוגים מחייגת אליו.... מחכה לתשובה כלום.... שלוש שעות המתנה שילמתי את החשבון חזרתי למיכלי כל שערות ראשה עומדות בהסטריה אני לבד פה - היא צורחת בהסטריה - איפה את?........ היו לי סידורים אני עונה - וכולי שבורה....שבוזה..... מאוכזבת - מרגישה מטופשת כל כך... טיול קסום בלונדון לא השכיח טעמה המר של האכזבה..... לא הגנים הנפלאים לא הארמונות והחיילים המהוקצעים חתיכת גלולה מרה לבליעה.... וזה צורב בי בגרון - בבית הבליעה חונק בי כל מחשבה צורם בי בכל צלצול פוגשת את האיש שלי בשדה התעופה שש בבוקר - לוקחת אותו לעבודה ומשם גולשת הביתה בנסיעה איטית....נסיעה של חשיבה בית ריק - הילדים בקטיינה מקלחת קצרה - עוד מכונת כביסה.... פועלת מתוך מכניקה מוכרת אני בכלל לא כאן פותחת את המחשב - מחפשת משהו מסויים כתובת מסויימת הודעה ברורה כלום - שתיקה אחת ארוכה וקשה חודשיים עברו ושוב הודעה אני חב לך התנצלות הרווחתי את חיי בחזרה הייתי עצור בכלא ידעו מהשלטונות שאני עומד להפגש איתך חשבו שאני מרגל חשבו שאת מרגלת אני מצטער ילדונת.... ודי..... טש

דניאלה1311

Active member
מנהל
תודה טש, לכל אחת יש סיפור דומה בצורה זו או אחרת. ספרת נפלא, נשמתי נעצרה, דמיוני עבד לבי פרח וקמל, הכל איתך עד הרגע האחרון. אולי יהיה לי אומץ גם יום אחד לספר סיפור, דומה אבל שונה.

redredole

New member
טשטושה

איזה סיפור!!!! עוצר נשימה, לא הייתי מסוגל להפסיק לקרוא. מחכה לעוד ועוד ועוד.

סודית - טוב לשמוע ולראות עד כמה

את מאושרת................ בעצם צריך לדייק - אני לא רואה אותך...............עדיין......... רואה מילים........שמחות ומאושרות............ יופי. ת´חדשי!!!!!!!!!

Sודית

New member
אהלן ורד....ערב טוב לך....

וכן....נחמד לי וכייף לי. כל דבר חדש...מחדש אותך לדברים אחרים. סודית מתחדשת כל פעם קצת.

למעלה