סיפורי ICQ - מנפלאות המדיה הזו...
חלק א´ ====== עוד לילה של נדודי שינה כבר שתיים אחרי חצות לא שקטה מספיק בשביל לקרוא לא מרוכזת מספיק בשביל לצייר על הקירות לא מוצאת לעצמי פינה שקטה... גולשת - נוברת אי שם בעולם הוירטואלי הודעה....אנגלית.... באמת שאין לי כח עכשו לשבור שיניים בטח שלא להתנסות בשגיאות כתיב איומות... בכרטיס של האיש - אין כלום רק m גדולה ובודדת.. לא גיל - לא מיקום... איש מהכדור... שלום אני עונה - מי אתה? שכן שלך הוא אומר.. לא רואה מעבר לחלון?.. לילה - אני מזכירה לו - לא נוהגת לבהות בחלונות באמצע הלילה... אני רואה אותך - מעבר לחלון אומר האיש מהכדור שאני אקום להסתכל -אני שואלת... תקחי משקפת - הוא אומר.. אל תצחק איתי הלילה... אני מבקשת גם כך לא מוצאת שקט לעצמי... איפה אתה נמצא?.... מעבר לגדר - הוא אומר.. מממ - לאיש יש חוש הומור כנראה גם ערני מספיק בשביל לבחון את רמת הסבלנות שלי בשתיים בלילה... טוב איזה גדר?... קחי משקפת - תעלי לגג - אני מעבר לגדר.. טוב - הראש כבר מתחיל להתעורר מה בדיוק הוא מבקש לאמר לי? מאחורי גדר ביתי - לא צריך משקפת אם הוא אומר לי לעלות לגג - אז הוא לא יודע מי אני מממממ - יאללה קלוריות תתעוררו..... בהנחה שאני על הגג - לאיזה כיוון להסתכל?... דרום עונה איש הכדור - ד ר ו ם עד להיכן אני שואלת.... רחוק...תעברי את באר שבע.... עברתי... הגעת לאילת?... בטח הגעתי אני אומרת....לאן עכשו?... תמשיכי דרומה.... אני מעבר לגדר... שקט הכל מתבהר שכן - עוד שכן כזה ו... בולעת את הרוק... מה בדיוק מחפש אצלי ה"שכן" הזה באמצע הלילה...? טוב מה אומרים עכשו....? . . . היי שכן אני אומרת למה אתה לא ישן?.. אני לא ישן כי את לא ישנה... כן אני אומרת - קיבלת תשדורת במעוף היונה.... לא הוא עונה לי... חוסר השקט שלך קרא לי.... הרגע התעוררתי אל תבלבל אני עונה לו - לא אוהבת בדיחות לא מצחיקות טוב הוא אומר.... לא נרדם אני טרוד רוצה לדבר עם שכנים שמעבר לגדר?.. ומשהו בדיבור האנגלי העילג אומר לי להשאר... טוב - נושמת עמוקות - על מה נדבר?.. מאיפה בכלל אתה יודע איפה באר שבע... ומתמצא בכבישים המביאים מבאר שבע דרומה לאילת?... אוהו - אומר איש הכדור... אני נמצא הרבה מאוד אצלכם... מבלה המון בתל-אביב ג´פו... אני מחייכת לעצמי... ג´פו עאלק....חחח בטח מבלה גם הרבה בראזה - שכם וטול כארם... אבל שותקת... אני עורך דין אומר ההוא מהכדור נכון שאתם רוצים לעשות עסקה עם חברת הגז שלנו?. זהו - אז אני אחד מעורכי הדין שבעסקה אני עובד בחברת הגז... טוב- זה נשמע רציני.. העיתון גם עבר לי היום מול העינים היתה שם כתבה - זכור לי משהו חכה רגע בבקשה אני כותבת וקמה.. הולכת לסלון מחפשת את העיתון... אבל כמובן שהוא לא שם... אחרי חיפושים ברחבי הבית העיתון כמובן במיטה הריקה - בחלק שלי... ויד כבדה ועיפה מונחת עליו מסרבת לשחרר.... מזיזה בעדינות...בעדינות.... כמו גנב - מתגנבת בי מחשבה זוג עיניים עייפות נפקחות למה את לא ישנה?... בא לי לקרוא עיתון אני אומרת... בואי לישון אומר העייף במיטה.... כבר - כבר אני באה.... נושקת לו ובורחת עם העיתון לקרוא מה שעבר לי שם מול העיניים אי שם בבוקרו... ה-icq מהבהב בעצבנות פותחת את ההודעה מה קרה הוא שואל....הכל בסדר?... כן אני עונה - כבר איתך ומחפשת בעצבנות ובשקט את הכתבה... וקראת בשקיקה כל מילה ולא כתוב שום דבר אחר... איש הכדור מככב מעל דפי העיתון אצלי ביד.. אני שואלת לפשר ה - m והוא עונה - במדויק השם שכתוב בעיתון... אט אט... מורידה את פיסת העיתון מהידיים... לוקחת חצי צעד אחורה עם הכסא תחליטי אני אומרת לעצמי את בפנים או בחוץ הוא לא משקר... הוא אמיתי... תחליטי... עוד נשימה עמוקה וכל הסקרנות ויצר ההרפתקנות לוקחים אותי אל המסע הזה מגלגלת את הכסא חזרה אל השולחן ונותנת לאצבעות לעבוד ישירות עם הראש יש להן את הסידור שלהם אסור לי להתערב... והן כותבות.. והאנגלית זורמת תאמר לי אני שואלת אז על מה בדיוק אתה רוצה לדבר עם זו שמעבר לגדר...? תני לספר לך על עצמי אומר האיש שמנגד נמצא בדרך על מה לדבר... והוא מספר על החיים מעבר לגדר על העיר הגדולה מספר על האישה שהיתה מספר על הגרושין מספר על הילדים - על הפחד בצל התקווה על הגעגועים אל הילדים שכל כך רחוקים על לונדון שהיא ביתו השני - בגלל הילדים העיר שהפכה בית - עבודה - סיבה...להיות ליד הקטנים... שואל אם יש לי ילדים מחליפים מילים על חינוך- על אהבה בלתי תלויה אל הילדים איש חם ומיוחד אני חושבת עם עצמי והוא אומר... טשטושה... בוא נשחק משחק... אני אשאל שאלות - שאלות פשוטות אל תדאגי ומתוך התשובות שלך - אצייר לך איזה טיפוס את... רוצה לשחק?.... אני עוד לא חשבתי והאצבעות כבר ענו - הן.. איזה צבע את אוהבת..... כחול אני עונה איזה טעם את אוהבת... ממממ פיקנטי משהו - אני משיבה איזה מזג אויר את אוהבת.... מממ- רגע חושבת על זה.... חורף - אני עונה... תבחרי חיה על פני האדמה.... סוס כמובן....גם כלב אפשר...? טוב - תבחרי חיה מהים... דולפין, לויתן שקט בצד השני... הרבה שקט... יש לך עיניים חומות?..... אני כבר זעה בחוסר נחת בכיסא.... כן...עונה והאצבעות נותרות על המקלדת....ממתינות אוקיי - תני לי כמה דקות... קח אני עונה וקמה להכין לי כוס תה... חוזרת עם כוס תה וכמובן שמחכה לי הודעה ארוכה ארוכה ארוכה... כל מילה, פיסוק מרווח כל כולו אומר אני כל משפט גורף טשטושה..... מגרדת בראש את הקוצים... לא יכול להיות אני אומרת לעצמי... זה ודאי לא ייתכן אתה צוחק איתי - אני שואלת?... טעיתי ?....הוא שואל... ואני יודעת שכל מה שאענה... יהיה כל כך טפשי.. אין לי תשובה - אני כותבת סליחה...מבקש האיש שמעבר לגדר... הבהלתי אותך.... בואי, אספר לך סיפור. שותקת - לא עונה... לפני חודש - מספר האיש ביקרתי אצל אמא שלי... היא ידועה מאוד בכפר בו היא גרה כולם באים אצלה לשתות קפה היא עוזרת לאנשים לפני תקופה היא חלמה חלום אני בן יחיד... יש לי שלוש אחיות... אבא שלי נפטר לפני שנים נרצח..... הוא היה... תביני לבד... כששתיתי את הקפה - אמא הסתכלה לי בעיניים שאלה למה עייני הבן שלה כל כך עצובות ושקטות עניתי לה, אמא - אני צריך אהבה... מבלי לאמר דבר לקחה את הכוס הסתכלה - סובבה - שתקה ואז בכתה... האהבה שלך רחוקה בני אמרה היא היא מעבר לגדר... אתה תצטרך ללכת רחוק בשבילה אבל היא שווה את זה אל תוותר לה - היא לא תרצה כל כך מהר אתה תהייה כמו אבא שלך בני תשמור על עצמך שום דבר לא השתנה בין שתי המדינות אפילו שיש כבר שלום.... וכל זה - מה קשור אלי אני שואלת את האיש.... תגידי הוא אומר... למה את חושבת שהצעתי לך לשחק את המשחק?.... לא יודעת אני עונה בתמימות לא עוקבת אחרי הרשת הנפרשת מתחתי כל כולך נמצאת כאן עונה לי האיש... את - האהבות שלך - האהבה שבך... החום האנושי - אצילות הנפש... לאט לך אני אומרת.....מאיפה אתה מביא את זה...? את בחרת - הוא עונה שאלתי שאלות מנחות אני למד מהתשובות שלך.... לא עושה לי שכל אני אומרת יש מליון נשים שהיו עונות אותו דבר... לא הוא עונה לי... כמוך יש רק אחת.. אני מחייכת מחפשת איך אומרים לעזאזל חנפן באנגלית... והספקות מכרסמים בי..... ארבע לפנות בוקר.... קר לי נורא ולא יכולה לקום מהמחשב.... את עיפה הוא אומר לי... אתה מרגיש?...אני שואלת... אני מתאר לעצמי הוא עונה לכי לישון אני אשאיר לך הודעה למחר... תשני בשקט ישמרו עליך המלאכים מכבה את המחשב... נושמת לרווחה משהו מפחיד היה פה לא רגוע - מוזר... נלך לישון - עוד יום עבר שגרת בוקר - ילדים ועבודה רצה לעוד פגישה ממהרת - עם הפקקים הארורים האלו... לא זוכרת דבר מאמש ולקראת צהרי היום הגעתי כבר חזרה מדליקה המחשבים במשרד ועולה לרשת...לראות מה יש בתיבה כמובן גם ה- icq עולה... ושוב מחכה לי הודעה... אני מחייכת לעצמי אתה מתמיד איש... מה עכשיו?..... המשך יבוא, טש