ערב טוב לכם יקרים.....

Sודית

New member
ערב טוב לכם יקרים.....

למי שעדיין, אולי, יש ספקות בקשר למדיה הזו.... אז דעו לכם שאתמול הייתה לי חוויה נהדרת. גם למדתי והצלחתי להשתמש במצלמת האינטרנט שקיבלתי, (וזה משהו....במיוחד למי שיש משפחה בחו"ל) וגם למדתי להכיר אדם מקסים בזו הרשת. זה התחיל במסרים מגמגמים (לוקח זמן בין לבין) ועבר די מהר, אחרי חוסר סבלנות דו כיווני ל..אי-סי-קיו. שם זה כבר היה יותר קרוב...יותר מוחשי... ממש בזמן אמת...שאלה תשובה צ´יק צ´ק. אחרי זמן שהו גם זה נעשה כבד מידי, לשיחה קולחת, והוא שאל בעדינות, שחשבתי שלא אופיינית לו.... מה הטלפון שלי....אף פעם לפני לא נתתי מספר (לא, לא) טלפון כל כך מהר....אבל נתתי מבלי לחשוב פעמיים. תוך שניות הטל. צלצל...ופתאום האותיות קיבלו קול... וקולן היה די נעים לאוזן והדובר הפתיע לטובה, עוד ועוד. לי זה קורה לעיתים נדירות, אולי זה בגללו... השיחה הייתה נעימה, מצחיקה ומעניינת ונמשכה כשעה. אני רוצה כאן להודות לאדם הנחמד הזה על הכללללל... כן, הוא גם עזר לי המון...בבעיות מחשב. אז זהו חברים יש כאן במדיה הזו אנשים מקסימים... לא רק בפורום שלנו, שבעיני הוא הכי שווה מהיתר... אלא בכל מיני מקומות קישור אחרים. אז דעו לכם...יש תמיד הפתעות.... סודית בערב נפלא לכולם...ובמיוחד לך, איש.

ישRאל

New member
שיהיה לך בהצלחה סודית

מגיע לך ,,על היושר ,הכנות,ועל הכתיבה הניפלאה שלך,ובעיקר על הישראליות שכל כך אופיינית לך,, אני מקדיש לך את זה

על הישראליות ישRאליות וSודיתיות

אחלה סיפור Sודית . נותן מימד חדש, לביטוי: "לרוץ לספר לחברה". מאד ישראלי. רץ לקנות מצלמת אינטרנט, דחוף !

Sודית

New member
"לרוץ לספר לחברה" א ה ב ת י.....

אגב, זה לא רק בארץ כך.... סודית לא מספרת "הכל" לחברה
רק קצת....

Sודית

New member
ישראללללל....הסמקת אותי.....

עם המחמאות החמות ועם השיר הנפלא. המון המון תודה... סודית עם רמקולים וסלין...יופי של שיר.

maxima

New member
ישראל......השיררררררררר

ששלחת לכבוד סודית גדולללללללללל

Sודית

New member
שילה ורוצה להגיד......שלום לכם....

שילחו לי במסר את האי-סי אולי נוכל לעשות מסיבה וירטואלית/ויזואלית איזה כייף זה יכול להיות..... עם המצלמה לא הייתה לי בעיה לחבר.... מי שרוצה מוכנה להסביר...חחחחח....מכל מלמדי השכלתי. יוווו....אבל אם זה יצליח...אז פתאום.... נצטרך גם פה, מול המסך להסתרק יפה ולהיות "לבושים". וואוו...נחשוב על זה. סודית מחכה לכם....קדימה.

ערב טוב לכולם מאיב

סודית מה שאת מגלה היום אני כבר וותיקה חמש שנים ... את החבר שלי הכרתי באיסיקיו ... גם את החבר הקודם וגם את החבר שלפני הקודם חמש שנים זה תקופה .....:)

שרונהה

New member
ערב נפלא סודית.....זו אכן מדיה..

טכנולוגית שטומנת בתוכה פוטנציאל אדיר......... יש בה אינספור דרכים ליצירת קשרים בין אנשים...... קשרים מקצועיים, קשרים חברתיים, קשרי מסחר, קשרי משפחה, קשרי אהבה ומה לא? קשרים שמתחילים בהקלדה תמימה (או לא?) הם קשרים מיוחדים..... הנפשות מדברות...... נשמות "עירומות מגוף" משוחחות........ זהו כיוון אחר ומיוחד עד מאוד ליצור חיבור בין אנשים.... אם עד היום היה זה קודם מראה הגוף שמשך או לא משך לשיחה....... היום זה מראה האותיות.... הניסוח..... השפה....... התוכן... החכמה והכישורים המילוליים באים לידי ביטוי......... החיבור בין אנשים הוא קודם "מהבפנים" (נפש) שלהם ולא "מהבחוץ" (גוף) זו ראיה מקרוב - פוקוס על מה שיש בתוך הקנקן.... ובהמשך - "נגיעה בקול" בצליל המתנגן מהקולות הטלפוניים בין השניים.. ורק אחר כך - התרחקות - ראית הקנקן.... וראה זה פלא, דוקא כשמתרחקים לראות את הקנקן עצמו - בעצם מתקרבים - נוצר המפגש פנים אל פנים.... וכשרואים את האדם - מכירים אותו טוב... מכירים הרבה מאוד רבדים שלו שהופגנו בשיחה המוקלדת...... בקול הטלפוני..... מצלמת האינטרנט היא שלב נוסף המאפשר לנו "לראות את הקנקן"... אכן מדיה נהדרת.......... אוףףףףף מה אני כותבת??????. אני צריכה לקנות לי מצלמה............

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מצלמות אינטרנט - המלצה קטנה

מחירי המצלמות ירדו פלאים וניתן לרכוש כיום דגמים סבירים בפחות מ 200₪. בתוספת קטנה ניתן לרכוש כיום מצלמות אינטרנט המכילות זיכרון פנימי ופועלות על סוללות דבר המאפשר להן לפעול גם כשהן לא מחוברות למחשב. רובן מצלם ברזולוציה של 640X480 פיקסלים מה שמתאים לצילום תמונות לצורך העלאה לרשת, חלקן מסוגל לצלם גם קליפים קטנים של וידיאו, בד"כ עד כמה עשרות שניות. החברה המובילה בסוג זה של מצלמות היא חברת Aiptek שמגוון מוצריה משוווק בארץ, גם לחברת אינטל יש מצלמה קטנה דומה אולם קצת יותר יקרה. ממליץ כי אם כבר קונים מצלמה כזו אז שתהיה לה גם את האופציה לצלם עצמאית.

fortune

New member
../images/Emo91.gif לוגיטק-clicksmart-510

היא ממש חברה טובה ואמינה אין לי מושג כמה היא עולה שקיבלתי אותה במתנה. בנוסף לתמונות ברזולוציות גבוהות/נמוכות וצילום וידיאו היא משמשת כאזעקה.... כן, אל תצחקו היא ממש מדהימה ויש לה גם יכולת צילום "מנוע" של 5 פריימים עוקבים בלחיצה שמשמשים אותי לאנימציות וגם - לא ייאמן, זה בא עם תוכנה יחסית חכמה לעיבודי התמונה כמו חצי פוטושופ וגם להוספת סאונד ... קפה היא לא עושה המצלמה, כמה חבל

fortune

New member
../images/Emo7.gif שוד ושבר... חסרה לי הרוטינה

של צילום המסך! אין דבר נתגבר. יקח יותר זמן. התנצלות

fortune

New member
שרציתי לצלם את המסכים של

התוכנות (הראשיים) לרכזם שם בפוטושופ או בוורד אבל אין היענות בתוך התוכנות הללו ללחיצה הימנית...

למעלה