תהיי בריאה
י יהודה לוי מושלם שלי New member 17/1/06 #10 בוקר טוב לכוולם../images/Emo42.gif היום אני ושרית הולכות לשיר נולד סוף סוף.. אני יצלם מלאאאאא שיהיה לכולם יום מקסים
בוקר טוב לכוולם../images/Emo42.gif היום אני ושרית הולכות לשיר נולד סוף סוף.. אני יצלם מלאאאאא שיהיה לכולם יום מקסים
L LiRooZ New member 17/1/06 #19 לא מפתאום,ההופעה האחרונה ב5.2 בכפר בלום אם אני לא טועהה... יש להם להיות בירושלים בבאר שבע ואז בכפר בלום
לא מפתאום,ההופעה האחרונה ב5.2 בכפר בלום אם אני לא טועהה... יש להם להיות בירושלים בבאר שבע ואז בכפר בלום
כ כוסית על הגג New member 17/1/06 #13 בוקר .. טוף טיזה יום מבאס .. אני מקווה שיהיה יותר טוב בהמשך היום אתמול עם מה שעשו לגיים בויז המסכנים האלה והיום אני הולכת ל"בית ווהלין" מי שמכיר את זה .. זה משו על השואה .. אוףףף ...
בוקר .. טוף טיזה יום מבאס .. אני מקווה שיהיה יותר טוב בהמשך היום אתמול עם מה שעשו לגיים בויז המסכנים האלה והיום אני הולכת ל"בית ווהלין" מי שמכיר את זה .. זה משו על השואה .. אוףףף ...
ה הדסוש15 New member 17/1/06 #18 ../images/Emo42.gifבוקר טובב../images/Emo70.gif זה כבר היום השלישי שאני בבית.. יש לי מחר מגן בהיסטוריה:-S סיוון מזל טובב בהצלחה לכל הנבחנים/ות שיהיה לכולם המשך יום נעים
../images/Emo42.gifבוקר טובב../images/Emo70.gif זה כבר היום השלישי שאני בבית.. יש לי מחר מגן בהיסטוריה:-S סיוון מזל טובב בהצלחה לכל הנבחנים/ות שיהיה לכולם המשך יום נעים
ק קרן הפ66ה New member 17/1/06 #20 בוקר טוב../images/Emo70.gif לא הלכתי לבי"ס... לא היה לי כוח ................ אבל הלכתי לעשות גבות תקשיבו... אולי זה לא המקום אבל בפורים יש מסיבת ענק בירושלים מי שרוצה פרטים אצלי .... 230401237 למי שאני יכנס ל"עולם" של יש שם גם מסנ'... -קרן-
בוקר טוב../images/Emo70.gif לא הלכתי לבי"ס... לא היה לי כוח ................ אבל הלכתי לעשות גבות תקשיבו... אולי זה לא המקום אבל בפורים יש מסיבת ענק בירושלים מי שרוצה פרטים אצלי .... 230401237 למי שאני יכנס ל"עולם" של יש שם גם מסנ'... -קרן-
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 17/1/06 #25 צהריים טוביםםם../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif שיחררו שוב מוקדם בגלל הישיבות והיום יש ישיבה על הכתה שלנוו ולפי השעה עכשיוב ערך הם מדברים עליי או עוד כמה דקות אמאלה יומטוב!
צהריים טוביםםם../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif שיחררו שוב מוקדם בגלל הישיבות והיום יש ישיבה על הכתה שלנוו ולפי השעה עכשיוב ערך הם מדברים עליי או עוד כמה דקות אמאלה יומטוב!
ר רעות האכלנית New member 17/1/06 #31 צהריים מצוייניםםםםםם../images/Emo9.gif סיימנו את כל המבחנים למחצית א' קולולולולולולולו איזה כיףףףףףףף ואייי בחיים לא הייתי כ"כ מאושרתתתתתת סתם אין מבחנים אין עבודותתתתת ואני יהיה יותר בפורום יאאאאאאאאא איזה כייףףףףףףףףףף=] חחחחח יאאאאאאאא אני כ"כ שמחההההה=] וסיימתי ת'מבחן בנביא סוף כל סוף היה ככה ככה העיקר שסיימנווו אבל מה יחכה לנו במחצית הבאההההה אוי לאאא שיהיה, יומטוב לכולםםםם
צהריים מצוייניםםםםםם../images/Emo9.gif סיימנו את כל המבחנים למחצית א' קולולולולולולולו איזה כיףףףףףףף ואייי בחיים לא הייתי כ"כ מאושרתתתתתת סתם אין מבחנים אין עבודותתתתת ואני יהיה יותר בפורום יאאאאאאאאא איזה כייףףףףףףףףףף=] חחחחח יאאאאאאאא אני כ"כ שמחההההה=] וסיימתי ת'מבחן בנביא סוף כל סוף היה ככה ככה העיקר שסיימנווו אבל מה יחכה לנו במחצית הבאההההה אוי לאאא שיהיה, יומטוב לכולםםםם