ערב טוב ובוקר טוב....

צהריים רעים

אוף קבלתי 36 בהסטוריה אני לא מאמין כוס עמק ולכן יש לי ביום חמישי חוזר אבל אין לי זמן ללמוד כי יש מגן חוזר ביום שישי במתמטיקה ומחר יש לי צו 1 אוףףףףףףףף

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם../images/Emo36.gif

קיבלתי במתכונת בספרות (שהיה לי ביום ראשון) 80.....אוף האמת שציפיתי ליותר...כולם קיבלו ציונים כאלה והתעצבנו יום שישי יש לי אולי מבחן בגאוגראפיה... עדו בהצלחה מחר ולא נורא

תודה רבה ולפחות שמרת על הלפחות

80 ולאה ירדת חוץ מבספורט חח וזה מצוין אני לוקח שנה הבעה ב2 ידים 80 בספרות ותרגישי טוב אם את עדיין חולה

חופייי

New member
לא הספקתי לשאול אותם כי השתחררתי

לפני... מסרתי להם בהצלחה...והם מסרו תודה

צהריים טובים לכוולם../images/Emo42.gif

אני עוד מעט הולכת לשיר נולדדדד
שרית תודעעעע על המתנה

יעל 13

New member
אחרי צהריים../images/Emo3.gif

חברה של אמא שלי מתקשרת...והיא אמרה שהבת שלה הייתה צריכה לנסוע היום לתל אביב לעשות איזה עבודה אנאעראף...הקיצר היא אמרה שהיא תיסע ברכבת...ב12 אמא שלה העירה אותה ואמרה שהיא תאחר את הרכבת...והיא אמרה שהיא תיקח את הרכבת הבאה...אחר כך אמא שלה הלכה לחברה ברגל...אז הבת שלה לקחה את האוטו ונסעה לתל אביב...בלי להגיד לה כלום בלי לבקש אפילו. אז אחרי זה היא מתקשרת אליה והיא אומרת לה "אמא אני אומרת לך משהו אבל אל תכעסי עליי טוב?" אז היא אמרה "אני לא מבטיחה שאני לא אכעס עלייך אבל תספרי" אז היא אמרה לה "לקחתי את האוטו ועשיתי תאונה" עזבו את הקטע שהיא עשתה תאונה...תאונות קורות...מזה הקטע הזה שהיא לקחה את האוטו בלי לשאול אפילו? נשבעת לכם נראה לי התעצבנתי עליה יותר מאמא שלה...אמא שלה אמרה לה שקשה לבנות אמון והיא שברה את האמון שהיה לה בה...

../images/Emo26.gifהשחר של גאיה../images/Emo36.gif

היום אני ועינבי הולכות להצגה: "השחר של גאיה" ההצגה מתקיימת בבצפר שלנוווו
וזהווו
חיחיחי מישהי פעם היתה בהצגה הזאת?

אני!!../images/Emo110.gif

בכתה ה' או ו'!! זה הצגה עם זאתי.. בלונדינית כזאת.. זאת שמופיעה בפרסומת שלל אמממ..
והיא הופיעה גם בתוכנית אחרת שהיתה פעם ביום שבת בבוקר עם התינוק הזה על החולצה!
הקיצר.. את תכירי אותה שתהיי שם.. היא חלתה בסרטן וזה.. אני ממש זוכרת תהצגה הזאת.. זה הצגה ממש יפה:] הם עשו לה כאילו קרחת והם שמו לה על הראש גרביון כזה בצבע של עור
חח איך אני זוכרתתת!! אנלא אגלה לך.. תהנו! והם עדיין ממשיכים לעשות תהצגה? יפה להםם

חחחחח, יאאאא../images/Emo24.gifתודעע=]

ואנחנו הולכים עם אמא שלנו רק שאמא שלי לא תבכה מרוב רגש
שנה שעברה היה לנו גם הצגה - "אסונות וניסים" ואמא שלי בכתה ואמרתי לה כזה בשקט: "אמא, את עושה לי פאדיחותתתת" והיא המשיכה לבכות ואמרה שזה מרגששש חחחחחחח איזה פאדיחותתת טוףףף אני יעשה לה כללים שבינהם זה לא לבכות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

זאת הצגה ממש יפה.. זה היה לפני יותר משנתיים ואני ממממש זוכרת.. אני אחפש לך תמונה שלה אני פשוט לא זוכרת תשם שלה

יש מצב שקוראים לה../images/Emo110.gif

שגית אמת.. זה מה שמצאתי בגוגל
אבל אנלא מוצאת תמונה שללההה
היא בלונדינית כזאת.. חמודה..

חופייי

New member
יאא נשמעע יפהההה

אחח גאיה גאיה...איזו נוסטלגיה...(פישש חרוז) תהנו!

למעלה