ערב טוב ובוקר טוב....

צהריים טובים../images/Emo13.gif

היה לי יום מצחיק
כולם פה יודעים שאני בביה"ס דתי.. אז היום בתפילה לי ולעוד כמה חברות שלי לא היה כוח ללכת אז עמדנו בכיתה עם סידור היד ועשינו את עצמנו מתפללות (כי המורה הגיעה) ואז המורה עושה :"למה פה ולא בביהכ"נס?" ואנחנו שתקנו כי אסור לדבר בתפילה
ואז היא ראתה שאנחנו לא יכולות לדבר (כנראה היא חשבה שאנחנו באמצע ברכות השחר( ברכות שאסור לדבר בהם
) ואז היא כזה מדברת לעצמה :"טוב..., ביי והיא חשבה שהדלת סגורה אז היא הלכה אחורה ונפלב
איך נקרעתי .. אבל לא יכולתי להיקרע לה מול הפרצוף אז מתי שהיא יצאה לגמרי אני וחברות שלי נשפכנו מצחוק

יעל 13

New member
ממתי 7 ורבע בערב זה צהריים?

נשבעת לכם אנשים השתגעו... מיכל כותבת במסנג'ר "הא הו" הפכה לכלב...הדס עם הצהריים...רק אני בסדר
בנתיים

ערב טוב לכוולם../images/Emo29.gif

חזרתי משיר נולד עכשיו יווו אתם לא יודעים איך היה יפהההההה
בהתחלה באנו אני ושרית ועוד חברה וניכנסנו לאולם היינו שורה 7 וראו משם מצויין כי גם היינו מול הבמה באמצע. התחיל ההופעה בהתחלה היה סתם שירים וטל מוסרי נכנס לבמה דרך הקהל (כמעט נגעתי בו
) ואז היה תשיר של יהודה סעדו יווווו הוא שר מדהיםםםםם
ואחרי כמה שירים היה את השיר של יהודה
ונינט איזה חתיךךך הוא היה כפרעליו ואז היה הפסקה של 15 דקות משו כזה... וראינו את כפיר אדרי בקהל הוא ישה עם ההורים של יהודה סעדו ולקחתי ממנו חתמה
ואז הצטלמנו והוא כזה התרגש קצת אז הוא אמר לי אפשר חיבוקקק
וחיבקתי אותו כמעט איזה דקה רציתי לתת לו נשיקה אבל התפדאחתי... איזה חמוווד הוא
. אחרי ההפסקה התחיל המופע ואני ושרית הלכנו לצד והרמנו שלט לעמרי איזה חמוד הוא ראה את זה והיו שמה עוד בנות מהפורום שלו עם שלטים וגם באו מהפורום של שיר ביטון והרימו לה שלט והיא ראתה ונתנה לכיוון שלנו כזה נשיקה איזה חמווודה
. אחרי זה חזרתי למקום ומי התחיל לשיר
יהודה לוי
עם הגופייה השחורה איזה כוסווווווווון
וצילמתי אותו מלאאאא (מושלם שלי). ואז כולם שרו והשירים שזכו היה: מקום שלישי - אמיר פיי גוטמן. מקום שני - יהודה סעדו
מקום ראשון - יהודה לוי
כפרעליו.. ואז ניסינו להיכנס מאחורי הקלעים ולא נתנו לנו השומרים הבני אלף האלה ואז רצנו לחנייה אבל שרית סיבכה אותנו וניכנסו לחנייה בכלל של איצטדיון טדי בסוף התייאשנו אז הלכנו לבית.. צילמתי יותר ממאה חמישים תמונות כשאני יעלה אותם למחשב אני ישים פה תתמונות היפות יש מלא של אגם ושל יהודה & יהודה ושל שיר ואור צילמתי בשבילך את לירון
וזהוווו.... היה כייף הכי בעווווולם

אביחי 33

New member
חחחח תמיד אמרתי ששרית בעייתית../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח וואי שמח שנהנית
מקווה שיש תמונות גם של עמרי

../images/Emo6.gif חחחחחחח

ניסיתי לצלם את עמרי אבל הוא היה בסוף הבמה וזה יצא מטושטש.. בקושי ראו אותו אני מקווה ששרית לפחות צילמה אותו..

חופייי

New member
יאא סיוונוש שמחה שנהנת....

חחחח תמיד שאני הולכת עם משהי היא תמיד חייבת לסבך אותי איכשהו...מסתבר שזה גם אצלך ככה חחחח

למעלה