ערב טוב ובוקר טוב....

יעל 13

New member
ערב טוב ובוקר טוב....

חחח איזה אחת התקשרה מקודם תראו את השיחה שלי איתה היא: שלום לאיזה גן הגעתי? אני: גן חיות היא: אה...אוי זה רעיון טוב לנכדים שלי מתי אתם פתוחים? אני: חח אני צוחקת זאת טעות היא: אה..סליחה חחחחחחחחחח יו כמה צחקתייייייי מחר יש לי מופע עם הבצפר...הייתי כבר במופע הזה...אבל בבוקר אני קודם הולכת לרופא...

אביחי 33

New member
../images/Emo12.gif

שיהיו בריאים אנשים
ויעל שרשור בוקר טוב תפתחי להבא יותר מאוחר. כי עכשיו הוא יוצף וכבר בבוקר יהיה שרשור מקופל

../images/Emo39.gifשאלוםםם ליי../images/Emo70.gif

ביום חמישי מבחן אחרון קולקולקולוקלוקלולקולקולוקלו טוב הוא היה אמור להיות אתמול אחרון אבל המורה הטיפשה שלנו שמה את המבחנים בטעות בכיתה כמה ימים לפני המבחן והיא לא יכולה לדעת מי העתיק ומי לא באמת טיפשה..............הסיוט הולך ונגמרררר אבל אח"כ יש לי פוללל שעורים להשלים משבועות קודמים חחחח לא עשיתי כבר כמה זמן הספקתי כבר לשגע אתכם?!התגעגעתם אלי בכלל<?!!!!חסר לכם שלעעעעעעע אעע ולא סיפרתי לכם על שיר נולד איןןן יהודה מושלםםם בטירוףף מסכנים האנשים שישבו מאחורי אני באמת מרחמת עליהם איך שיהודה בא כולי קפצתי והתחלתי לצלם כמו משוגעת "כמו" איןןן הוא מושלם הלב שלי דפק חבל"זזז אני געגעתתתתתת אעע והיומולדתת שלי הולך ומתקרה העברי יהיה יום לפני טיול 3 ימים איזה כיףףףףףףףףף!!! קולקולקולוקלוקולקולקולקולולקולקו המשך יום מ-ק-ס-י-ם
אוהבת'תכםם -
- נופקוףף.

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo3.gif

יווווווווו אתם לא יודעים מה קרההההההההה אולי אתם לא מעריצים את הגיים בויז ממש אבל שמעו מה קרה להם בגלל בנות מפגרות .. הם היו אמורים היום להופיע בקריות והיו שם מעל 5,000 בנות
שרק חיכו לראות אותם ולא נתנו להם לשיר שיר אחד אפילו
ופוט התחילו לצרוח ולקפות עליהםםםםםםם ואתם קולטים אחד מהם התעלף שם 3 פעמים ועלו עליו והביאו אותו לבית חולים ועוד אחד מהם התעלף והפרחות הבנות זונות האלו שהיו שם ממש סתומותתת תחשבו 5000 בנות קופצות עליכם ומועכות אותכםם ופשוט גן חיותתתתת
ואני בלחץץ ..

בוקר טובבבבב

רעות ועינב בהצלחה. אור צלצלי עלי מתי שאמרתי לך אתמול. חופי תרגישי טוב ותמסרי בהצלחה לשלי ולתהילה.איזה כיף מחר אני לא לומד יש לי צו 1

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם

סיוונושקה מזל טוב מאמי אורוש -וואי איזה מסכנים....לא חסר בהמות כאלה עדו אני ימסור להם.... יש לי שעה ראשונה ספורט....בעעעעע מסיימת ב-3... שיהיה לכולם המשך יום מקסים!

יעל 13

New member
בוקררררר

מזה?! נהיה לי קול של גבר!!!!! אני צרודהההה כי כל הזמן השתעלתי ונהייתי צרודה
כשאני רוצה אני בחיים לא יהיה צרודה אבל דווקא עכשיו?! היום יש לי מופע עם הבצפר שהייתי בו כבר...אבל קודם אני הולכת לרופא ואז לבצפר...

למעלה