ערבים והחיות...

B.Shokor

New member
ואני אמרתי לך את דעתי שאני בטוח ממנ

ממנה, ואת דעתי אני שומע מקול הרחוב הפלסטיני (מתוך ניסיון מלמידת הבעייה) אני אומר לך שמדינה זה הפתרון. שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
הם באמת רוצים מדינה/לא ישראלים

ותאמיני לי דקלה,שאנו מספיק חזקים כדי לא להתפורר ומדינה משלהם הכונה ללא ישראלים בין הרגלים ואנו נצטרך להראות להם את הדרך לקיים מדינה נשמש דוגמא לעם שעבר כה הרבה יסורים עד שהיגענו הלום, לכן הפתרון מדינה משלהם כל אדם באדמתו יחיה,ונקווה בשכנות טובה ופוריה

יוסי26.5

New member
מדינה לפלסטינים..כן או לא

אני חושב שיש מקום לפחות לנסות לתת להם מדינה ורק משום המחשבה שאולי אולי תפסק שפיכות הדמים. אני מסכים עם קלייר שאנחנו מספיק חזקים,ומדינתנו,למרות כל החוזים שחורות,לא תתפורר...

קלייר

New member
יוסי חמד/מודה לך מקרב לב H-)

נכון רק הפחדן לא ינסה דרך אחרת מאשר מלחמה

בת-עמי

New member
בשביל מה לתת להם מדינה??

אם אתה חושב שתפסק שפיכות הדמים אז אתה טועה ידידי היקר

B.Shokor

New member
ניסת את זה?

אסור להיות חכמה יותר ממה שאת, אם לא ניסית משהו אסור לשפוט על התוצאות שלו. כשיקבלו מדינה ולא תיפסק האלימות, תבואי ואני מוכן למות בשביל מדינת ישראל, אני מבטח. שלך ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
אני לא רוצה לנסות

כי אני מראש יודעת שזה לא יגמר רק במדינה ושוב יהיו מלחמות

merlin of chaos

New member
ואיל את יודעת בדיוק?

אולי אפשר להיעזר באמתעים פוליטיים (כמו איומים ולחץ) בכדי למנוע אלימות. אולי לא - אבל אולי כן. את לא יוכולה לדעת - אלא אם את טוענת שיש לך כוחות על-טבעיים.

B.Shokor

New member
אין צורך בכוחות-על-טבעיים..

הפתרון נמצא, אז בשביל מה כל הפילוסופיה המיותרת הזאת.. מדינה פלסטינית זה הפתרון.. למה אתם מתעלמים מזה, הם בעצמם אומרים שהם נלחמים על מידנה פלסטינית, אז תנו להם... שלך ב.שוקר מ.הפורום

ליאור...

New member
נכון

הם ירצו עוד ועוד...עד שתיעלם כל מדינת ישראל... ושה` נתן לנו את ישראל, היא הייתה פי כמה יותר גדולה, עכשיו היא קטנה, ואנחנו לא מתלוננים ואפילו מרוצים, אבל אי אפשר לבקש יותר מדי! זו עדיין המדינה שלנו!

B.Shokor

New member
בטח שאנחנו לא נוותר על מדינת ישראל.

מדינת ישראל גם המדינה שלנו, העתיד של הבנים שלנו, הזכרונות שלנו, מדינת ישראל היא הכל בשבילנווו ולא נוותר על המדינה בשום מחיר אפילו אם נילחם על כך עד המוות, כי ישראל המדינה שלנו. במקביל ובתור בני-אדם אנחנו לא יכולים לשבת אוכלים-שותים,נהנים מהחיים על חשבונם של אנשים אחרים. הפלסטינים יקבלו את הזכות להקים את המדינה שלהם על האדמה שלהם כולל החלק הקדוש של העם המוסלמי והנוצרי בתוך ירושליים המזרחית. שלך ב.שוקר מ.הפורום

merlin of chaos

New member
כאן הייתי מכריז במתמטיקה -סתירה.

אם את חושבת שהם רוצים מדינה ללא ישראלים באיזור כלל - איך נחיה בשכנות טובה?

all

New member
ואנחנו?

האם גם אנחנו נבקש לסלק את כל הערבים משטח מדינתינו? דרך אגב אביו של חבר שלי הוא יליד חברון, עד גיל 5 הוא שיחק עם ילדים ערבים בחברון. הוא לא גורש משם, הוא נמלט משם בזמן הפרעות.

אבו-דני

New member
קלייר האם את מוכנה לתת דוגמא?

היות וערביי ארץ ישראל רוצים מדינה מהנהר עד הים, ללא יהודים בין הרגליים האם תהיה מוכנה לתת דוגמא ולתת את ביתך לאיזה פליט מסכן שהובס במלחמת העצמאות הישראלית ולעקור לארץ מוצאך ? הנה שוקור אני מניח מוכן להיות האפוטרפוס על ביתך עד שימסר לפליט שהתגורר באיזור..הלא כן מר שוקור?

B.Shokor

New member
אבו-דני אל תכניס מילים לפה..

דבר ראשון אני מבקש מקלייר את הזכות להגיב לך: 2. מי אמר לך שערביי ישראל רוצים ארץ מהנהר עד הים? מי אמר לך שערבי ישראל לא רוצים לחיות עם יהודים? (למה אתה תמיד מנסה לדבר מתוך הבטן ולהכניס מילים לפה?).. אני אענה לך בתור ערבי-ישראל, בתוך 5 שנים (זאת אומרת שבכל רגע) אני אמור לעזוב את הארץ ולגור בארה``ב, אני נשבע לך שלפעמים אני עצוב מאוד ולא יכול לדמיין לעצמי איך אני הולך לעזוב את ארץ ישראל הנהדרת? איך? אני לא מבין.. בתור ערבי-ישראלי אהבתי את היהודים, ואני חיי איתם כמעט כל היום, ואנחנו יחד ממש נהדרים, אז אל תכניס לנו מילים לפה ב-ב-ק-ש-ה. רק אנשים כמוך שזורקים את הלב והראש שלהם וחושבים מתוך הבטן קשה לשכנע אותם במשהו, אך בסוף ישתכנעו לבד. שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
אבו-דני/מדינה משלהם לא על אדמתנו

גם אנו היינו פעם פליטים מסכנים ,וכאן היה ארץ מוצאם כאן נולדו אך שפר מזלנו וניתנה לנו מדינה ולא הובסו במלחמה נזרקו מהמדינה,ואבי קיבל בית ביפו של פליט אך לא על יפו מדובר ולא על ערבי ארץ ישראל אלה על פליטי פלסטין שהיום נקראת ישראל ולדעתי מעבר לקו הירוק אפשרי ,אוי שכחתי גם שם היהודים החליטו שזה שלהם תפסיק להיות ציני ועוקצני,תהיה מציאותי ללא פתרון רק נדע מלחמה אולי אתה מעדיף שכל חיינו נלחם ונאבד עוד

B.Shokor

New member
דקלה, מדינה שלהם ומדינה שלך..

אף אחד לא בקש מדינה פלסטינית על חשבון המדינה הישראל.. אנחנו אומרים מדינה פלסטינית לצד המדינה הישראלית על השטחים הפלסטינים, כלומר שאת תשארי במדינה שלך ונפתור את כל הבעיות, ונוכל לחיות בשלום. זה הכל.. פשוט מאוד, לא? שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
לנו יש מדינה לתמיד/גם להם מגיע

לנו יש מדינה ולא נותר עליה,גם לעם הפלסטיני מגיע מדינה משלהם בסמוך לשלנו לא על שלנו

dikla00

New member
שום בסמוך

אתם לא נורמלים אתם רוצים שנחזור על כל המלחמות שהיו פעם באותה תקופה שהייתה מדינה לפלסטינים

למעלה