ערבים והחיות...

B.Shokor

New member
אותם דברים..

מר ALL (לפי).. מהי התרבות של העולם הערבי זה לא חשוב לך - מה הם אוכלים, שותים לובשים, גם זה לא חשוב לך, העולם הערבי לא בא ולא ירצה לבוא ולגור איתך בבית (תאמין לי) אז שכח מכל הביקורת שלך. אני מסכים איתך שלעולם ערבי יש עדיין הרבה חיסרונות, אבל את זה גם נמצא בעולם היהודי, הצרפתי, האמריקאי, וכו.. אל תשכח את התכונות הטובות של הערבים כמו למשל ``הכנסת האורח``. רק נשאר לי דבר אחד להגיד לך בקשר לערבי ישראל, שהם ערבים מודרניים ולא כמו שאר הערבים בשאר העולם. שלך ב.שוקר מ.הפורום

all

New member
אולי לא הבנת

כל שאמרתי זה לתת לדברים שלוקחים זמן את הזמן הנחוץ להם, לא יותר לא פחות

all

New member
יש כל מיני סוגי דו קיום

יש דו קיום הוגן ויש דו קיום שבין פחות הוגן, דו קיום שבין כובש אכזרי לבין בעל אדמות אמיתי, טהור, מקורי, ראשוני לחלוטין שנלקחו ממנו אדמותיו. יש לי הרבה חברים ערבים, אנשים נפלאים, חברים קרובים ונעמנים. יחד עם זה, לא פעם נושבת מעין רוח של מאיפה אתה? למה באת לפה, מה היה לך רע שם? ובכן, אני לא מוכן להרגיש שאני כאן בחסד, ואם אין שום מוצא, אבל ממש שום מוצא, נצטרך להילחם לנצח

B.Shokor

New member
אבו-דני אם לא תשמור עם הפה שלך

אצטרך לחסום אותך.. פה פורום של דו-קיום ולא פורום של קללות, אתה רוצה לקלל? לך לשטחים, או לגן-החיות הספארי של תל-אביב.. (סליחה, אפילו לחיות לא מגיע לקלל). תחשוב על זה טוב טוב.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

eliasys

New member
שהתרנגולות שלך לא יביטו בפלסטינית

הדימוי שלך ממש ראוי לגנות. האם הפלסטינית שולחת את בנה ומסכנת אותי כי אין מישהו עם לב רחמן כמו אבו דני שיבו עם עלותו של השחר ויפזר את גרגרי החיטה והתערוכת על מנת להזינם. האם הפלסטינית רעבה ללחם, רעבה למולדת, רעבה לכבוד. לעומת זאת התרנגולות שלך דשנות ומלאות, הן הקבלות הכל עד לפתח הלול ואוליי יותר כי אתה בטח מעניק להם חום ואהבה. הפלסטינים מקבלים במקביל, כיבוש והפצצות על בתינם. תתחיל לחשוב על האדם כאדם ולא כחיה גם אם חיה זו אהובה עליך מאוד.

ליאור...

New member
מצטערת,אני חייבת לציין ש....

בתחום המדע, המדענים צמחשיבים אותנו גם כסוג של חיות,ואפילו חושבים שאנחנו היינו קופים...ודני אתה באמת מגזים בהשוואות שלך, תכבד את הבחירות של האחרים...אני לא במיוחד אוהבת את הפלשתינים, אבל גם הם כמונו, בני אדם.

eliasys

New member
צודק ליאור

אבל בין השוואת האדם לחיה על ידי המדענים ובין השוואות אבו דני.... המרחק עצום הלא כן?

אבו-דני

New member
סוג כתיבה בהשאלה מעולם החי

סוג הכתיבה הלז הינו מושאל מעולם החי על מנת להמחיש את יצר החיים של סוגים שונים של בעלי חיים, בעוד שאצל הולכי על 2 הדבר משנה כיוון והם הופכים מתאבי חיים ל...מוות ועוד כמאמרו של שקספייר...``אם ננקב את עורו היקיז דמו ? אם נדגדג מתחת לבית שחיו היצחק ? כלום זנב לו באחוריו ?..`` התרגום נעשה מהזיכרון ואם פקששתי איתך הסליחה.. מהסוחר מוונציה שם רצה להמחיש שהיהודי אדם ככל האדם דבר שנכון שבעתיים ביחס לערבים...דבריי מכוונים רק, אבל רק, ורק... למ-ע-ש-י-ה-ם CAPISH ?

B.Shokor

New member
עד שאבו-דני יגיע לרמה הזאת

אנחנו צריכים לעבוד המון שנים.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

למעלה