ערבים והחיות...

B.Shokor

New member
אנחנו כן נחזור במדיה וכמות האנשים

שחושבים כמוך תגדל ותתבגר.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

dikla00

New member
אז זהו שלא

גם אם תרצה וגם אם לא תרצה הם ירצו את כללללל מדינת ישראל ולא יהיה פה שלום תהיה מלחמה כי הם ירצו את כל ישראל שתהיה פלסטין בחייך תפתח עיניים אל תהיה כזה תמים

B.Shokor

New member
ובעדיייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן?

ראי קישור תגובה למטה שכתבתי לאבו-דני.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

all

New member
קצת מבלבל

האמת, עד לפני כחצי שנה, חשבתי בערך כמוך, הייתי שמאלני נלהב והפגנתי למעןמדינה פלסטינית. ראש ממשלתינו היקר מר. ברק, חשב בערך כמונו. לקראת סיום משא ומתן, התחלתי תוההה. כל וויתור חדש של ברק, גרר באופן מיידי דרישה פלסטינית נוספת. בהתחלהמזרח ירושלים, כשזה ניתן הם דרשו את הר הבית (לא רק את אל עקצה אלא את כל ההר). כשזה ניתן, הם דרשו אדמות חלופיות הזהות לשטחי ההתנחלויות. כשזה ניתן, הם דרשו להשיב לישראל כמה מליוני פליטים שהם בנים וכל משפחתם או נכדים וכל משפחתם או נינים וכל משפחתם של מגורשי/נמלטי מלחמת 48. אבל לא זה מה שגרם לי תהיה כה רבה. אלא העובדה שבאותה השנייה שדבר מסויים לא ניתן להם, פרצו קרבות בגבול לבנון, קרבות בשטחים ומהומות בתוך ישראל. ואחרי זה, רק תיפש יאמין שלא היה תיאום בין כולם, רק תיפש יאמין שערפאת באמת ניהל משא ומתן כנה לשלום. הרי כל הועדות שבדקו את הסיבה למהומות, תוענות שביקורו של שרון בהר הבית היה אמנם מעשה מטומטם, אך לחלוטין לא הגורם למהומות, כי הנשק, התחמושת וכל ההכנות היו מוכנים זמן רב קודם ורק המתינו ל-``לא`` הישראלי הראשון בסיכות השלום. מאז פרוץ העימותים האחרונים, אני די משוכנע שמדינה על כל השטחים עם או בלי יהודים בין הרגליים, תהיה רק בסיס פעולה נוח יותר לבצע ממנה מלחמה רצינית. ולכל הערבים שמרגישים שביחד בנינו מדינה לתפארת, שאנחנו מסוגלים לחיות יחד, לעבוד יחד, ללמוד יחד ולהצליח ביחד אני פונה - התגייסו לצה``ל, הילחמו יחד איתנו, אל תחקו להקמת מדינה פלסטינית, אני מאוד בספק אם זה ערפאת באמת יסתפק בזה. לפי

B.Shokor

New member
אין פלסטין = יש מלחמה

דבר ראשון ולגבי כל מה שבקשו הפלסטינים אני אישית מסכים עליו, כי כל מה שדרשו זכותם. 2. עזוב אותך מתוצאות הוועדות, הביקור של שרון הוא הסיבה העיקרונית לאינתפאדת אלאקסה. 3. בתור ערבי-ישראלי אינני מוכן בשום פנים ואופן להתגייס לצה``ל ולצאת להילחם בבני העם שלי, אינני מוכן להתגייס לצ``הל אם לא אקבל את הזכויות שלי. 4. אם אין מדינה פלסטינית = אז הם מבטיחים לך מלחמה לאורך הדרך. שלך ב.שוקר מ.הפורום

עוזי 2

New member
ביקור שרון רק היה הסיטואציה הנוחה

לאינטיפאדה. מהרגע שהמו``מ עבר לדיון על הסכמי קבע, כבר לא היה לפלסטינאים אינטרס לכבד את הסכמי הביניים, והם רק חיכו לעיתוי טוב כך שזה יראה כתגובה עממית ספונטנית. גם בכירים ברשות הפלסטינאית הודו בשלב מסויים כי האינטיפאדה הזאת היתה מתוכננת מראש. (אחד מהם, ואני לא בטוח מי מהם זה היה, אח``כ ננזף ע``י עראפת בשל העובדה שדבריו פגעו באינטרס הפלסטינאי). גם ליהודים יש מקומות קדושים, לא רק לפלסטינאים. המונח ``מדינה פלסטינאית`` הוא מונח מוערפל, והרבה תלוי בפרטים. אנו מחפשים בטחון לתושבי המדינה ואזרחיה, ושליטה (וחלק מאיתנו מוכן אפילו בשותפות) באזורים הקדושים לנו. אין לנו עניין מעבר לזה. אבל ברגע שהפלסטינאים קובעים במחי יד שכל אותם אזורים שמשורטטים במפות והכתבים העתיקים כקדושים אינם קדושים לנו, ומביאים נימוקים בגרוש, אז זה לא יותר מאשר פרופוגנדה שמבוססת על דיסאינפורמציה.

all

New member
מה החידוש בזה, המלחמה מתנהלת

כבר יותר מ-54 שנים! כל השמות השונים ניתנו לה בעקבות הפסקות אש ממושכות בין קרבות. 2.צידקת הדרישות של הפלסטינאים או של היהודים, היא נקודת השקפה סובייקטיבית. ובכל פעם ששני צדדים מחזיקים בדעות שונות יש שלוש אפשרויות,1. במקרה ויש רצון בשלום, כל צד צועד אל השני חצי דרך ואז, במקרה ורצון זה חסר ולו באחד הצדדים.2. הצד השני יצטרך ללכת את כל הדרך ואז יש כניעה של אחד הצדדים.3.מלחמה. 3. שירות בצה``ל הוא לא תוצאה של הסכמתך או אי הסכמתך למדיניות הממשלה, הוא תוצאה של נאמנות מוחלטת למדינה ולפעמים למהלכים מאוד מנוגדים לדעותיך, יהודים נלחמו נגד יהודים בכל המלחמות שהיו באירופה (מלבד במלחמת העולם השניה, מכיוון שאחד הצדדים בחר להשמיד אותם). יהודים במסגרת הצבא הרוסי נלחמו נגד מדינת ישראל!!! זה כואב, אבל זה מה שיש, כל אוד תבחר מתי תתגייס ומתי לא, אתה לא תוכל להיות אזרח נאמן, אלא אחד שיושב על הגדר וממתין לסוף הקרב כדי להצטרף אל המנצח. 4. ולגבי תוצאות הועידה, הפלסטינאים בעצמם אמרו שביקורו של שרון רק הקדים את העימות ולא גרם אותו. אם מישהוא יומר שברק לא הלך לפחות חצי דרך, אניח שהוא מקבל שכר מהרשות הפלסטינית בתור איש הסברה.

merlin of chaos

New member
האם ההקבלה נכונה?

ממש לא. מהרבה סיבות. אם תרצה אפרט כמה מהן. אינך יכול לומר שמה שקרה במצרים וירדן יקרה גם עם הפלשתינים. אמנם עובדה שיש שלום עם מצרים וירדן - אך בכלל לא נכון לטעון כי זה מוכיח את צדקתך בנושא הפלשתינים.

B.Shokor

New member
שלום עם מצריים וירדן..

למה יש שלום עם מצריים וירדן ועם פלסטין אין? (חבל שאינך יודע התשובה על כך). כי ישראל החזירה האדמה למצריים וירדן כפי שבקשו שתיהן. שלך ב.שוקר מ.הפורום

אבו-דני

New member
קלייר ישנה אפשרות שלישית..

להקים יישוב ערבי שבו יאוכלסו רק ערבים הנחושים להקים חברה ערבית דמוקרטית ולא אלימה - מערבית ויש כאלה הרבה - החברים האלה יהיו הגרעין של החברה הערבית החדשה מעבר לכך יש לחבר את כל היישובים הערביים בתוך ומחוץ לקו הירוק לחשמל ומים. יש להקים גופי סיוע לנשים ערביות מוכות יען כי גם אם הם אוייב אכזר ..לנו אסור !!!להיות כמוהם וזה רק ההתחלה..

קלייר

New member
נקים ישוב דומה ליהודים/שלא מאמינים

אומר לך דבר אחד לפי ההצעה שלך יש להקים מקום מיוחד לחרדיםשלא מאמינים במדינהשלנו ונכון יש להחזיר את היהודים חזרה למדינה ולתת לעם הערבי מדינה מחוץ לקו הירוק ותתפלא ידידי היקר הם מודעים לכל ולא זקוקים לטובה מאדם קיצוני כמוך

אבו-דני

New member
קלייר..כאילו לא אמרתי מאומה..

תגובתך היתה על פי סטנדרט חשיבה מקובע כאילו לא אמרתי כלום...טוב מה אפשר לצפות מחברת החמולה (מחנה שמאל ?) ככה אמרו לך לחשוב וזהו..

קלייר

New member
מוטב לא תגיד מאומה/רק גורם מהומות

ושמחה להיות אחת מהחמולה שאתה קורה לה, בזכות חמולה כזו פחות דם נשפך ואנשים כמוך רק גורמים למהומות ושפיכת דמים אפילו אנשי הימין שאתה כה גאה להיות כמוהם החזירו שטחים למען שלום

אבו-דני

New member
קלייר הנאורה מה דעתך..על זה...

לחסל את הדמוקרטיה הישראלית, להכניס לכלא את כל מי שחושב אחרת ממך? ואז תוכלי ליישם את החלום של החמולה שלך להטמע במזרח התיכון להיות עוד מדינה בליגה הערבית,מדינה פשיסטית מן המנין. איך לא חשבת על זה קודם

קלייר

New member
מודה לך מקרב לב/אבו -דני

טוב לדעת שאתה גם חושב ,ותנסה להיות יותר מציאותי זה שאתה תוקף אותי הבעיה לא תעלם אלה תחמיר רק מאחלת שלא תדע לעולם לא צער ,לא חרפת רעב, ולא השפלה ``אבו-דני איש הספר``

B.Shokor

New member
את הבקשה שלך אעביר לגן הילדים..

תגיד אבו דני? אתה מדבר מתוך הראש שלך או מתוך הבטן? שלך ב.שוקר מ.הפורום

all

New member
פתגם סיני עתיק

יום אחד מורה ותלמידו הלכו בדרך. לפתע ראו שבלול באמצע הכביש. התלמיד צעק, -``הו מורי השבלול עלול להידרס`` ומייד רץ והוריד אותו מהדרך. אמר המורה - ``תלמיד טיםש, ואם השבלול הזה סיכן את חייב במשך שעות רבות ע``מ להגיע לצד השני של הכביש ואתה הרגע החזרת אותו את כל הדרך אחורה``. רץ התלמיד והעביר את השבלול לצד השני של הכביש. אמר המורה - ``ואם השבלול רצה להגיע דווא לצד הזה של הכביש``? צחק התלמיד והחזיר את השבלול לאותו המקום בו מצא אותו בהתחלה. להתערב בבריאה, להתערב בתרבות, להכריח אנשים להכות ילדים או את הנשים שלהם, אחר כך אולי להכריח אותם ללבוש בגדים אירופאיים. מי אנחנו, איזו זכות בכלל יש לנו לומר זה (אנחנו) הוא הנכון וזה (אתם)ממש לא נכון. גם ככה, החברה הערבית קרועה בין אמריקניזציה למסורת. כל דבר בעיתו, ותשכחי מהמילים להקים להם!!! ירצו, יקימו לבד, לא ירצו לא יקימו. רק לפני כמה עשרות שנים החריחו את הבדויים של הנגב לחסן ילדים. היום משפחה בדויית ממוצעת היא בת 12 נפשות, אבטלה, עוני, מצוקת אדמות למגורים ועשרות צרות נוספות. יש דברים שחייבים לקחת את הזמן שלהם וכל התערבות חיצונית מסוכנת, דווקא לאלה שכל כך רצית לעזור להם.

למעלה