קודם כל תרגישי טוב
אבל אני אודה לך מאד אם לא תכתבי דברים שמבחינתי הם טריגר כב ר בקשתי זאת גם מאלישבע ,אני לא יכולה עכשיו לקרא פירוט כזה קשה בשרשור שלי ,מצטערת ,אבל אין לי יכולת נפשית כזו כרגע אני במצב מאד לא טוב גם לי יש הרבה דברים פיזים מאד מאד לא נעימים שעברתי שאני לא מפרטת ,אולי זה לא משהו שכל אחד יכול להכיל אני סובלת שנים לא חודשים ,בגלל הרבה דברים , ולא רואה רופא ,וזה גרם לי להמון בעיות ,אבל אני לא פתחתי שרשור על מנת שכל אחד יפרט דברים קשים והאמת שזה מפריע לי שזה נעשה בשרשור שלי ,התאפקתי עד עכשיו מהלעיר אבל אני באמת לא מסוגלת להכיל , פתחתי בגלל שאני במצב לא טוב וקשה לי מאד לקרא דברים כאלו .
דבר שני זה לא שמבחינתם יכולתי ללכת לבד לרופא ומחוסר ברירה אבא שלי יקח אותי ואמא שלי תבוא זה לא נכון ,אמא שלי בעצמה לא מרגישה טוב עכשיו ,היא בתת תזונה עם לחץ דם גבוה וסחרחורות וכבר התעלפה ,היא מרגישה מאד לא טוב היא לא נרדמת כל הלילה אם הייתי מעירה אותה אז היא הייתה באה איתי אבל לא רציתי היא סובלת מהקאות ולא נרדמת כל הלילה ,אבא שלי היה לוקח אותי אבל זה לא מגיע ממנו לבד ,אם הייתי מנדנדת לו אז הוא היה לוקח ולא רציתי ,לא הלכו איתי כי לא רציתי גם ללכת בעצמי כי כאב לי יותר מידי ולא הייתי במצב בכלל בשביל ללכת ,אף אחד מהם לא אמר לי תלכי לבד , אמרתי שלמוקד אמא שלי תבוא איתי לא מחוסר ברירה , אלא כי היא תוכל לישון קצת ואני לא רוצה שהיא תסבול גם כן ותבוא איתי אחרי שהיא לא ישנה בכלל ואבא שלי יקח אותי בלי קשר לא בגלל שזה חוסר ברירה הוא גם יקח אותי למקום אחר ,אני בכל מקרה אבקש ממנו ,
בכל מקרה הייתי במרפאה הזו ,יש לי אכן בעייה גדולה ושלחו אותי לחדר מיון ,אני אלך יותר מאוחר הייתי חייבת לחזור הבייתה כי נשברו לי גם המשקפיים שם נוסף לכל הצרות וזה זוג שקניתי לא מזמן ,זוג יקר וממש אהבתי אותם ואין לי זוג ספר ,הייתי חייבת לחזור כדי לקחת עדשות מגע , ועכשיו יהיו לי עוד ריצו ת ומי יודע גם כמה זה יעלה וגם ככה אני לא עובדת כרגע זה כבר סיפור ... עוד סיפור ,ועכשיו אני גם אלך עוד מעט לחדר מיון