עצוב לי

אלזה7

New member
תודה קוסמת

הייתי במרפאת שבת ושלחו אותי לחדר מיון ,אני אגש יותר מאוחר

Gali04

New member
אלזה

ברור שאת חייבת לראות רופא זה מה שכולם כתבו לך.
&nbsp
קראתי לך ממזרתה משום שכתבת שעדיף לך ללכת למוקד החירום, משום שלשם אביך כן יסיע אותך מחוסר ברירה ואמך כן תלך איתך. הם לא הלכו איתך במשך כל השבוע, כי שם כן יכולת מבחינתם ללכת לבדך לרופא.
&nbsp
את מדברת על איבר נפוח וחוסר יכולת ללכת בגלל הדיכאון והכאב לבדך, ואני יודעת היטב על מה את מדברת, ותאמיני לי, שהייתי עם דלקת חריפה וזיהום של טפיל עם כאבים תופת וגרד במשך מס' חודשים ולא אמרתי לאף אחד כלום. הייתי חייבת לראות רופא ולא עשיתי זאת בגלל הדיכאון. יצא שהעדפתי לסבול חודשים (לא שבוע) ולא ללכת ולטפל. במקרה שלי חוסר הטיפול יכול היה לגרום לדברים בלתי הפיכים בהמשך. אחרי 4 חודשים בכיתי לאחותי בפון והיא הלכה ורכשה לי את האנטיביוטיקה באופן פרטי. 4 חודשים של כאבים ולא הלכתי לרופא. גם את הכדורים לקחתי על סמך דברים שקראתי ברשת. אגב, הדלקת ברובה עברה, אבל לא נרפאה לחלוטין וזה ברור שאני חייבת לראות רופא באופן בהול, אך אני לא הולכת. אין לדעת אם לא נגרם לי נזק. ימים יגידו.

אלזה7

New member
קודם כל תרגישי טוב

אבל אני אודה לך מאד אם לא תכתבי דברים שמבחינתי הם טריגר כב ר בקשתי זאת גם מאלישבע ,אני לא יכולה עכשיו לקרא פירוט כזה קשה בשרשור שלי ,מצטערת ,אבל אין לי יכולת נפשית כזו כרגע אני במצב מאד לא טוב גם לי יש הרבה דברים פיזים מאד מאד לא נעימים שעברתי שאני לא מפרטת ,אולי זה לא משהו שכל אחד יכול להכיל אני סובלת שנים לא חודשים ,בגלל הרבה דברים , ולא רואה רופא ,וזה גרם לי להמון בעיות ,אבל אני לא פתחתי שרשור על מנת שכל אחד יפרט דברים קשים והאמת שזה מפריע לי שזה נעשה בשרשור שלי ,התאפקתי עד עכשיו מהלעיר אבל אני באמת לא מסוגלת להכיל , פתחתי בגלל שאני במצב לא טוב וקשה לי מאד לקרא דברים כאלו .

דבר שני זה לא שמבחינתם יכולתי ללכת לבד לרופא ומחוסר ברירה אבא שלי יקח אותי ואמא שלי תבוא זה לא נכון ,אמא שלי בעצמה לא מרגישה טוב עכשיו ,היא בתת תזונה עם לחץ דם גבוה וסחרחורות וכבר התעלפה ,היא מרגישה מאד לא טוב היא לא נרדמת כל הלילה אם הייתי מעירה אותה אז היא הייתה באה איתי אבל לא רציתי היא סובלת מהקאות ולא נרדמת כל הלילה ,אבא שלי היה לוקח אותי אבל זה לא מגיע ממנו לבד ,אם הייתי מנדנדת לו אז הוא היה לוקח ולא רציתי ,לא הלכו איתי כי לא רציתי גם ללכת בעצמי כי כאב לי יותר מידי ולא הייתי במצב בכלל בשביל ללכת ,אף אחד מהם לא אמר לי תלכי לבד , אמרתי שלמוקד אמא שלי תבוא איתי לא מחוסר ברירה , אלא כי היא תוכל לישון קצת ואני לא רוצה שהיא תסבול גם כן ותבוא איתי אחרי שהיא לא ישנה בכלל ואבא שלי יקח אותי בלי קשר לא בגלל שזה חוסר ברירה הוא גם יקח אותי למקום אחר ,אני בכל מקרה אבקש ממנו ,

בכל מקרה הייתי במרפאה הזו ,יש לי אכן בעייה גדולה ושלחו אותי לחדר מיון ,אני אלך יותר מאוחר הייתי חייבת לחזור הבייתה כי נשברו לי גם המשקפיים שם נוסף לכל הצרות וזה זוג שקניתי לא מזמן ,זוג יקר וממש אהבתי אותם ואין לי זוג ספר ,הייתי חייבת לחזור כדי לקחת עדשות מגע , ועכשיו יהיו לי עוד ריצו ת ומי יודע גם כמה זה יעלה וגם ככה אני לא עובדת כרגע זה כבר סיפור ... עוד סיפור ,ועכשיו אני גם אלך עוד מעט לחדר מיון

Gali04

New member
תרגישי טוב

תעדכני מחדר המיון. תחזיקי מעמד. בטח ייקח הרבה זמן עד שמתקבלים כי בלילה יש מעט רופאים תורנים אז תתכתבי איתנו.

אז לא הבנתי איך הגעת בסוף למוקד ואיך מתכוונת להגיע למיון?

בקשר ליתר הדברים, אני מצטערת. אני לא ראיתי זאת כטריגר, אלא להיפך, שאם תשמעי את זה, זה יקל עליך לדעת שאת לא היחידה בעולם שסובלת ושאת לא לבד. סה"כ זה לא שכתבתי על דברים מפחידים, על התאבדות או משהו בסגנון.

בכל אופן, מקוה שאת בסדר וזה לא גרם לך לקושי מיותר עם מה שאת עוברת.

לא נעים שנשברו המשקפיים.

חיבוקוש

אלזה7

New member
תודה גלי

כל אחד רואה טריגר כמשהו אחר ,אני בטוחה שהכוונה הייתה טובה ,לי פשוט תאורים כאלו עבורי כעת הם טריגר וקשה לי מאד לקרא אותם .

למרפאת שבת אבא שלי לקח אותי ואמא שלי באה איתי ,דברתי עם ההורים שלי ואמא שלי הרגישה קצת יותר טוב היום אז היא באה איתי ואבא שלי לקח אותנו ,
הוא גם יקח אותנו למיון אבל לא נסעתי בסוף היום ,הרגשתי ממש רע שחזרתי מהמרפאה ורציתי רק את המיטה שלי חשבתי שאלך אחרי שאנוח אבל בסוף לא היה לי כוח וגם לאבא שלי לא היה כוח להלוך ושוב לכל כך הרבה מקומות סה"כ הוא לא בחור צעיר וגם יש לו בעיות בריאות הוא אחרי ניתוח גב ,גם לאמא שלי כבר לא היה כוח ,אז החלטנו להגיע למיון מחר ,

לגבי המשקפיים באמת גרוע מאד ,כי זה משקפי ראייה ואני צריכה אותם ליום ליום ,זה לא קריאה אלא ממרחק ,ואין לי ספר וזה שבת גם עכשיו ומאד אהבתי את הזוג הזה ואין לי ברירה אלא לעשות חדש ,
תודה רבה על החיבוק בהחלט צריכה תודה .

Gali04

New member
אין על המיטה

טוב עשית שנשארת בבית היום אם הרגשת שעדיף לך לנוח במיטה. את בטח עייפה פיזית ונפשית מכל השבוע הזה ומהריצות היום. טוב שההורים היו בשבילך ואמא למרות שמרגישה לא טוב בעצמה הצטרפה אליכם.
&nbsp
צודקת, לכל אדם ואדם יש דברים שונים שלוחצים לו על נקודות כלשהם וגורמים לו לטריגרים. אז לפי מה שהבנתי ממך את לא מעוניינת בכלל, באופן תמידי שאכתוב בשרשורים שלך (גם הבאים) על דברים לא נחמדים או דומים למה שאת מספרת?
&nbsp
הרופא שם לא הביא לך אנטיביוטיקה או תרופות כלשהן? משהו להקלת הנפיחות? המקום הנפוח כואב לך? מגרד? או רק נפוח?
&nbsp
נסי לנוח ככל שאת יכולה. ותאכלי ותישתי. זה גם חשוב.
&nbsp

אלזה7

New member
אכן

גם אם יש חילוקי דעות ובעיות ולא הכל מושלם ,אני אומרת תודה רבה שבסופו של דבר יש לי את הוריי ,אמא שלי בכלל גם אם לא תמיד אנחנו רואות דברים עין בעין היא החברה הכי טובה שלי ,

לגבי טריגרים ,כרגע אין לי יכולת נפשית מספיק חזקה להכיל תאורים קשים ,לפחות בשבילי הם כאלו ,על תפרים ,תופת ,תאורים רפואיים קשים ,גם אני לא מפרטת בעצמי דברים בסגנון ,דימומים וכיו"ב, קשה לי מאד עם זה ,

אנטיביוטיקה קבלתי בגלל החום גם ,לגבי הנפיחות הוא לא בטוח בדיוק ממה זה נובע בדיוק ,יש לו השערה גדולה וקיימת אפשרות שהחום קשור לזה אמנם אבל יתכן שגם לא והן שתי בעיות שונות ולכן לגבי הנפיחות הוא מעדיף סדרת בדיקות בחדר מיון כי אין לו את כל המכשור הדרוש במרפאת שבת מכיוון שהוא רוצה בדיקות קודם הוא החליט שלא לקבע טיפול תרופתי כרגע לגבי הנפיחות זה נפוח מאד וקצת גם כואב ,הוא אמר לי בעקר לנוח ולעשות קומפרסים של מים קרים להורדת הנפיחות בינתיים קצת כי הו א אמר שזה לא יוריד את הנפיחות באופן מלא אם זה מה שהוא חושב אלא רק טיפול מסויים אבל הוא לא בטוח לכן לגשת לחדר מיון ,תודה רב ה לך על הדאגה מאד יפה מצדך ובהחלט מאד עוזר לי נפשית אז שוב תודה .

Gali04

New member
בכיף מותק

אנטיביוטיקה משפיעה יחסית מהר. מאמינה שתתחילי להרגיש הטבה בקרוב ואולי כבר התחלת להרגיש אותה. אולי גם הנפיחות תפחת מזה, מי יודע... זה מעניין מה שהוא אמר שאולי החום בכלל הגיע כתוצאה מהנפיחות. כשחושבים על זה זה די הגיוני, שזה קשור.
&nbsp
בהורים אין מושלם, לא ניתקלתי במישהו שלא מתלונן ומבקר את הוריו. גם ההורים הכי מושלמים יזכו בביקורות מילדיהם. תמיד יהיו דברים לא בסדר מבחינתנו ונמצא אצלהם פאקים. זו דרכו של העולם.
&nbsp
מאד יפה שאת רואה באמך חברתך הטובה.
&nbsp
ברכות לתחושת הקלה מהירה ואיחולי החלמה

אלזה7

New member
הי גלי

אין מושלם באף אדם , לא בעצמנו גם , לא בבן זוג , לא בילדים ,באף אחד ,אף אחד לא מושלם ,כולם אנושיים וטועים ועושים גם דברים טובים , כולם מתלוננים גם ומבקרים את כולם , את הילדים שלהם ,את החברים את בן הזוג , זה טבע האדם ,כל אחד גם רואה דברים אחרת , אולי מישהו מתכוון לטוב ואנחנו מפרשים את זה אחרת ולהפך , אולי מישהו עושה משהו לא טוב ולא תופס את זה ככה ולכן אנחנו מתלוננים יש כל מני דברים , בסה"כ אני אומרת תודה רבה על מה שיש לי ולגבי אמא שלי היא בהחלט החברה הכי טובה שלי היא אדם מדהים , החום אצלי ירד כנראה בהשפעת האנטיביוטיקה , הנפיחות ממש לא פתחתה והייתי בחדר מיון ויש לי אכן בעייה אני אזדקק לפיזיותרפיה על מנת לטפל בה , הייתי צריכה ללכת היום בבקר לרופאה ,אבל לאף אחד בבית לא היה חשק ללכת על הבקר ,אמא שלי בעצמה חלשה וצריכה לנוח ולא רציתי להעיר אותה שתבוא איתי ואבא שלי גם לא היה לו כח להסיע אותי וגם לי לא היו כוחות ללכת אז אני אדחה את זה ליום אחר ,היא צריכה לתת לי הפנייה לפיזיותרפיה ועכשיו הכי דחוף לי גם לטפל במשקפיים אני צריכה לעשות זוג אחד דחוף כי אין לי רזרבי רק עדשות מגע ואני ממש חייבת אותם וצריכה לטפל קודם כל בזה .

Gali04

New member
מסכימה עם כל מה שכתבת על טבע האדם

טוב שהלכת אתמול למיון וקיבלת את הטיפול הראשוני, בעצם השניוני, כי במוקד בשישי קיבלת כבר אנטיביוטיקה. תיארתי לעצמי שהלכת למיון אתמול, כי לא עידכנת כאן....
&nbsp
מקוה שעם הפיזותרפיה הנפיחות תחלים.
&nbsp
יש רופאים שמקבלים בימים מסוימים גם אחה"צ. הרופאה שלך לא מקבלת גם אחה"צ?
&nbsp
בקשר למשקפיים - יש באופטיקה הלפרין מבצעים טובים. כעת כל החנות ב60% הנחה. ראיתי פרסומת וחשבתי עלייך חחח. יש להם משקפי ראיה טובים.
&nbsp
&nbsp

אלזה7

New member
היי

זהו שעד עכשיו היה לה גם יום שהיא הייתה מקבלת אחה"צ ואני לא יודעת מה קרה עכשיו אני רואה באינטרנט שכל התורים שלה רק בבקר ,אולי בגלל אוגוסט היא לא עובדת ביום הזה ,אני לא יודעת ,אולי אני אתקשר למוקד לשאול מה קרה ,עד עכשיו היה לה יום בשבוע שכן הייתה מקבלת

לגבי המשקפיים -תודה שחשבת עלי :) אני יודעת שיש להם ,את אלו שנשברו עשיתי אצלהם אבל הם עלו לי המון כסף ,גם עם ההנחות זה עדיין מאד יקר ,עכשיו דווקא אני בתקופה שאין לי כל כך לפעמים ברוך השם אבל דווקא עכשיו יש לי המון הוצאות ,זה גם תלוי במסגרת שבוחרים ,המסגרת שלי שאני רציתי הייתה מאד יפה ויקרה וכל כך אהבתי אותה , וגם תלוי בעדשות ,אני מרכיבה מספר יחסית גבוה אז עושה בד"כ עדשות דקות על מנת שיראה יפה , וזה מייקר מאד מאד את המחיר , חשבתי בינתיים כיוון שאין לי זוג רזרבי וגם אני לא יודעת אם כרגע יש לי מספיק כסף וגם עד שאני אמצא את המסגרת שאני רוצה זה גם לוקח המון זמן אני רוצה משהו שיתאים לי ומוצא חן בעיני , אז חשבתי בינתיים ,יש לי בבית מסגרת ישנה ,לקחת אותה להלפרין או אופטיקנה מה שפתוח בקניון , ולעשות זוג אחד שיהיה לי קודם כל,שישאר רזברי בשביל הבית ,עם עדשות הכי פשוטות שיש אפילו שלא יצא יפה רק שיהיה לי קודם זוג אחד לבית כרזרבי ,בינתיים ,ככה אני אוכל בלי לחץ לחפש מסגרת ואולי גם בינתיים יסתדר לי כספית לזוג היקר יותר ,קודם שיהיה משהו אחד דחוף .

Gali04

New member
נכון

אם את מתכוונת להשתמש בהם בבית אז זה באמת משנה רק שתראי איתם ושיהיו פונקציונאליות עבורך ולאו דווקא עם שיהיו עם מסגרת חדישה ועדשות דקות. בהמשך תעשי גם זוג לבחוץ.

אלזה7

New member
מסתבר

שזה יותר מסובך ממה שחשבתי ,הלכתי עם המסגרת שלי ,בקשתי עדשות פשוטות , חשבתי שיהיה לי זוג זמני לבינתיים כי זה ממש דחוף ,מסתבר שזה אורך שבועיים ,לא כולם מוכנים לעשות במסגרת שלא שייכת להם,חלק שולחים לאיזו בדיקה יקרה לא במקום שלהם ובנוסף אפילו עדשות פשוטות מאד מאד יקרות , ממה שזכור לי בעבר זה ממש לא היה ככה ,עשו משקפיים תוך כמה שעות ,במחירים סבירים כולל בדיקה והכל ,דברים השתנו לגמרי בתחום הזה ,במקום אחד כמעט שעשיתי אבל לא היה אופטיקאי ,את המספרים שלי אני יודעת אבל לא זוכרת זוויות וכאלו שצריך לקחת לצורך ההכנה אז אמרו לי לבוא מחר ...

Gali04

New member
ויפה שעה אחת קודם. אני כבר שנים רוצה להחליף אותה

אני בכלל לא נפגשת איתה. רק הולכת להביא מרשמים במזכירות. אני גם לא הולכת למזכירות ואחותי עושה זאת בשבילי.
אני בכלל לא דורכת שם ופעם בכמה שנים כשאני הולכת וכן נכנסת אליה היא מתעצבנת משום מקום. אני ממש יושבת שם בפחד על הכיסא.

אלזה7

New member
הי היי

תודה רבה על ההתעניינות .
אכן הלכתי , מבחינת חום אני מרגישה יותר טוב ,ירד לי החום בהשפעת האנטיביוטיקה ,מבחינת הנפיחות אמרו לי שיש לי בעייה ואני אצטרך פיזיותרפיה ,הייתי צריכה ללכת בבקר לרופאה לקבל הפנייה ,אבל לאף אחד לא היה כוח בבקר לבוא איתי או לקחת אותי וגם לי אישית לא היה כוח ללכת על הבקר ,אני אצטרך לדחות את זה לפעם אחרת , ומלבד זאת יש לי גם בעייה נוספת שנשברו לי המשקפיים ,זה זוג שאני מרכיבה לראייה ממרחק ליום ליום ואני זקוקה להם ואין לי זוג רזרבי רק עדשות מגע ואני חייבת לגשת לעשות זוג אחד שיהיה לי באופן דחוף דחוף .

למעלה