עצוב לי

אלזה7

New member
עצוב לי

מאד ,קשה לי ואני לא מפסיקה לבכות ואני חולה גם פיזית ,מרגישה מאד מאד רע ,בלי לפרט יותר מידי ,ואני לא מסוגלת עם הריקנות הזו וכל התחושות הקשות ,חייבת לפרק מהלב לפחות ....

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי אלזוש

בואי שתפי אותנו זה יקל עליך
מה את מרגישה מבחינת מחלה פיזית?

אלזה7

New member
הי כהנא

תודה , מעדיפה לא לפרט יותר מידי ,בגדול מרגישה כאבים בכל הגוף בכלל וכאבים חזקים מאד באזור מסויים בפרט ,עלה לי גם החום ומאד לא טוב ורע לי גם נפשית מאד ,בינתיים גם לא הלכתי לרופא לקחתי המון כדורים נגד כאבים וחום בתקווה שזה יעבור לי כבר יומיים ככה ,מקווה שאני ארגיש יותר טוב ,אם לא אצטרך ללכת לרופא אבל מקווה שיעבור גם בלי .

לא הכי עוזר מצידי

אבל רק רציתי להגיד שאני ממש מבינה אותך וחווה משהו דומה עכשיו...
לא יודעת מה עוזר לך אבל נסי להיזכר בדבר הזה שעושה לך טוב...במשהו שמעלה חיוך אפילו אם הוא קטן ביותר
מקווה שיעבור במהרה
שולחת חיזוקים לשתינו

אלזה7

New member
תודה

אני לא מדברת רק על הדכאון ,אני גם חולה פיזית וזה משהו אחר ,יש לי חום וכאבים ובמקרה כזה אני חייבת כדורים , יתכן שבסופו של דבר גם רופא , אם לא יעבור לי , אני לא יודעת אם זו שפעת או משהו אחר ,מבחינת הדכאון ,כדורים מקלים קצת אבל לא פותרים את כל הבעיות בחיים , מה שעושה לי קצת טוב זה ספורט ,יצא לי סוף סוף בתחילת השבוע ללכת פעם אחת לבריכה אחרי שלא הייתי המון זמן , אבל כרגע אני לא יכולה לעשות את זה כי אני לא מרגישה טוב פיזית .

אלישבע24

New member
אלזוש מתוקה,

מבינה אותך מתוקה,
אבל נפשית עשיתי צעד גדול קדימה,
פיזית לא קל,
אתמול בלילה נפלתי על הברך המנותחת ונקע לי אחד מהתפרים,
כאבי תופת.
והמתיחת פנים גם מאוד כואבת,
אבל התוצאות מצדיקות את הכאב,
אם רוצה תשובות יותר מהירות
את יכולה לשלוח לי הווטס אפ

אלזה7

New member
אלישבע

תרגישי טוב ,אבל דברתי על עצמי ,לא יודעת איך הבנת שזה מתקשר אלייך ,
אני במצב מאד קשה עכשיו ,גם נפשית , וגם פיזית אני מאד חולה ,ואני גם קצת רגישה להודעות של טריגר ,קשה לי לקרא את מה שאת כותבת , יש לי כאב נפשי מאד גדול עכשיו וגם פיזי אני לא הלכתי לרופא יש לי איבר אחד שמאד נפוח לי ואני כנראה אצטרך ללכת לרופא ולא הלכתי אני לא מפסיקה לבכות ורע לי מאד גם נפשית וגם פיזית ואין לי מי שתומך בי .

Gali04

New member
אלזה מותק

הלוואי שתרגישי טוב במהרה, לפחות פיזית. את חולה כבר כמה ימים ולא הלכת לרופא וזה לא משתפר עם הכדורים הרגילים שאת לוקחת. אם זה לא עובר תוך שלושה ארבעה ימים לא מדובר בשפעת....

אמא לא תומכת במצב? לא מציעה להתלוות לרופא? אבא?

אלזה7

New member
הי גלי

תודה רבה . כנראה שאצטרך ללכת רק בגלל האיבר הזה שכל כך נפוח בצורה מפחידה נורא ,ואין לי כוח ממש ,אני לא מסוגלת ,אבא שלי לא בנאדם שמעניין אותו משהו ,הוא רוצה רק שני דברים ,אל תבלבלי לי בשכל ,ואל תבקשי ממני כסף , אני אפילו לא רוצה לשאול אותו אם הוא יקח אותי כי הוא תכף יתחיל לצעק , אין לי כוח לצעקות שלו , תמיד הוא עצבני ובעקר חושב רק על עצמו ,מה שמתאים לו ומה הוא רוצה ואוי ואבוי אם מישהו ישבש לו את התוכניות ,אני ואמא שלי זה סתם נסחפות בשטח ,לא חשובות בכלל , ו אמא שלי בעצמה לא מרגישה טוב , היא בעצמה רב היום במיטה וקמה רק מאוחר בערב , בשעות שכבר הרופאים לא עובדים , היא עושה לי קומפרסים לראש ,נראה מה יהיה ...מקווה שבכל זאת יהיה טוב ...

Gali04

New member
כן גמני נמנעת

מלפנות לאנשים מסוימים רק משום החשש מהתגובה השלילית שאזכה לקבל מהם. מעדיפה לא לבקש בכלל במקרים שכאלה.
&nbsp
מקוה שתצליחי ללכת לרופא מחר, כי בשבת אם המצב יחמיר תצטרכי ללכת למוקד וזה פחות עדיף.
&nbsp
הרופא שלך נמצא רחוק מהבית? צריך לנסוע או שזה קרוב לבית?

אלזה7

New member
הי גלי

הרופאה שלי רחוקה מהבית ,אין לי רכב וגם אם היה לי אני לא במצב בשביל לנהג ,לא יודעת אם אלך מחר , אין לנו מוקד יש מרפאה כזו שפתוחה בלילה בשישי שבת כבר הייתי שם כמה פעמים , קרו לי כמה מקרי חרום ולשם אבא שלי כן לקח אותי ואמא שלי גם באה איתי ,אז כבר עדיף לי את המקום הזה ,מאשר הקופה שגם אף אחד לא יקח אותי אליה מחר ולא יודעת אם יבואו איתי ,בלילה בטוח אמא שלי תבוא איתי ואם זה ימשך אולי בסוף אבא שלי כן יקח אותי ,אני אראה מחר ,אני בטוח אצטרך לגשת בגלל האיבר שהוא מאד נפוח והמצב אצלו לא משתפר ,אני באופן כללי טיפה יותר טוב , אבל האיבר ממשיך להתנפח מאד ואת זה אני חייבת לבדק כי זה נראה מאד לא טוב .

Gali04

New member
אלזה

גם הרופאה שלי רחוקה, אבל גם אם הייתה קרובה לא הייתי הולכת. יש לי אפשרות כמובן לעבור לרופאים אחרים שנמצאים קרוב, אבל גם להם לא אלך אז אני נשארת ככה. ושתביני, הרופאה שלי מעצבנת, חסרת סבלנות, פתאום נכנסת לעצבים וכועסת ואני מזה מטופלת סבבה, לא באה בכלל בטענות, אני בכלל לא מגיעה אליה חחח

נשמע תכנון טוב מה שהצעת, חכמה את, שלא לאמר ממזרתה

מעניין מה יש לך באמת....
תעדכני בהתפתחויות....

שבת שלום, בטח היום לא תלכי לים...

אלזה7

New member
אם

היה לך איבר נפוח בצורה כל כך מפחידה כמו ששלי וחום שלא יורד כבר כמה ימים ,היית חייבת ללכת אולי אפילו לבית חולים ,אני לא ממזרתה ולא הצעתי ולא תכננתי כלום , עם הדכאו ן אני גם נשארת ככה ,אבל זה סיפור אחר ,אני צריכה לראות רופא באופן דחוף אני חולה עם חום כבר כמה ימים שלא ממש יורד וגם אם קצת אז יורד מפחות גבוה לעדיין חום , לצערי אמא שלי גם לא מרגישה טוב אז היא לא יכולה לבוא איתי ואבא שלי הוא בנאדם שלא מתעניין ואני לא יודעת אם אני אלך גם היום ,מה שהלכתי בזמנו היו מקרי חרום דחופים מאד ואמרתי שאם המצב ישאר ככה אז אני אלך למקום ההוא שהוא מן סוג כזה של בית חולים כי גם לא מקבלים שם סתם אני לא יודעת רק אם זה מקרה חרום ממש דחוף אם הם יחליטו בגלל האיבר הנפוח לקבל אז אולי אם בכלל יהיה לי מי שיקח אותי או יבוא איתי או אם אני ארגיש שאני אוכל ללכת ,כרגע האמת אני גם לא מרגישה שאני יכולה בכלל לקום מהמיטה

שבת שלום אלזה

ממקרי חירום אין להתעלם לכי גם אם זה יעלה יותר כסף אפילו מונית ספיישל או להזמין רופא הביתה העיקר ש.בדקי ויגלו ממה זה ויתנו לך מענה רפואי וכן תפני לאביך כי נשמע שזה רציני

אלזה7

New member
הי קוסמת

את צודקת ,זה לא עניין של כסף ,אני פשוט לא מרגיש ה ט וב ,לא מסוגלת כרגע לקום מהמיטה מחכה להרגיש טיפה יותר טוב ,כן אני אגיד להורים שלי ,שאמא שלי תבוא איתי ואבא שלי יקח אותנו

למעלה