עני חרדי- עני חילוני

מובחרת

New member
ובכדי שלא נמות עניים,

לחבר`ה שגרים בסביבת מכון מור: מאחורי ``פיצהלה``- קיים סופר זול ממש! מחירי רצפה איך שאומרים...ובכדי שלא תשרפו בגיהינום, ההכשרים שם אחד אחד. קניה נעימה.

דווקא פיצה זה טובבבב

וגמני רוצה למות שבע זה באסה למות רעב!!!!(מנסיון, אחד שמת מרעב, לא פעם אחת...)

מובחרת

New member
לא התבלבלת במקרה,

והגבת לי- במקום לסיפור של יפת העיניים? הסיפור שלי אמיתי לגמרי! חשוב לי, שהחברים יהנו ממחירים נמוכים, מה רע?

אני מבולבל, מי התבלבל?

יש כאן בילבול מבלבל? הצילווווווווווווווווווווווו אני הגבתי על שלך את על שלה הם על שלנו, בקיצור "בלבלה" חד גדיא, חד גדיא.

לא רק חרדי - כל דת

הדת היא מנגנון דכאני, וכבר צדק מרקס שאמר שהדת היא אופיום להמונים. הדת נועדה להנציח שלטונם של כוהנים, כמרים, אפיפיורים, ובהמשך מלכים בחסד האל. הכנסיה הקתולית היתה עתירת נכסים ביותר בעוד ההמונים הרעבים נתנו מעשר מפיתם הדלה לכומר השמן. הדת משכנעת את המאמין כי העולם שלנו אינו אלא פרוזדור לעולם טוב יותר, ולכן העניים והאומללים הם אומללים פחות כאשר הם מאמינים. ירידת הדת בעולם החלה עם עליית רמת החיים.

אז איך לעזאזל?

איך המחבלים שביצעו את הטבח האכזרי בבניני התאומים בניו יורק היו רובם ממשפחות מבוססות, חלקם אקדמאים וסטודנטים מצטיינים שמעת לעת היו מבקרים במועדוני לילה? וגם בישראל חלק מן המחבלים היו אקדמאים עם רמת חיים טובה מעל הממוצע? לפעמים לא מובן לי התזה שעניים הם דתיים יותר, בארצות הברית למשל המדינה העשירה ביותר בתבל , רמת האמונה הדתית היא מהגבוהות בעולם והפנאטית ביותר. מישו יכול להסביר לי בבקשה!!!!

איפה האוזניים?

למה לחפש את התשובות העקומות? קשה לנו כל כך להשלים עם זה שהחרדים (חלקם) מאושרים יותר בגלל שהם חונכו על ערכים של הסתפקות ושמחה?

למעלה