לאשתי? כי אם זה לא אופנוע אז זה לא מסוכן, והיא לא צריכה לדאוג בכלל ולגרום לי רגשי אשמה.
רגע, אם זה לא אופנוע אז אולי בכל זאת יש בגאז' מאחור, ואז לא צריך ארגז, וזה אומר שלא צריך לחכות לועדה של אל-גז. שלא לדבר על זה שכנראה בחורף כשנרטבתי זה בכלל לא היה מהגשם, כי זה הרי לא אופנוע... טוזזזזזזזזזזזזזזז על כולם! MZ זה יותר אופנוע מכל ה RRRים המפונקים האלה שנראים כמו ערימת פלסטיק ושמכל מכה קטנה צריך לדאוג אם עוד משכורת הלכה. א נ י ג א ה ב M Z ש ל י ! ושימותו הקנאים!
ה-MZ ככלי רכב בעל פחות מ-4 גלגלים (לא רוצה לאמר אופנוע כדי לא להרוס את הקייס בשביל אישתך
) הוא שאחרי שאתה מחנה אותו מתחת לבית אתה לא קופץ למשמע כל רעש קטן מתחת לחלון או לכל ילדים משחקים ברדיוס של 50 מ' מהאופנוע (אופס, תיקון - רכב בעל פחות מ-4 גלגלים
). ואין ספק שיש לו נשמה - כזאת קשה לה לנשום בגלל העשן שנפלט ממנו, אבל זאת בהחלט נשמה
רבע שעה לקח לי לצאת מההלם. שבועיים מהשוק. עד היום יש לי סיוטים. להעלות על המוקד את בעל האופנוע! להשליך לבור את המכונאי שהעז להתקין כזה דבר! אבקשכם לשקול בחיוב מתן חברות כבוד/רחמים, בגין הטראומה הקשה שעברתי בהקשר זה. Super Max, מחולחל עד עמקי נשמתו הרגישה