עמותת אל-גז

Le Duke

New member
מדובר ביותר מפוזה - עיצובו של ה-R1

הוא תולדה של שנות אבלוצויה ומחקר רבות. לא סתם החליטו על עיצוב המראות (ע"ע הכיעור על ה-ZX12) או על כיפוף זה או אחר במעטפת. אם המהנדסים היו מגיעים למסקנה שהארגז מפחית את מקדם הגרר ותורם להתנהגותת הכלי ,אז היית רואה אותו באולם התצוגה עם ארגז מתנוסס בגאון על עכוזו. בל נשכח שמדובר בכלי תכליתי - אופנוע ספורט קיצוני אשר השימושיות לא בראש מעיניו. אם בשימושיות עירונית חפצת - יש לא מער קטנועים ואופנועים אשר בנויים למשימה.

Shuchman

New member
הלו, הלו... מה עם תיק מיכל?

מה רע בתיק מיכל? גם נראה טוב, גם לא מעלה את מקדם הגרר, וגם מכיל את כל הדברים הבסיסיים (ויש אפילו תא שקוף למפה בשביל הפוזה). מי שיש לו אופנוע ספורט יודע שיש לזה מחיר, או ככה נדמה לי. (אני לא הרכבתי ארגז על ה-DR כי אני שונא ארגזים, אבל אני לא דוגמה).

Sheshet

New member
../images/Emo6.gif אני אישית מעדיף וופלים.

אני נותן את הקרדיט לעוגייה שהיא מבינה את זה בלי שאני אצטרך להגיד לה...

ofnik

New member
לטעמי הבעייה האסטתית של הארגז היא

האחרונה ברשימה. באופנוע שמיועד להשכבות לא ניתן לסבול ארגז שמקפץ מאחור ועם תחולתו שמג'עג'עת בכל פתיחת גז ובלימה. אפילו באופנועי הצנוע בעל תא הכפפות הפצפון אני מתעצבן מכל רעש של משהו שזז בו. ב XT אין בעיות כאלה (חוץ מבסופרמוטרד).

יוסי®

New member
ברור שהסיבה שציינת היא חשובה עוד

יותר, אך יחד עם זאת, בזמן רכיבה ספורטיבית ניתן להוריד את הארגז - אך עדיין הסבל נשאר והוא בולט מאוד, וזה "שובר" את הקו העיצובי של האופנוע, כך שבעצם חוזרים שוב למקרה שאני תיארתי..... מה גם, כמו שצויין פה, ארגז על R1 פשוט נוגד את כל מהות האופנוע הזה...

guy1100f

New member
R1 עם ארגז../images/Emo5.gif

מילא XT600 מילא קטנועים אבל אופנוע 1000 סמ"ק עם ארגז..לא יפה יש גם קאסטומים עם ארגז שזה לא לעניין לדעתי והשיא...הרלי עם ארגז...באווווווווווווו

יוסי®

New member
על ה-GPZ שהיה לי לא השכמתי להרכיב

ארגז, אז על R1
חס וכרפס

DannielR

New member
גררררררררררר

זה לא עניין נוחות הארגז אלא עניין ארגז על R1 נו באמת.... ואגב ששת איפה הארגז שלך והגלגל הרזרבי???

Sheshet

New member
הרזרבי שלי מתחת למושב.

והארגז ? הארגז שלי הוא ארגז ספורט (כל הזכויות שמורות ל .E.R) והוא מוסיף עוד 5 כ"ס בירידות של סדום. לכן אני מפרק אותו בתוך העיר, אני מפחד שהאופנוע יהיה חזק מדי בשבילי...

Flakor

New member
אחחח.. ילדים ילדים, מתי תתבגרו

הרי רובכם מוכר תדו"ג האחרון שלכם עוד שנה שנתיים מקס. שלוש.... חאלאס גם לי יש ארגז, נשלף... זה רק מלמד שהבנאדם התמסד ועוד עם אופנוע ! תתבישו לכם ! אבל בעצם במקום להתבייש תלמדו.. יותר טוב..
..
..
..
..
..

TShavit

New member
כמזכ"ל עמותת אל-גז,

שחרטה על דגלה מלחמת חורמה (רק באמצעים כשרים, איומים, כוח פיזי מתון וכריתת אזניים) בתופעת הארגזים הפושה כנגע רע במחוזותינו (סליחה רגע, הייתי צריך לקחת אויר) (ואם יורשה לי, כבוד המנכ"ל - מזכ"ל, לא סתם מזכירה, OK?) ובכן, כמזכ"ל העמותה שחרטה וכו', עלי לדרוש שקודם כל תלמד לאיית נכון את שמם של דרקוני-מזל. כן? אם כי לזכותך עומד בהחלט הכבוד בו אתה נוקט בפניותיך אל She who must be obeyed. לסיכום: ארגז על סופר-דיוק -
ארגז על CH -
ארגז על XT -
ארגז על V-סטרום -
ארגז על GS -
ארגז על פריווינד -
ארגז על VFR -
א-ב-ל: ארגז על CBR -
ארגז על GSX-R -
ארגז על ZX -
(ארגז על ZX9 של האזרחצ'יק - הממממ...) ובמיוחד: ארגז על R6 -
וארגז על R1 -
! (מיותר, כמובן, לומר שארגז על 916/996/998/999, או SP1/2, או TLLF, או אפריליה מילה, או כל V-טווין ספורטיבי אחר -
כן? טל מזכ"ל עמותת אל-גז

EyalBMZ

New member
רגע../images/Emo70.gif לא מצאתי MZ ברשימה.

מחכים לועדה שתחליט? אז לחכות בנתיים עם קנית הארגז? איזה מתח...

למעלה