עמותת אל-גז

DannielR

New member
עמותת אל-גז

עמותה חדשה (כמובן שאני המנכ"לית ואין לי זמן לפשוטי העם ...) הפרוייקט הראשון הוא - למצוא את הבחור שרוכב על R1 ברחוב הרצל בת"א. הסיבה - יש לו א-ר-ג-ז על האופנוע. מקווה לארגן תמונה של העניין המזעזע הנ"ל. אגב תרומות לעמותה יתקבלו בברכה אצל מזכירת העמותה - טל שביט.

Enforce

New member
אופנוע זה לא רק פוזה וארגז גם יורד.

ובקליק אחד. יש שרואים בתוספת של תיק וסחיבה של מעיל, קסדה ושאר מיני ירקות דווקא את הצעד הפחות חכם, נכון זה לא הדבר הכי יפה ונכון אופנוע זה גם פוזה אבל לכל מי שיש לו בעיה עם ארגז, שיסחב עם הציוד.. בבקשה. גם אני קיבלתי אלף הערות על הארגז והאמת הארגז שלי כ"כ משופצר שזה פשוט כיף לנסוע איתו. בשטח הוא יורד והכל סבבה, בעיר שאסחוב את כל הזבל איתי? בשביל זה יש ארגז. ולא אני לא הבעלים של ה R1, הלוואי.. רק XT בינתיים.

Enforce

New member
לא ממש.. ../images/Emo26.gif

העניין הוא פשוט, נוחות. בלי ארגז אופנוע הופך מכלי נוח ומהיר בעיר לעניין של הסחבות על ציוד, תיקים, חום, שיפצור ציוד עם הרשת וכו'.. בשביל מה? בשביל פוזה? אם אתה בן 18 אז אוקיי פוזה חשובה אבל אם עברת את הגיל אז יאללה שים |ז|, R1 יפה בכל מקרה לא? (אחד הכלים היפים בשוק לדעתי)

יוסי®

New member
זהו, שזה ממש מכער../images/Emo70.gif אני לא מבין

גדול בעיצוב, אבל ברגע שאתה מוסיף דבר כלשהוא שמשנה את הצורה החיצונית או "שובר" את הקווים העיצוביים הקודמים אז התוצאה יכולה להיות יפה למדי (ע"ע סטריטפייטרים או אופנועים משופצרים אחרים) או מכוערת להחריד (כמו R1 עם ארגז....). אין פה שום קטע של התלהבות ופוזה - אבל ברגע שאתה משקיע כסף רב וקונה אופנוע שהוא בין שער מעלותיו הוא גם יפה ואתה דואג גם לטפח אותו ולשמור על הפיירינגים, אז למה לעשות משהו שיחבל קשות (לדעתי
) בצורה החיצונית?

ואם הארגז גדול או שהוא לא מורכב

נכון,זה עלול לפגוע גם בהתנהגות האופנוע.

Enforce

New member
פתרון אחר לאחסון יש לך?

אם לא אז ארגז, מה לעשות.. זה מה יש בשוק..

Sheshet

New member
אם הסתובבות בעיר עם ציוד זה הקטע

שלך ואתה צריך ארגז בשביל זה, אז R1 זה לא האופנוע המתאים לך !

Enforce

New member
סטודנט, תיק ללימודים, תיק לעבודה..

שרשרת לאופנוע, מנעול דיסק, קסדה, מעיל, כפפות, נכון לא בשבילי, לכן XT אבל יום אחד עם ה R1 לא אוותר על הנוחות, אופנוע הוא קודם כל כלי תחבורה המציע נוחות מסוימת ולוקח את הפריבילגיות של מזגן, כסא נוח, מע' סטריאו,ו..תא מטען?

Sheshet

New member
נו, תענה לי אתה.

נראה לך שמתכנני ה R1 כשהחליטו להוריד עוד 3 גרם מרגליות הרוכב, עשו זאת כדי שירכיבו עליו סבל + ארגז עם שרשרת, מנעול דיסק וכו' ? אופנוע ספורט זה אופנוע ספורט נטו. ברגע שמפנימים את זה, מסתדרים עם כל החסרונות.

Enforce

New member
וכמה נהגי R1 אתה מכיר שהם

נהגי מרוצים (שלא בחלומות הכחולים שלהם...)
שבאמת עושים עליו ספורט
, הרוב רק חושבים שהקילו של ארגז מפריע לנהיגה ה'מקצועית' שלהם במסלול המרוצים הידוע ע"ע גהה או איילון.. עושים פשרות בחיים, תמיד, מה לעשות, בעולם מושלם ה XT היה גם עף בשמיים ועוקף את בני ברק בדרך הביתה בלי שהפחיות היו מעשנות עלי.. וכן לא היה לו ארגז, הציוד והתיקים היה מגיע לכל מקום בעצמו

כRובי

New member
וזה אתה אורמ בתור רוכב R1 לשעבר ?

בתור אחד שמסתובב תדיר עם רוכבי אופנועי ליטר ספורטיביים ?

Enforce

New member
ויאללה..../images/Emo156.gif

איש בארגזו וברשתו יחיה.. זה לא כאילו אמרתי שהיגוי הפוך זה לא הגיוני ושסופרמוטו זה מכוער ולא כיף..ושאדום יותר טוב מכחול וכחול יותר מירוק וירוק יותר מורוד עם נקודות..

Enforce

New member
לא אבל בכל זאת ..

אם בפוזה או בנוחות אז אני בוחר בנוחות ואת הפוזה אני אשאיר לתחתונים המנומרים לעשות ..אופס.. ואם הארגז מפריע בהתחרעות בשבת אז בקליק הוא יורד ולתת בגז..

doorman

New member
בגלל זה אתה רוכב על XT...

מי ששם ארגז על R1 צריך לתרום אותו לאנשים שידעו מה לעשות עם האופנוע...

TShavit

New member
אתה כמובן זכאי לדעותיך...

אבל מה שמפריע לי זה הזלזול שאתה מפגין כלפי אנשים שעבורם המראה של אופנוע מהווה חלק חשוב בקסם שלו. "פוזה"? משום מה נראה לי שאם יהיה לך R1 תדבר אחרת... אבל למען האמת, נראה לי שלא יהיה לך R1, כי זה אופנוע שלפי דבריך אתה ממש לא מבין את התכלית בקיומו. לא נורא, לא מוכרחים. טל המזכ"ל

Enforce

New member
דווקא לא אני שהפגנתי זלזול..

זה אתם שמבקשים לכפות את דעותיכם כנגד ארגז על בעל הארגז ואני מצטט הודעה משרשור זה: "להעלות על המוקד את בעל האופנוע! להשליך לבור את המכונאי שהעז להתקין כזה דבר!" וכמו כן הודעה שלך: "שחרטה על דגלה מלחמת חורמה (רק באמצעים כשרים, איומים, כוח פיזי מתון וכריתת אזניים) בתופעת הארגזים הפושה כנגע רע במחוזותינו" כל מה שאני מנסה לומר הוא שאדם שמצא צורך בארגז ואפילו על R1 או נינג'ה או טרקטור, כנראה שהיה לו צורך בזה וכנראה שהוא מסתדר עם הארגז טוב מאד וזה לא מפריע לו להתחרע על הכלי, ובטח בשבת כשהוא הולך לגמור לו ת'צמיגים הוא מוריד ת'ארגז. ואילו אתם כבר הקמתם את אגודת אל-גז
שלכם ומפריע לכם בעין שנוח לו יותר משיפה לו בעין. אז כמו שאמרתי איש בארגזו וברשתו יחיה ונפרגן אחד לשני אפילו אם אתם לא הייתם שמים ארגז על סקייט בורד או גלגשת אם תרצו. אז זהו ועכשיו..
סופרמוטו זה חרא.. ארגז על נינג'ה.. תיק מיכל ל KTM racing.. כתום יותר טוב מכחול.. כחול יותר טוב מאדום.. וכחול יותר טוב מכתום.. ירוק לא יעקוף אפילו טרקטור.. ווילי זה ילדותי וטיפשי.. ככפות - רק חצי שהאצבעות ימרחו! מעיל - של לרט ורק לא ספידי.. מי זה ברוש? הלהקה מזהו זה? וטיפולים ל KTM רק במוסך הקריה
די נמאס לי מהויכוח הזה.. ביי!

למעלה