עמותת אל-גז

TShavit

New member
אחד הדברים שייחדו את הפורום הזה,

(לצערי בעבר יותר מאשר היום) זה ההומור. חבל מאד שאתה לא יודע לזהות הודעות בלתי-רציניות בעליל וביטויים מחוייכים (וכל הציטוטים שהבאת היו בדיוק כאלה. אתה כנראה האדם היחיד בפורום שהתייחס אליהם ברצינות). תיכף גם תפנה לרשם העמותות בדרישה להוציא מחוץ לחוק את העמותה שלנו, בגין הטפה לאלימות... תגיד, באיזה סרט אתה חי? ומי ניסה לכפות על מישהו משהו? ולעומת זאת, בביטויים הבאים שלך לא מצאתי שמץ של חיוך, ולעומת זאת הרבה זלזול ולעג: "הרוב רק חושבים שהקילו של ארגז מפריע לנהיגה ה'מקצועית' שלהם במסלול המרוצים הידוע ע"ע גהה או איילון" "אם בפוזה או בנוחות אז אני בוחר בנוחות ואת הפוזה אני אשאיר לתחתונים המנומרים לעשות ..אופס.." באמת כל הכבוד. טל

Bקורת

New member
דווקא אתה הוא אותו אחד שמשום מה

חוש ההומור אצלו סלקטיבי! תקרא שוב את השרשור ואולי תבין.

TShavit

New member
"תקרא שוב את השרשור"...

אתה מתכוון, את כל 50 ההודעות שקדמו לזו שלך? "ואז תבין" - אז אבין את מה? את חוש ההומור של Enforce? כי אם לכך הכוונה, אולי מספיק שאקרא רק את ההודעות שלו? (אולי, אני לא יודע, אני סתם אומר). ואם לא - אז למה כן הכוונה? כשאני קורא את 50 ההודעות הנ"ל, כדאי שאדע מה אני מחפש. לא? אנא, היה יותר ספציפי, כדי שאוכל להחכים. ואולי, כדי לחסוך לי זמן שאין לי המון ממנו כרגע, תסביר לי בדיוק איפה מסתתר חוש ההומור בציטוטים שהבאתי. זה יהיה הכי פשוט, לא? (או שאולי, בעצם, לא, הכי פשוט זה להעביר ביקורת עמומה תוך הסתתרות מאחורי כינוי שהומצא בזה הרגע לצורך העניין הזה בלבד, בלי הודעה קודמת כלשהי בפורום הזה או באחרים, בלי גילוי פרטים כלשהם... מעניין מי אתה. מי זה יכול להיות? המממממ...) טל, המזכ"ל המבולבל

Bקורת

New member
אם אתה כבר לא מבין לבד אז סביר

להניח שהבעיה היא שלך,אבל ניחא. שני המשפטים ה"מלגלגים" כביכול של "ENFORCE" הם ממש לא מלגלגים כי אם ציניים,ואם אתה לא יודע את ההבדל,כאמור- בעיה שלך. תצא מנקודת הנחה שאינך מורם מעם,ואז אולי גם תבין את ההומור שלו...

C O L T

New member
מי מפחד מטל שביט

Bקורת? אתה באמת חושב ששביטל יבוא לפוצץ אותך מכות, אם יתגלה שמך האמיתי, או חס וחלילה איזה פרט קטן עליך? לרוב האנונימיות היא לגיטימית בהחלט, כאן היא גובלת בפחדנות מעוררת בחילה. קל לשלח ביקורT אם לא צריך לעמוד מאחורי דבריך. אני מתפלא שטל בכלל מתייחס לטרול חסר הצורה והעבר. מה לעשות, טל שביט אכן מורם מרוב העם, מסיבות פיזיאולוגיות, והוא גם עיתונאי רכב ואופנועים ברמה עולמית, אני לא מתבייש לומר. לא תמיד אני מסכים עם דבריו, אבל לפחות אני לא חושש לומר את דבריי בגלוי, לטוב ולרע. שביט לא ממש צריך שמישהו יגן עליו, וזה לא ענייני, אני רק אומר "פחחחחח..." , כהתייחסות רשמית של מנהל הפורום לפחדנים.
- שפן, אין כזה של CHICKEN.

Bקורת

New member
אין לי בעיה עם מה שאתה חושב,ממש

ממש לא. זה גם לא כ"כ מעניין אותי מה שאתה חושב - ממש ממש לא. ואם כבר מדברים על עבר אז איפה העבר שלך? אה...כן...נכון..במוטו...ממש לא בפורום הזה. אנונימיות??? בוודאי - כאן זה שם המשחק. נראה לך או לא,האינטרנט הוא מקום מצויין להביע דיעה ללא שם מאחוריה. יום טוב. ואם אפשר נא לנקות מעט את החוטם כי נדבק שם משהו חום כזה...

TShavit

New member
אני מודה לאדוני הנכבד

שראה לנכון בנדיבותו הרבה להחכימני, לא רק בהבנת הנקרא אלא גם בהעשרת השפה העברית. בינתיים, מי שהגיב כאן ברצינות להודעות בלתי-רציניות בעליל לא הייתי אני. ולעומת זאת, גם אם נניח ואתה צודק וההודעות המדוברות ההן היו רק "ציניות" כדבריך - מציע שתבדוק את המשמעות המדוייקת של המילה הזו, ותגלה שבציניות יכול בהחלט להיות כלול גם לעג וגם זלזול. איני יודע מי אתה, אבל די ברור שאתה הוא זה שיש לו ליקוי בסיסי מאד בהבנת הנקרא, כמו גם בהבנת ההגדרה "הומור". אבל בעצם מה אני יודע, אני הרי מורם מעם... יום טוב וסופשבוע נעים טל שממש לא מבין למה שרשור הומוריסטי-בעיקרו היה בכלל צריך להגיע לפסים כאלו.

Enforce

New member
ילדים ...ילדים..

Not on account of me.. כמו שאומרים, איי טייק איט באק.. להוריד ת'ארגז (לאלתר).. וסופרמוטו זה כן טוב.. וכחול... זה כן..לא? טוב מאדום..ירוק? רק לא לריב..

Bקורת

New member
הרי זה ברור כשמש!

מצטער שהתווכחתי איתך,אנא מחל לי! אתה הרי יודע הכול באופנוענות/הומור/תחביר/יחסי אנוש/סמנטיקה/השלם את החסר... אפשר רק להציע הצעה? stick to the pro knowledge כי בכול שאר הדברים אתה פשוט גורם לעצמך להיראות מגוחך. סופ"ש מוצלח גם לך.

TShavit

New member
ואסכם את הדיון (שכה השכלת

להוריד במו-מקלדתך לרמת זבל), בביטוי שמקורו, אם איני טועה, אצל השדון - ואני מקווה שהוא יסלח לי על השינוי הקל: "אין שכל - אין טעם" טל

Bקורת

New member
אופססס שכחתי...

אתה הרי גם טוב בסיכומים נכון?! תודה רבה על הסיכום הנהדר,אבל אני לא זה שהתחיל עם הביקורת (שכ"כ אופיינית לך),על השרשור ודרך ההתבטאות של חברי הפורום. אוי,כמה צפוי שאני הוא זה שבעצם "משכיל להוריד את רמת הדיון לרמת זבל במו מקלדתי..." - אל תנסה להעביר אליי את הלפיד. תזכורת? לסיכום: אם אתה לא עומד בחום,אל תדליק אש...

נתן.ל

New member
יאללה, אתם דפוקים ../images/Emo67.gif

נכון טשביט הוא האליל והנערץ וכל השאר עבדיו הנירצעים. אבל בשרשור הזה הרשו לכבד את Tשביט ואת קורת בפיחפוח בריא : פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... פיחפחתי על שניכם ועל הויכוח המטומטם הזה. אולי גם נקרא לאבשלום קור (Aקור) כדי לשפוט בתחרות הלשונית הזאת בניכם. נו באמת

Bקורת

New member
וכמעט שכחתי...

רצית תשובה לשאלה:למה שרשור הומוריסטי בעיקרו היה בכלל צריך להגיע לפסים כאלו? בבקשה - כאן התשובה! בדק בית?

Enforce

New member
ברור לי השעניין כולו בהומור..../images/Emo140.gif

אני לא לוקח שום דבר כאן רציני, אל תדאג, ולא, אני לא הBקורת הזה (אבל סוף סוף מישהו לצידי :- ). הוא לעצמו ואני לעצמי (ולחברתי כשהיא רוצה.. טוב גם כשהיא לא רוצה..|אייקון של קרציה|). סתם נראה לי מוזר תמיד ההערות של אנשים, אפילו במעט ממפגשי הפורום בהם נכחתי (כן אני עדיין אנונימי יחסית..)נזרקו לבעל XT כמוני הערות בסגנון "מזה הארגז המכוער הזה?!", "תוריד ת'דבר הענק הזה!".. אני יודע, גם הערות אלו הן בהומור, אני לא לוקח שום דבר ברצינות..(אוי אוי כואף לי בצד שמאל.. אני לא מרגיש טוף.. יש למישהו מנוי בשח"ל..). בקיצור, סתם, כי זה מוזר לי שתמיד יש למישהו משהו לומר על נושא הארגז.. או בעצם.. לא נמאס לכם? זה כמו הכוסיות שאומרות תמיד "נכון השמנתי?" , כן השמנת ואת מכוערת, לא נמאס לך מאותה אמירה כל פעם? טוב לא השמנת.. לא לא את נראית מצוין (
אין סקס הלילה..)

למעלה