על מה הם כועסים?

ihtiyar

New member
בעצם, במחשבה שניה...

במקום לבוא להתארח אצל משפחה דרוזית באבו-סנאן, למה שלא תזמיני אלייך משפחה מאבו סנאן בימים אלה? אני לא יכול לעשות זאת, כי אני מתגורר בנהריה, וממש ממש עכשיו זועקים הרמקולים שהתושבים נדרשים לרדת למקלטים (לא "מתבקשים" בנוסח הרגיל), וזה כשבסביבות 9:30 הוסיעו שיושבי המקלטים יכולים לצאת עד 11:30. אני כהרגלי נשאר בבית, אבל טורדת אותי המחשבה: כשהתותחים רועמים - המוזות שותקות - והגזענים פוצחים בזמירות. אבל משום מה כמעט תמיד מרחוק. מאוד מאוד רחוק מהתותחים.

טופז2

New member
גרתי במטולה

כשהקטיושות שייטו מעליה לכיוון ק"ש וחלק קטן נחת במושבה. אני מכירה את האדישות-הדחקה שנכנסים אליה עם הזמן (לא שזה חכם) בקשר למשפט האחרון, המוזות לעומת קריאת הדרור של יצרי הגזענים, נוצרים את עטם מניחה ברגעים כאלו מפני שמצב-רוחם ירוד ואם מפני הבלגתם והימנעותם מביקורת דוקא כעת.

ihtiyar

New member
בקשר למשפט האחרון

הוא לא מובן בדיוק. או הניסוח שלך, או ה-
שהוא אני

טופז2

New member
נסיון נוסף ../images/Emo13.gif

דיברת כיצד נוהגים גזענים בשעה זו לעומת .. הגזענים נותנים דרור לדעותיהם, יצריהם, שנאתם, בלי חשבון, אף בעת מלחמה נאלמים עבורם החוקים והם "חכמים גדולים" מרחוק כמובן. אולי מפני שהם בעלי מוח קטן? * (כנס למקלט כשצריך אל תהמר על חייך)

הייתי שמח להאמין שלגזענים מח קטן

אבל מה לעשות- אתה רואה אנשים חכמים מאמינים פעם אחר פעם בכל סטראוטיפ אפשרי, בלי לתת לעובדות לבלבל אותם. עד אמצע המאה ה-20 היה ברור לכמעט כולם שהשחורים והנשים נחותים מהגברים הלבנים מבחינה שכלית- ואני מניח שכד היום יש אנשים חכמם ואפילו חכמים מאד שמאמינים בזה. ודרך אגב- מעולם לא נמצא מתאם בין גודל המוח אצל בני אדם ובין אינטיליגנציה.

טופז2

New member
ראשית, טופז היא ../images/Emo68.gif

שנית - פירשת דבריי מהכיוון הלא נכון התיחסתי לעובדה פשוט בדבריך שהכפרים הערבים קיבלו ד"ש חם מהאסלאם הראדיקלי, כשאין בהם בתי-כנסת פעילים (= אין יהודים!) ואני הוספתי שמבחינת אותם איסלמים הם אף אינם שת"פים ללחימה נגדם ואולי ההיפך. אבל מי מחפש התנהלות "רגילה" אצל טרוריסטים?

למעלה