אני מאשים!
אני יוצא קבל עם ועדה בכתב אישום חריף ,ומנומק כנגד כותבי הפורום ואף מנהלי הפורום! והנה כתב האשמה:אני מוצא אתכם אשמים בסדרת "עבירות לכאורה" 1.הנכם מבקשים סליחה!!! 2.הנכם נוהגים לברך האחד את השני! 3.אתם אף "מחבקים"האחד את השני (במילים) 4.הנכם "מואשמים"במתיקות"אמיתית היוצאת מהלב! ולהלן ההוכחות: יישר כח לאוהבת לרקוד על הרעיון היפה של בקשת סליחה ממי שנפגע. כפי שרשמתי זה לא מכבר,פורום זה מצטיין באיכות האנושית של הכותבים. בקשת סליחה היא גם מתן חיבוק לאדם שנפגע. בקשת סליחה היא אפילו ברכה לאדם שחש נפגע,יתרה מזה,ההודעה הראשית היא ממש מדבקת,כלומר הכותבים הפגינו בתגובותיהם המתונות והחכמות אורך רוח,סבלנות וסובלנות,ומכאן נובע שפורום זה שופע מתיקות. ואף נימה מחויכת ומלאת הומור. לא כולנו מושלמים ,אך אוהבת לרקוד עשתה מעשה יפה בהודעה ראשית זו של בקשת סליחה ומחילה. התגובות החיויביות ברובן מהוות הוכחה נצחת שהפעם בית המשפט לא טעה בגזר הדין: בית המשפט בהרכב של חמישה שופטים נתן את פסק הדין. ולהלן ציטוט מאותו גזר דין: מנהלי וכותבי פורום זה נמצאו "אשמים "בכל הסעיפים אשר בגינם הועמדו לדין.... בית המשפט ממליץ לכל מי שליבו חפץ בכך לשמור על מתיקות ,אנושיות,דרך ארץ,התייחסות נאותה האחד לשני,כך שבשנה הבאה לא יצטרך מאן דהוא לעמוד בפני בית הדין המכובד. גמר חתימה טובה. דניאל