על חטא שחטאנו

../images/Emo204.gif ראפוש.. תמיד קיימת האופציה..

> תצוגה מקדימה ..... אבל אהבתי את האנלוגיה למבצעים.... אפשר לאמץ גם את מבצעי ההמשך...

תצוגה מקדימה?

השתבשה עלייך דעתך? זה מחייב אותנו לקרוא את מה שכתבנו. זה נורא מעייף. ובכלל, הלהיט האחרון באמצעי הלחימה המתקדמים הוא "שגר ושכח", לא?

ראפוש יקירי,

קודם כל מכל ליבי מאחלת אני לך שנה וחתימה טובה. עכשיו שמקראתי את דבריך, התגעגעתי אף יותר להודעותיך בפורום הזה! אני יודעת שיש כאלו שכועסים עליי ואולי נשואי הדברים אף בצדק שהתנצלתי בשמם. אז למי שלא הבין....ברור שלא התכוונתי להתנצל במקום דב אורבך...אין סליחה כמו סליחה שמתקבלת מהאדם עצמו.. רציתי להראות לרויטל וירון שאנו<וכשאני אומרת אנו, אני לא מתכוונת שאני בהריון...אלא אני וחבריי מהפורום ומה לעשות יש לי גם כאלו!> כן רואים את הפגיעה בהם, וזה שאנחנו מחרישים ולא עונים, אין זה אומר שאנו מקבלים את הפגיעה הזו. ברור לי שכל מי שהזכרתי , אדם בוגר ויודע בהחלט לבקש סליחה אם יחפוץ בכך. אם הוא לא חפץ בכך, זה ענין אחר. <ועוד מילה לאלמונית33, חבל שאיני יכולה לפתוח בפנייך את תיבת המסרים שלי, שתראי כמה מסרי תמיכה ועידוד קבלתי מאנשים שמסכימים לכל מילה שכתבתי, מסיבותיהם שלהם, אין הם רוצים לכתוב ולהיחשף בפומבי ואני מכבדת אותם>

ראפוש אני סולחת לך על כל הפעמים

שלא רקדת איתי!.....ואני יודעת שעכשיו אתה גועה מצחוק מול המחשב.... וסליחה שדרכתי עליך פעם בריקוד...

אוהבת - כל אחד מוצא לנכון לראות את

בקשת הסליחה שלך בעיניים שלו. חלק אהבו זאת וחלק כפי שראינו לא אהבו. אני לקחתי את זה בהומור מה שמאפיין אותי בד"כ. אינך יכולה לצפות שכל אחד יגיב כרצונך, כפי שמשורר אינו יכול לדעת באיזה אופן יובנו שיריו. (את הסליחות שלי לחבריי איני נוהגת לכתוב בפורום).

hammi

New member
אני סבור שגם אני ראוי ל-../images/Emo52.gif

אוהבת חביבתי, אנו שכנים כבר שנים רבות... לא הגיע הזמן שתבואי סוף סוף לכוס קפה? מצידי, גם ביום כיפור...

../images/Emo24.gif חמי יקירי,

בשמחה אבוא,<לא ביום כיפור...> רק כמו שכתבתי, יש לי עכשיו "בר מצווה" על הראש....

לסיכום

ולסיכום, אני יודעת שאולי יש מי שכועס עליי, מי שנפגע ממני. כוונתי היתה לזעזע את מי שצריך. כוונתי היתה שאנשים יבינו שהם פוגעים באנשים. נכון זה פורום והכל וירטואלי, אבל יש אנשים בשר ודם מאחורי הניקים. ובמיוחד כשהאנשים שפוגעים בהם<במקרה זה גם הנפגעים...> חשופים בשמם האמיתי. מצטערת אם פגעתי, מטבעי איני אדם כזה, אבל גם כילדה קטנה כשהיו פוגעים בחלשים , תמיד הייתי יוצאת להגנתם.

אני מאשים!

אני יוצא קבל עם ועדה בכתב אישום חריף ,ומנומק כנגד כותבי הפורום ואף מנהלי הפורום! והנה כתב האשמה:אני מוצא אתכם אשמים בסדרת "עבירות לכאורה" 1.הנכם מבקשים סליחה!!! 2.הנכם נוהגים לברך האחד את השני! 3.אתם אף "מחבקים"האחד את השני (במילים) 4.הנכם "מואשמים"במתיקות"אמיתית היוצאת מהלב! ולהלן ההוכחות: יישר כח לאוהבת לרקוד על הרעיון היפה של בקשת סליחה ממי שנפגע. כפי שרשמתי זה לא מכבר,פורום זה מצטיין באיכות האנושית של הכותבים. בקשת סליחה היא גם מתן חיבוק לאדם שנפגע. בקשת סליחה היא אפילו ברכה לאדם שחש נפגע,יתרה מזה,ההודעה הראשית היא ממש מדבקת,כלומר הכותבים הפגינו בתגובותיהם המתונות והחכמות אורך רוח,סבלנות וסובלנות,ומכאן נובע שפורום זה שופע מתיקות. ואף נימה מחויכת ומלאת הומור. לא כולנו מושלמים ,אך אוהבת לרקוד עשתה מעשה יפה בהודעה ראשית זו של בקשת סליחה ומחילה. התגובות החיויביות ברובן מהוות הוכחה נצחת שהפעם בית המשפט לא טעה בגזר הדין: בית המשפט בהרכב של חמישה שופטים נתן את פסק הדין. ולהלן ציטוט מאותו גזר דין: מנהלי וכותבי פורום זה נמצאו "אשמים "בכל הסעיפים אשר בגינם הועמדו לדין.... בית המשפט ממליץ לכל מי שליבו חפץ בכך לשמור על מתיקות ,אנושיות,דרך ארץ,התייחסות נאותה האחד לשני,כך שבשנה הבאה לא יצטרך מאן דהוא לעמוד בפני בית הדין המכובד. גמר חתימה טובה. דניאל

למעלה