על חטא שחטאנו

הכל דבש5

New member
כתבת כל כך יפה... ואף הגדלת לעשות,

כשביקשת סליחה בשם אחרים כאן... מרויטל, למשל, שמבלי להכירה באופן אישי, אפשר לראות ולהבין, שמדובר בבחורה פשוט מקסימה !! שקשה לי להבין איך בכלל אפשר לפגוע בה... וחבל, שבכל זאת, יש אדם אחד שכל הזמן רק מחפש הזדמנויות לעשות זאת, בצורה כל כך מכוערת ובוטה, שבסופו של דבר מקטינה ומביישת רק אותו ! וחבל ! אוהבת לרקוד, שתהיה לך ולכל חברי הפורום שנה טובה וגמר חתימה טובה

../images/Emo9.gif תודה לך אוהבת ולהכל דבש

גרמתן לי להסמיק ואף מעבר. אכן, כפי שירון כבר כתב, ואולי ככה בעצם זה בכל תחום בחיים בארצנו וחבל, תלונות נזרקות לפה במהירות, ובלי לחשוב פעמיים אפילו, אך חיזוקים ניתן לראות מעט מאוד. טוב לדעת שיש תמורה בעד האגרה.

ואני חושבת...

שכל אחד צריך לדבר אך ורק בשם עצמו!!! אוהבת - כיוון שאין לך שום אחריות על דבריהם של חברי הפורום, אני חושבת שגם אין לך זכות לבקש סליחה בשמם! חג שמח וחתימה טובה!

אוהבת - הבנתי מצויין!

ואיני חוזרת בי מדבריי. ראפ תימני הבהיר היטב את כוונתך "טוב שאת מתנצלת בשמם של אחרים", וחיזק את דעתי בעניין.

אלמונית חמודה,ידעתי מההתחלה שאני לא

אמור לצרף אותך בתגובות שלי הנגדיות לחבורת "שיגעון הגדלות", המתלוננת ,שיש להם אגו עד לשמים. הם חושבים את עצמם למלאכי עליון ואני חושב שהם אנשים רגילים שזקוקים להכוונה וליעוץ.

אוהבת לרקוד - זו בקשת סליחה

או התקפה חדשה? המשפט שלך שאומר: "סליחה שלא השתתפתי במצעד ההצדעה עד כדי בחילה להרקדה מסויימת ולמרקיד מסויים". לי זה נראה יותר כמו התקפה על צוות שלם ועל מרקיד מסויים, זה לא נראה לי כבקשת סליחה. תקני אותי אם אני טועה !! בכל מקרה כולנו סולחים ומוחלים לך גם אם אין ממש על מה לסלוח, אני בטוח שכאשר עשית את מה שעשית, היית שלמה עם זה לחלוטין, ולדעתי בן אדם לא צריך להצטער על משהוא שהוא עשה אותו בשלמות.

התקפה?? חלילה וחס

לא רק לך מותר להיות אירוני. אין לי דבר נגדך ונגד ההרקדה שלך, נהפוך הוא כשהייתי בהרקדה שלך, כתבתי על כך ואף שיבחתיך. הייתי מעדיפה שיותר אנשים יכתבו על יותר הרקדות . זה הכל. <אני לכשעצמי, לא מעדיפה שום מרקיד וכבר מעל חודשיים שאני בקושי רוקדת> גמלך שנה טובה

אוהבת לרקוד - ההסבר התקבל

ואני בהחלט שותף לקריאתך ליותר מרקידים להיות שותפים לכתיבה בפורום. חתימה טובה.

אליק 31

New member
אוהבת, לעניין ההרקדה המסויימת,הייתי

כותב עליה אולי יותר, אילולי חבריי מאותה הרקדה, ואני, מודעים לכך שנוצר חוסר איזון בולט כאשר להרקדה אחת יש כתבי שטח מיומנים שיודעים את מלאכת הכתיבה, ומתקבל הרושם הלא נכון, כי הרקדות אחרות לא נחשבות, כי לא כותבים עליהן. אז לידיעתך, שמעון, כל מה שאנו כותבים זה עוד בהתאפקות ובמשורה. אוהבת, לא פגעת בי אף פעם, ואני מקבל את סליחתך, ושמח שגררת גם אחרים לבקש סליחה. וגם שמח שיצאת להגנת ירון ורויטל, ואני שותף לדעתך.

../images/Emo140.gif אני שמחה שלא נפגעת ממני

ושאתה מבין למה התכוונתי בנוא ההרקדה הכה מדובררת.

אוהבת לרקוד היקרה

אחרוג מהמדיניות ההלא רשמית של הפורום הזה, ואשבח אותך על השרשור אותו פתחת. אני יודע שיש לשבחים ולדברי הלל פורום מיוחד, פורום מסוכר ומתקתק, אבל באופן חד פעמי, אפיץ את הרעל המתוק גם לפורום הזה. בקשת סליחה ומחילה היא מסורת מפוארת ומתוקנת, אבל צודק ידידי משהא שמעדיף לבקש סליחה ולרצות את מי שנפגע בכל יום מימות השנה. בכלל, לנו, כישראלים, יש נטייה למבצעים. ויום כיפור הוא יום סליחה במבצע. משהו כמו שתי סליחות במחיר של אחת, או על כל 4 סליחות יש אחת בחינם. אז אנחנו לא מתעצלים, ומרכזים את החובה לבקש סליחה ליום אחד מסוים, ואז יש לנו שנה שלמה לעשות כאוות נפשנו. ואני אומר, אולי במקום לבקש סליחה ולרצות את מי שנפגע, לא כדאי פשוט לחשוב לפני שמדברים סרה במישהו? אולי פשוט כדאי לעשות "חושבים" של שניה או שתיים לפני ה"שלח"? או שמא, אפנה הצעת ייעול למנהלי הפורום: מבחינה טכנית יש אפשרות לבצע השהייה מכוונת. אז בכל פעם שמישהו לוחץ על "שלח", תצא בת קול או הודעה שתשאל אותו אם הוא מתכוון ברצינות לשלוח את התגובה/הודעה שזה עתה כתב. ואז ניתן גם לנחרצים בינינו, הזדמנות נוספת לבחון את הדברים ולתקן את המעוות. אמר פעם אמנון יצחק, אחד מגדולי המחזירים בתשובה, שלדבר לשון הרע, זה כמו יריית כדור מאקדח. הלא ברור לכל בר דעת, שאי אפשר להשיב את הקליע אל בית הבליעה. ולכן, נשק של ממש, נצור בדרך כלל, ורק אם יש כוונה אמיתית לשגר כדור, צריך לפתוח את הניצרה, וללחוץ על ההדק. אולי צריך מין הדק שכזה גם לדברי בלע? ולך, אוהבת לרקוד. טוב שאת מתנצלת בשמם של אחרים. אולי הם פשוט עסוקים ולא יכולים להיכנס ולהתנצל, ויום הכיפורים עוד מעט כבר פה, והזמן קצר. אני שמח שמצאת לנכון לחשוב על כך, ולהעיר את תשומת ליבנו לחטאים הקטנים והלא מחמיאים. וכמובן, מזל טוב לבר המצווה של בנך הבכור. גמר חתימה טובה.

מבחינה טכנית

ירון ואני לא יכולים לשנות את מערכת תפוז, למרות שיכלתי בקלות ובשניה להוסיף את מה שאמרת, אין לי גישה לשנות את המערכת של תפוז, עליה בנוי הפורום.

למעלה