לא,זה עקרוני,ואני גם אסביר למה
ואולי גם האנשים שכל כך מרוצים מעצמם ולכן תומכים בגישתך יצליחו להבין משהו(אני די בטוח שלא)
לי יש עניין עקרוני,
והישרדותי,
בסביבת דיון נקייה וישרה,
בדיוק בגלל שאני משוכנע שלמי שמתחזים לאנשי מקצוע ,
ומועלים בסמכותם,
לא רק שאין תשובות מספקות לאוטיסטים אלא הם בעיקר מכשילים אותם ואת משפחותיהם,
הצורך בבירור הזהות והצרכים האוטיסטים מ"למטה" ו"מבפנים",
כזה שנעשה מתוך נקודת מבט שיוויונית והדדית שבמבטאת כבוד אמיתי ולא את מראיתו כסגידה לאגו,
נתפש לי כהכי חשוב ומהותי,
לא רק זה,
הוא גם נתפש לי כתואם במיוחד מאפיינים אספים/אוטיסטים הכי יפים ומהותיים ומועילים( שלכן גם נתפשים ומתוייגים על ידי ה"מומחים" כלקות)
תפישה לא היררכית של המציאות,כמו אי אמון בסמכות,כמו צורך בתשובות מנומקות כתחליף לאמונה עיוורת במה שנתפש בטעות כמובן מאליו...
המגמה של התסמכות על "חכמת המונים"
שמשפיעה על כל תחומי החיים כיום
גם הכלכליים וגם הרפואים וגם הטכנולוגים
כהעברת משקל מהמומחים ומהאקדמיה לניסיון הפרטי והיצירתי שמשקף את האישי והיחודי
היא החדשות הכי נפלאות גם ואפילו במיוחד בהקשר האוטיסטי
גם מהטעמים שהזכרתי למעלה
אתה ואלה שמצדדים בגישתך כאן מגיבים באלימות ובתוקפנות על כל ניסיון להתחיל דיון שהוא שונה ולו במקצת מהתפישות הכי ממסדיות והכי מיושנות והכי יקרות ובכך הורסים בדיוק את כל מה שהיה עשוי להיות יפה ומועיל בפורמים כמו זה
זה שבפורום שעוסק באוטיזם אי אפשר לדבר על הנסיון האישי של אוטיסטים
אי אפשר להציג ולו רק מעט מהתובנות שהאוטיסטים עצמם רכשו באלף שנות יסורים ובדידות
זה תעודת עניות לך ולחבריך ומהווה עוד דוגמה לדרך שבה שמרנות קפואה כופה על סביבתה את חוסר אחריותה וחוסר רגישותה
ואולי גם האנשים שכל כך מרוצים מעצמם ולכן תומכים בגישתך יצליחו להבין משהו(אני די בטוח שלא)
לי יש עניין עקרוני,
והישרדותי,
בסביבת דיון נקייה וישרה,
בדיוק בגלל שאני משוכנע שלמי שמתחזים לאנשי מקצוע ,
ומועלים בסמכותם,
לא רק שאין תשובות מספקות לאוטיסטים אלא הם בעיקר מכשילים אותם ואת משפחותיהם,
הצורך בבירור הזהות והצרכים האוטיסטים מ"למטה" ו"מבפנים",
כזה שנעשה מתוך נקודת מבט שיוויונית והדדית שבמבטאת כבוד אמיתי ולא את מראיתו כסגידה לאגו,
נתפש לי כהכי חשוב ומהותי,
לא רק זה,
הוא גם נתפש לי כתואם במיוחד מאפיינים אספים/אוטיסטים הכי יפים ומהותיים ומועילים( שלכן גם נתפשים ומתוייגים על ידי ה"מומחים" כלקות)
תפישה לא היררכית של המציאות,כמו אי אמון בסמכות,כמו צורך בתשובות מנומקות כתחליף לאמונה עיוורת במה שנתפש בטעות כמובן מאליו...
המגמה של התסמכות על "חכמת המונים"
שמשפיעה על כל תחומי החיים כיום
גם הכלכליים וגם הרפואים וגם הטכנולוגים
כהעברת משקל מהמומחים ומהאקדמיה לניסיון הפרטי והיצירתי שמשקף את האישי והיחודי
היא החדשות הכי נפלאות גם ואפילו במיוחד בהקשר האוטיסטי
גם מהטעמים שהזכרתי למעלה
אתה ואלה שמצדדים בגישתך כאן מגיבים באלימות ובתוקפנות על כל ניסיון להתחיל דיון שהוא שונה ולו במקצת מהתפישות הכי ממסדיות והכי מיושנות והכי יקרות ובכך הורסים בדיוק את כל מה שהיה עשוי להיות יפה ומועיל בפורמים כמו זה
זה שבפורום שעוסק באוטיזם אי אפשר לדבר על הנסיון האישי של אוטיסטים
אי אפשר להציג ולו רק מעט מהתובנות שהאוטיסטים עצמם רכשו באלף שנות יסורים ובדידות
זה תעודת עניות לך ולחבריך ומהווה עוד דוגמה לדרך שבה שמרנות קפואה כופה על סביבתה את חוסר אחריותה וחוסר רגישותה