בקושי יש לך שכל להבין שכשמקשרים
לינק במטרה להוכיח לכולם שהחברה פה מעוררים פרובוקציות, צריכים להביא הודעה עם השמצות וכו´ וכו´ ולא להביא הודעה תמימה (של דידית) שמעידה את בדיוק ההיפך, שאנחנו כן סובלניים, וכן - בניגוד אליכם - יש לנו חיים מעבר ללהחזיר בשאלה. אז את רוצה לרדת לדקויות בבעיה הפסיכו פיסית ? יש לה תשובות היא אומרת לי, מה את חושבת שכמו אצל החוזרים בתשובה שרק המפגרים חוזרים ככה זה היוצאים בשאלה, רק המפגרים יוצאים, אז את טועה. מאותה סיבה בדיוק שכדי לחזור בתשובה צריך להיות מפגר, צריך להיות נורא חכם כדי לצאת בשאלה. אבל עושה לי רושם שאני פה המפגר, ואיבדת אותי כבר בהתחלת דברי, אבל בסדר אני בכל זאת ישלח את ההודעה. את מזכירה לי את אחי הקטן, "תהיו בשקט או שאני מרביץ" הוא אומר ומסמיק, הוא לפחות יודע שזה בצחוק, ושאף אחד באמת לא מפחד ממנו, את ברוב טיפשותך עוד מאמינה שמכמה הרצאות, של אמנון, או איזה חבר שלו, שחושב שמשכנעים אדם לחזור בתשובה ע"י תקיעת מלים לועזיות כל משפט שני, ודיבור שוטף ללא נשימה, יש לך את הידע הנדרש כדי להתמודד עם חברה שאת החרא שאת מתעסקת בו עכשיו הם ינקו משחר נעוריהם. נו במת, מה קורה לך. יאלה מהר, פיפי שמע ישראל ולישון.