Blue Pencil
New member
../images/Emo125.gifהמ.
אתמול בערב רצינו לשחק באולינג בשבעת הכוכבים. אבל ההסעה המאורגנת שיוצאת משהם כל שישי התבטלה אתמול. פגשנו חבורת פקאצות[שרובן היו איתי בכתה 6 שנים
] שרצו ללכת לראות סרט בסינמהסיטי[גם להן התבטלה ההסעה] הן הציעו לנו להתחלק איתן בהסעה לסימנה סיטי באותו מחיר כמו ההסעה המאורגנת. לא רצינו סינמה סיטי וגם היה לנו ילד אחד יותר מדי בשביל ההסעה, הוא לא רצה לסינמה סיטי בכלל. "מה אתם מעדיפים?להשאר בבית או להסתובב בסינמה סיטי?" "או שהוא לא הולך-או שכולכם לא הולכים." אבל אנחנו-אנחנו-לא נוותר עליו בשביל חבורת הפקאצות~!!
בסופו של דבר,בתוספת מחיר ועם ילדה אחת שנסעה עם אחותה הגדולה עלינו על ההסעה שלוקחת אותן לסינמה סיטי ואותנו-לשבעת הכוכבים. כמובן-אנחנו אלה שצריכים לשלם את התוספת שלהן-כי בגללנו זב יקר יותר, אבל בעצם,אם לא היו מורידים אותנו בשבעת הכוכבים הן לא יכלו לקחת מונית בכלל. לא משנה,שילמנו שקל יותר מהן בסופו של דבר. אנחנו בבאולינג,אני היחידה שקיבלה נעליים עם סקוצ'ים
.
התחלקנו לשני מסלולים צמודים ואני זכיתי מקום ראשון
. [למרות שהילד עם התוצאה הכי נמוכה בקבוצה השניה קיבל נקודה פחות ממני]. עולים לארומה,הם שתו אייסקפה ואכלו סנדוויצ'ים,קרואסונים וכל השאר. אני אכלתי סוכריה על מקל
. ב-00:00 רצתי להגיד לידיד שלי בוקר טוב
"Wake me up whan September end" התקשרנו למונית-בוא לאסוף אותנו בשתיים עשרה וחצי. השעה-00:15. יצאנו החוצה. חבורת ז'ייניקים התחילו לקלל. צחקנו עליהם."כן אני הומו,בעצם כולנו פה הומו".[לא הייתן שם,לא תבינו] לאט לאט הם התרבו-חבורת פקאצות וילדים שחושבים את עצמם ערסים. "הם מתרבים!!!אליאור תציל אותנו!!
"[אליאור הוא גדול ומפחיד כזה
] אוקיי. הם יותר מדי. זה כבר לא מצחיק. זה כבר הפך למכות. 50 ז'יינקים מתנפלים עליך,זה לא הדבר הכי נעים. וחמשת המאבטחים-לא עושים כלום. :X גם לא נותנים לנו להכנס לקניון. המיניבוס-אצל הפאקצות[למה?
],הם תקועים בפקק בדרך אלינו. מאבטח אחד נהיה הגיוני-נתן לילדה שבכתה ולעוד ילדה להכנס לקניון. הפאקצות מקללות את המאבטחים. המיניבוס הגיע. הבנות בפנים. לא עונות לטלפון. הו,מאבטח נותן לי להכנס לקרוא להן שיצאו. ילדה הקיאה מהלחץ. כולם דופקים ויורקים על החלונות של המיניבוס. נוסעים הבייתה.זה נגמר. הפקאצות מתחילות להגיד: "אם אני הייתי שם,הייתי נותנת שתי כאפות לכל אחד" "כן,אתם סתם ילדים טובים". כן בטח.
אנחנו בבית. אבא שלי אומר שהוא ידבר עם ההנהלה. אישתו של חבר שלו עיתונאית. וזהו.זה נגמר. ההורים לחוצים,אבל אנחנו בסדר. קראת?[בטח שלא
] שרשרי תגובה או משהו
אתמול בערב רצינו לשחק באולינג בשבעת הכוכבים. אבל ההסעה המאורגנת שיוצאת משהם כל שישי התבטלה אתמול. פגשנו חבורת פקאצות[שרובן היו איתי בכתה 6 שנים