עכשיו לתת

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifהמ.

אתמול בערב רצינו לשחק באולינג בשבעת הכוכבים. אבל ההסעה המאורגנת שיוצאת משהם כל שישי התבטלה אתמול. פגשנו חבורת פקאצות[שרובן היו איתי בכתה 6 שנים
] שרצו ללכת לראות סרט בסינמהסיטי[גם להן התבטלה ההסעה] הן הציעו לנו להתחלק איתן בהסעה לסימנה סיטי באותו מחיר כמו ההסעה המאורגנת. לא רצינו סינמה סיטי וגם היה לנו ילד אחד יותר מדי בשביל ההסעה, הוא לא רצה לסינמה סיטי בכלל. "מה אתם מעדיפים?להשאר בבית או להסתובב בסינמה סיטי?" "או שהוא לא הולך-או שכולכם לא הולכים." אבל אנחנו-אנחנו-לא נוותר עליו בשביל חבורת הפקאצות~!!
בסופו של דבר,בתוספת מחיר ועם ילדה אחת שנסעה עם אחותה הגדולה עלינו על ההסעה שלוקחת אותן לסינמה סיטי ואותנו-לשבעת הכוכבים. כמובן-אנחנו אלה שצריכים לשלם את התוספת שלהן-כי בגללנו זב יקר יותר, אבל בעצם,אם לא היו מורידים אותנו בשבעת הכוכבים הן לא יכלו לקחת מונית בכלל. לא משנה,שילמנו שקל יותר מהן בסופו של דבר. אנחנו בבאולינג,אני היחידה שקיבלה נעליים עם סקוצ'ים
.
התחלקנו לשני מסלולים צמודים ואני זכיתי מקום ראשון
. [למרות שהילד עם התוצאה הכי נמוכה בקבוצה השניה קיבל נקודה פחות ממני]. עולים לארומה,הם שתו אייסקפה ואכלו סנדוויצ'ים,קרואסונים וכל השאר. אני אכלתי סוכריה על מקל
. ב-00:00 רצתי להגיד לידיד שלי בוקר טוב
"Wake me up whan September end" התקשרנו למונית-בוא לאסוף אותנו בשתיים עשרה וחצי. השעה-00:15. יצאנו החוצה. חבורת ז'ייניקים התחילו לקלל. צחקנו עליהם."כן אני הומו,בעצם כולנו פה הומו".[לא הייתן שם,לא תבינו] לאט לאט הם התרבו-חבורת פקאצות וילדים שחושבים את עצמם ערסים. "הם מתרבים!!!אליאור תציל אותנו!!
"[אליאור הוא גדול ומפחיד כזה
] אוקיי. הם יותר מדי. זה כבר לא מצחיק. זה כבר הפך למכות. 50 ז'יינקים מתנפלים עליך,זה לא הדבר הכי נעים. וחמשת המאבטחים-לא עושים כלום. :X גם לא נותנים לנו להכנס לקניון. המיניבוס-אצל הפאקצות[למה?
],הם תקועים בפקק בדרך אלינו. מאבטח אחד נהיה הגיוני-נתן לילדה שבכתה ולעוד ילדה להכנס לקניון. הפאקצות מקללות את המאבטחים. המיניבוס הגיע. הבנות בפנים. לא עונות לטלפון. הו,מאבטח נותן לי להכנס לקרוא להן שיצאו. ילדה הקיאה מהלחץ. כולם דופקים ויורקים על החלונות של המיניבוס. נוסעים הבייתה.זה נגמר. הפקאצות מתחילות להגיד: "אם אני הייתי שם,הייתי נותנת שתי כאפות לכל אחד" "כן,אתם סתם ילדים טובים". כן בטח.
אנחנו בבית. אבא שלי אומר שהוא ידבר עם ההנהלה. אישתו של חבר שלו עיתונאית. וזהו.זה נגמר. ההורים לחוצים,אבל אנחנו בסדר. קראת?[בטח שלא
] שרשרי תגובה או משהו

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifבאותו רגע עדיף לחיות.

לכי תדעי מה הם יעשו לך בזמן שתהיי מתה

broken winges

New member
תגובה או משהו ../images/Emo3.gif

זיינקים יכולים להיות דבילים ביותר.. מכירה זיינקים ערסים. מכירים זייניקיות פאקצות והם כל כך מטומטמים! העיקר שהגעתם הבייתה בשלום ועוד איכשהו..אמ נהנתם

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif

אוף רק לי אין הרפתקאות בחיים

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifהמ..

לילד שהתחיל את הכל קוראים רוני
הוא נמוך עם קוצים בלונדינים
והוא לבש חולצת פולו ירוקה והוא כל הזמן קילל את הבנים שלנו שהם הומואים. שתי הבנות ש"הנהיגו" את הבנות: אחת רזה עם שיער חום-בלונדיני עד אמצע הגב. אחת שמנה קצת והיא לבשה חולצת קשירה אפורה.
אה,ולילדה כלשהי היה צמיד ורוד שמי שנוגע בו "מת" עוזר?

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifשומעת the long&winding road

ובוכה... לא יודעת, אף שיר בחיים לא השפיע עליי ככה. אני יודעת שזה קרה ממזמן שהם התפרקו וזה, ואני עדיין בוכה...מצד שני מהרהרת אם זה טוב שהם פרשו בשיא...מה שהפך אותם לכזאת אגדה. בשיר פשוט שומעים את לנון שר ונשמע כאילו עוד דקה הוא הולך לבכות >< אוף...ואני לא מסוגלת להפסיק לבכות או להפסיק לשמוע את השיר >< פאק איט...

אנבלייי

New member
או קקה ../images/Emo10.gif

אתמול הייתי מלאאאזמן עם חברהשלי וחברשלה, גלגל חמישי, הם ממש עיצבנו אותי אבל זה סיפור ארוך אז לאמשנה
והייתי במסיבה, ובלע, היה מעצבן, כיף אבל מעצבן נו קשה להסביר
ודיברתי עם אנשימים גדולים
והם היו חמודים^.^ כרוביי
(עומר>< אבל משום מה כולם שם קראו לו כרובי. הממ.)ואחד שאווה עם ראסטות ואחד שווה שהוא אסף. אבל הם תפסו מעצמם וסיפרו במן גאווה כזאת שתפסו אותם מעשנים ג'ויינט ועכשיו יש להם קצינת מבחן
זה הוריד מערכם>< טוב, סבבה תעשנו תעשו מה שבאלכם כמה מהאנשים שאני הכי אוהבת ומעריצה מעשנים מידי פעם קצתXP אבל זה יצא כזה- היי, אני כזה שווה יואו אין לכן מושג איך אני בתחתית יואו, תפסו אותי מעשן דפקתי לעצמי תחיים יש לי תיק במשטרה ואני רק בן 16 יא.. >< זה היה בלע
והחבר-לשעבר היה במסיבה והוא כולו נהיה שווה
והוא גבה והייתה לו חולצה ירוקה
ואז ראיתי אותו רק לקצת ואז לפני שהלכתי הוא רקד כזה והיה כה חאמוווד
והיה לו טור שוקולד כזה בפה ואז אחת (אחת >< סיפור ארוך
) רקדה איתו ונגסה לו מהשוקולד בפה
גמאני רוצה -__-" אזמה אם הוא קצת יצור, הוא יפה. ויש אחד
והוא חמוד >< ואני בכלל לא יודעת מה, והוא חמוד כזה אבל כשפוגשים אותו הוא דיי יבש-_- יותר אדיש מצנצנת של מקלות ירוקים שעומדת בתוך חדר אמבטיה
ואני צריכה מישהו ומהר. באמת. אני ממש בודדה לאחרונה
אוףאוף. ואני צריכה ללמוד ערבית, והשיער שלי מוזר
חיבוק?

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

את עוד תמצאי מישהו,אל תדאגי.

למעלה