עכשיו לתת

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo7.gif

בהתחלה הייתי אמורה לעשות משהו כיפי , יאי חיכיתי שעות ובסוף ביטלו. אחר כך הייתי בדיכאון עמוק [מאוד עמוק, כן, עמוק.
] ואז הציעו לי ללכת לסרט [עם חברות , לא מה שאתם חושבים (
.).] ואז גם הבריזו לי. עכשיו אני בדאבל דיכאון עמוק עמוק. נדמה לי שאני פשוט אצא לפארק ואשתעמם והרגיש מנודה.
לא רוצה חיבוק

בנות, זה נוראנוראנוראנורא דחוף!!!!!

שמעו בנות, זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש חשוב!! אני צריכה שתכנסו לכתובת הזאת- http://www.inter8ing.net/vote.php?b=189&site_id=574 אם יש לכן חוסם פופ אפים תבטלו אותו. אז יקפוץ לכם חלון שבו יבקשו ממכן להזין אימייל- תוסיפו את האימייל שלכן, אל תדאגו הוא ישאר חסוי. תשלח מיד לאותה כתובת שהזנתן מכתב, ובו לינק. תלחצו על הלינק. זהו. זה כל כך חשוב לי ולחברה שלי. בבקשה, זה לוקח רק שנייה. אם הצבעתן תכתבו פה. ההצבעה היא עד 12 בלילה, אז מהר! ואני יודעת, קירצצתי להמון אנשים במסנג'ר.. אבל כזאת אני

א ל א ו ר

New member
יא!!!! לא להאמין ציור האנימה שלי...

הרביעי שלי... רק עכשיו למדתי בערך איך בכלל לצייר אנימה..
יצא מכוער... אבל משום מה אני מרוצה ממנו
אמ... בא לכן להגיב?? ומתי ייפתח שרשור ציורים?? *אם ייפתח אני אשמח
* טוב.. זה כל מה שיש לי להגיד
להת' ושבת שלום

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifממש נחמד.

הנה אחד שלי שציירתי עכשיו ב-2 שניות. כמובן שעם עפרון ומריחה יוצא פי אלף יותר יפה. חברה שלי לימדה אותי את השיטה הזאת.D:

א ל א ו ר

New member
למה?? הם ממש חמודים!

ומגניבים... הנה עוד אחד שציירתי עד עכשיו... זה רק גוף.... אוף כואבות לי הידיים בגללו><

שניייי..למדי אותיי!!

פליזז תעשי מן טיוט על דף..ותצלמי ושלחי לי .. אים בגינג..אני מתחחננת..

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifלטלי- טיוט לפנים.

אחד: צורה של הראש, מן עיגול שמתחדד בקצה. שני: תעשי את הקו המעוקל, אחר כך את העין ואז את הריסים. שלישי: אף, פה וריסים. רביעי: לצבוע את העיניים ומעט הצללה בפנים.

למעלה