עכשיו לתת

TEENAGER1

New member
עכשיו לתת ../images/Emo32.gif

ואני לא רואה כי אני טיפשה ]: אבל אבל המ עוד יומיים!!!11!111!!!!1!!!!1111!!111 הע *רוקדת במעגלים* *מתפגרת מרוב אושר*

Cool Simsit

New member
אהה יש אוף!!!

אז ככה מחר אני חוגגת מומולדת!! ארוע!! אני מאושרת מעצמי!! חחח אני רוצה מזל טוב!! וגם גם חיבוק! חח המחבקת נסגדת!! וקרה לי משהנו מוזר היום רוצות לשמוע? ברור שאתן רוצות!! חח אז ככה אני וידיד שלי דיברנו היום באיי סי ואני אראה לכן את השיחה שלנו!! הוא קוראים לו דור:נכון אמרת לי שאף פעם לא היה לך חבר??? אני: נכון דור: אבל הציעו לך חברות פעם? אני: לא דור: מפגרים.... אני: למה? דור: איך הם הפסידו מישהי כמוך?.....
אני: חחחחחחח חמוד
ושתבינו הכרנו לפני שבועיים!!! עזבו זה פשוט היה לי מוזר!! ומה שנאמר כאן ממני זה הכל אמת!
טוב אז.... *הורגת את נעמה! ואז מצטערת ומחבקת אותה ומנשקת אותה ואומרת לה סליחה והולכת לישון!
*

מזל טוב יפתייי!!!

איפה את עושה בת מצווה?. את עושה משו בשער?. נמנמ..תצלמי המון תמונות ותשלחי לנו!! בתי היקרה לי מכל..המוניים של מזל טוב! ותעשי קקינחמד..המבינה מבינה והיא תבין!

Cool Simsit

New member
חחחחחחחחחח!!

אני עושה במנחת בבני ציון ואני עושה משהו בשער!! תמונות ישלחו מחרתיים!

shronet

New member
בלהבלה

אני עושה שבת אצל סבא ואני צריכה להגיע לבד וזה בערך שעה וחצי באוטובוסים, ואני צריכה לעלות על האוטובוס בחיפה ולהחליף בעפולה ואני מפחדת שאני אעלה על אחד לא נכון או אאחר או ארדם ואפספס את התחנה
כי אני לא נוסעת הרבה באוטובוסים בד"כ... מה עושים?!

אממ

תעשי דברים מעניינים בנסיעה, תקראי, תציירי, תשמעי מוזיקה, תפתרי תשבצים... כל דבר שמשאיר אותך ערה. אפילו תאכלי. ובקשר ללפספס את התחנה אין לי איך לעזור :X פשוט תשימי לב..

אנבלייי

New member
אוואווו

תעשי לנהג פרצוף מתוק ותגידי לו שיגיד לך מתי לרדת, ואז כל חמש דקות תזכירי לו שהוא צריך להגיד לך מתי לרדת, ואז, תאמיני לי שהוא יגיד לך

2ofir

New member
אוי פעם עליתי על אחד לא נכון

תזהרי תכנסי לתחנה של אגד ותראי בדיוק איזה תחנה ואיזה מספר את צריכה פעמיים עליתי על אוטובוס לא נכון וזה לימד אותי לקח
את גרה בחיפה?

אני טסה לארה"ב^^

לחודש^^ יאי^^ היום בלילה. סתם הייתי צריכה לכתוב את זה כאן, אני מתגעגעת|: ביי לכן:)

GalGul000

New member
יא ../images/Emo9.gif

הוא שר איש בלי נצח. שיר שאני ממש אוהבת, שמבצע זמר שאני ממש אוהבת, זה שילוב טוב. ממש אהבתי את הביצוע

broken winges

New member
הו כמה דברים אני צריכה לכתוב פה ובב

לוג שלי.. אבל עפם אחת בחיים שלי אני אסתום! :X וגם כי אני צריכה ללכת לישון.......XD אני אחזור מחר נראלי

למעלה