עכשיו ב yes 3

אנילה1

New member
נו באמת, בקשר לקישורים.

בפורומים שהשתתפתי בהם. תגידו איזה אנשים נמצאים בהם. לפעמים צריך לעורר את האנשים שיפסיקו לרחם על עצמם ויעשו משהו עם עצמם במקום ליילל. ואני בתור "הרעה" עושה את העבודה. עושה להם קצת פרובוקציות בכדי שיחשבו ויעשו משהו עם עצמם. אנשים שאוהבים ליילל ולרחם על עצמם, לא אוהבים שאני מתנהגת בצורה "רעה" מאז שעזבתי את הפורומים ההם הם גוועים בשקט ברחמים עצמיים. נכון היה להביא כקונטרה גם את התודות שקבלתי מאנשים שעזרתי להם למצוא את הדרך לשינוי שביקשו לעשות. תתפלאו יש אנשים שנעזרים בי. כאלה שאוהבים באמת להתקדם. אני מצליחה לעזור לאנשים חזקים באופים. תמיכה בעיני זה לא רק ליטוף על הראש וחיבוק, תמיכה זה גם להראות שיש דרכים מעשיות לעשות שינוי. לכל הדואגים, הילדים שלי מצליחים ונחמדים, הם לא קיבלו הנחות ממני. ולא, הם לא מסכנים בגללי.

naty 1

New member
את בסדר גמור את

ואנשים רעים זה בכלל טוב
פה אנחנו מעודדים מכשפות ומכשפים ודפקא אהבתי את גילוי הלב שלך שם בקשר למשפחתך.. נורא כאב לי והזדהיתי. רק העצות (ועוד כמה דברים) לפעמים החלטיות מדי. זה הכל. <רק אהבה מביאה אהבה>

אנילה1

New member
נתי אני מעריכה את ההסבר המלומד

שהבאת. למותר לציין שללא חברותא הבנתי ממנו מעט מאוד. אבל בכל זאת תודה שהרמת את הכפפה והבאת מקורות. מכיוון שאני נוטה להיות "רעה" ואנשים מתעצבנים מההחלטיות שלי, אני אפרוש מהפורום, תיכף אדמור יקפוץ שאני טרול. אם הייתי טרול אמיתי הייתי מחליפה את הכינוי. מה יותר פשוט מזה? אני מחפשת פורום שהוא לא פרווה, אפילו לא חלבי. אני רוצה פורום בשרי, שאפשר "לנעוץ" בו שיניים, לכתוב דברים מבלי שחברי הפורום יעלבו, אני מחפשת כאלה שיודעים להתדיין כמו שאני אוהבת. אני מחפשת כאלה שגם אם דעתי היא לא דיעה מקובלת, לא "יזרקו" אותי מהפורום, אלא ידונו ויראו לי במה טעיתי לפי דעתם . . אם מישהו מכיר פורום כזה, שישלח לי במסר. אני אוהבת דיונים עיניינים, ולצערי אני נכנסת לפורומים שנשמעים מעניינים אבל מתגלים כפרווה, שחבריהם "נורא רגישים". וזקוקים כל הזמן לליטוף ולעידוד, או שהם כותבים סמול טוקס שזה ממש משעמם אותי. בכל אופן תודה על ההתייחסויות. שתהיה לכם יציאה קלה, ושתגיעו ליעד שלכם מהר. באיחולי פורים שמח ביי.ביי.

Le Fay

New member
פורום בלי רגישים? קלי קלות.

וכל חבריו ישמחו לדון ולהראות לך במה טעית. במקרה גם עלתה שם שאלה שאולי תוכלי לתרום לה בתחום מומחיותך.

Le Fay

New member
אז זהו, שפה כבר יש "רעה". אפילו בלי

מרכאות. למעשה יש כאן גדוד שלם של רעות, שישמחו לגווע בשקט ברחמים עצמיים, ובעיקר לקונית, אם רק תניחי להן לעשות כן. ובאותה הזדמנות אשמח להפנות את שימת לבך לעובדה, שהנה נתקלת בתופעה הזאת בעוד פורום.

Le Fay

New member
או בגלל היין שיהודים שותים בפסח,

בצירוף העובדה שאבותיהם ההיסטוריים אחראיים למיתתו של ישוע ושבטקס המיסה המאפה והיין מסמלים את בשרו ואת דמו; או בגלל קישור מעוות בין שני סוגים שונים של אנטיכרייסט (יהודים וערפדים); או בגלל שילוב של כמה מהסיבות האלה. אבל התזה ש-naty 1 הביא, נשמעת בינתיים כתמה מובילה מנצחת, בגלל סמיכות הזמנים.

Le Fay

New member
אופס. איך שכחתי - והסיפור על בכורות

מצרים, וטפטוף היין האדום תוך אמירת "דם" עד "מכת בכורות"; וזה כשכל משפחה אמידה מחזיקה בבית לפחות איכרה נוצרית אחת על תקן משרתת וגוי של שבת. פששיו. לא פלא שהתחילו לרוץ סיפורים.

Le Fay

New member
אופס. והפריעה והמציצה בברית המילה.

יזוס כריסטוס. עם שלם של סוטים. פלא שלא גמרו את כולם שם.

אפרופו מוצצים

ידעתם שיש בבני ברק גמ"ח מוצצים - מוצץ לכל תינוק. אני כבר מחכה לרגע שהם יפתחו גם גמ"ח מוצצות...

למעלה