עכשיו ב yes 3

עכשיו ב yes 3

סרט "המאמין" תלמיד ישיבה שיוצא בשאלה ומתחבר לניאו נאצים... לא יודע אם זה מומלץ, אבל נראה מעניין.

rigoletto111

New member
ראיתי- מעניין והזוי

אם כי שנאה עצמית זו יכולת ותכונה יהודית ידועה. ראו ספרו של פרופ' טואף, הטוען שיהודים השתמשו בדם נוצרים

מובחרת

New member
ליבי אומר לי,

שטאף הנ``ל, שתה יותר מידי בליל הסדר, ובלבל פשוט בין ה``בארשט`` שהיה על השלחן, ובין הפנטזיות החולניות על דם נוצרים. הצבע דומה. אז אולי...כשהתפכח משכרונו, כבר היה מאוחר מידי.

דם נוצרים זה יאמייייי!!!!!!!

חשבתי להכין הערב "סושי מוקרם בדם נוצרים" הנה המתכון: 2 ביצים איטלקים 2 כוסות דם ילד נוצרי גמד 2 כוסות דם ילד יפני בלונדיני שהתנצר 2 כוסות דם ילד רומני גנב וקצת סושי... הוראות הכנה: מערבבים 10 דקות רצוף , ובין לבין ממלמלים פסוקי דזמרה בעצימת עיניים,לאחר 10 דקות הולכים למקווה השכונתי טובלים ת' טבילות, יוצאים ערומים מהמקווה וחוטפים ילד נוצרי שמן לקינוח. לקוראים הנוצרים ההמומים!!!! זה מקובל אצלינו כבר 400 דורות מאז שישו הועלה על המוקד ושתינו את דמו (היהודי-נוצרי) עם וודקה רד בול, ואיתכם הסליחה.

אדמור היה מוסיף גם חתול.

אבל זה כבר מתכון לשבועות עם גבינת תרנגולות (צמחוניים , אתם לא יודעים מה אתם מפסידים...) יורי נסע עד למזרח ולא מצא שם מעדנים כאלו....

מובחרת

New member
כופר בעובדא-

שיהושע ההוא נצלב בידי יהודים? חסיד אחד, חטף מכות רצח ברוסיה, על שרצח את ישו...נראה, שלא ישכחו ``לנו`` את זה לעולם...

גם אני חטפתי מכות רצח

אכלתי למישו כאן (לא אזכיר שמות) את הסטייק שלו... הוא כבר פרש והפך לכחול (צהוב הוא היה תמיד עוד לפני הברית) אחחח היו ימים

admor

New member
לאכול למישהו את הסטייק??

ארבעה מיתות בית דין ועבודת פרך אחרי זה!!!!

שבי 83

New member
מישהו קרא את הספר וראה

שפרופ' טואף אמר את האמירות שיוחסו לו? קשה לי להאמין שחוקר באוניברסיטת בר אילן כתב את האמירות הללו.

מובחרת

New member
בטלויזיה,

נשאל ישירות:`` האם יש בידך הוכחות, להוספת דם נוצרים למצות``? תשובתו היתה:`` לא``.

ובכן ידידי שבי היקר!!!

פרופסור טואף התראיין לכלי תקשורת על הספר שכתב "פסח של דם" ובו הוא מסביר שהיו מקרים של יהודים שהשתמשו בדם נוצרים כנקמה.. פשוט ולענין!!!! דרך אגב הסערה שהוא עורר באיטליה שם יצא ספרו הוא לנוכח העובדה שהוא בנו של הרב הראשי של איטליה(לשעבר)

rigoletto111

New member
אבל אין לו שום ראיה ברורה

לכך חוץ מראיות שנגבו בעינויים ושל משומדים ימי בינימיים למיניהם. לא סתם אומרים שבר-אילן זו אוניברסיטה ברמת-גן.

בשביל לעורר פרובוקציות

לא צריך הוכחות או ראיות עיין ערך אחמדיני-גמד מאירן שטוען שלא היתה שואה ואם היתה שואה אז לא בממדים שנטען שהיו ואם היו ממדים כאלו או אחרים זו לא סיבה להקמת הישות הציונית הבוגדנית לשנאה אין סיבות כמו לאהבה.

ולך תסביר לו שלי מעולם לא היה סבא

או סבתא או דודים או דודות מצד אבי כי כולם נשלחו לאושוויץ.

שבי 83

New member
שנאה עצמית ואנטישמיות אצל יהודים

היא הגרועה ביותר בעיני. לא האמנתי שמישהו יכול לכתוב אמירות אנטישמיות כאלה ושהכותב יהיה יהודי ובן של רב.

אנילה1

New member
כנראה בגלל שהוא בנו של רב

ופרופסור נכבד וראש מחלקה באוניברסיטה דתית, אולי בגלל זה היה לו האומץ לכתוב את זה. אני נוטה להאמין לו. יש אימרה ברומנית (שמעתי את זה מהמזכירה שלי), שאם אתה מודה חצי סולחים לך. אז אולי בעיקבות הסערה הגדולה הזאת, ירד העולם מאיתנו לפחות בקצת? ואגב אנטישמיות, גם אנחנו אנטישמים נגד הערבים כי הם שמים כמונו.

למעלה