עייפה מקלישאות

../images/Emo6.gif

אם הוא לא יברח כשהיא תגיד לו שהיא מתאהבת בו, אז הייתי נכנסת איתו למיטה אפילו רק כפרס

felka

New member
אני הייתי גם אומר שאני רוצה ילד ממנו

ואם באמת לא יברח - גיבור מצאת לך

felka

New member
מה ... חחחחחח... אמרו לך כזה דבר?

גדול .....לרוב גברים או נשים רווקים/ות אין מוסג מזה ילדים ובמה זה כרוך אבל לפעמים הם חושבים שאם ידברו על זה אז ישר נראה בזה סימן ליחסים רציניים....

מסתבר שלא כולם פוחדים מיחסים רציניים

את מדברת על ילדים בבטחון מלא שהוא עוד שניה הולך לשירותים ולא חוזר לעולם... והוא מתלהב מרעיון
אחר כך לכי תסבירי שלא באמת התכוונת...

felka

New member
חמממממם אני חושב שקשר בין ילדים לקשר רציני...

הוא לא ישיר. ילדים הם תוצאה של קשר רציני אבל קשר רציני לא חייב ילדים את יודעת... יש אנשים שלא מציבים MILESTONE של ילדים כחלק מקשר אלה אומרים אני נכנס לקשר ואם יהיה אז סבבה אם לא אז גם סבבה

מסכימה איתך

אבל דיברנו על משהו אחר לחלוטין. כמו...האם מילה "ילדים" תבריח גבר/אישה שדקה לפני המילה "ילדים" דיבר/ה על אהבה

../images/Emo6.gif

אופציה טובה להגיד שגם את אוהבת אותו...וישר להודיע שמחר בבוקר יש לך זמן ללכת לרבנות
...ולראות כמה מהר הוא ירוץ...

שרשירית

New member
מלאת הפתעות כמו תמיד ../images/Emo8.gif

אין סיבה שמה שעובד עלינו הנשים לא יעבוד עליכם הגברים. ואנחנו יודעות לשחק את המשחק לא פחות טוב ממכם. בייבי, אני החלטתי להפסיק להפסיד ברולטה של החיים - הגיע הזמן לנצח!!!

aviavram

New member
רק שאני לא איה שם בטעות לא רוצה למות מתהקף כל

כך מהר ישר פצצות לגבות -חתונות את לא מפסידה חמודה הנה מצאת את דנה שמצאה את ...... החיים מלאים הפתעות בכל הפתעה נצחון רק צריך לראות את חצי הכוס המלאה הורדתי בפניה את הכובע ון

aviavram

New member
אני מת על ה-ש שלך

איזה ש סקסית לגלגל על הלשון שרשירית בינינו רוב הנשים מתיחסות לסקס כמשהוא מקודש משהוא אישי מאוד משהוא פנימי מאוד כך חינכו אותם כל החיים הם לא מסוגלות להכנס סתם כך למיטה צריך אווירה אז במקום להגיד גם אני אוהבת אותך אולי עדיף - אם זה נכון בוא נמלא עכשיו טופס אל תור ונזמין תור זאת האינדיקציה האמיתית היחידה

mr_lonely

New member
Y...Y...Y...Y....Y

כמה הכללות שאני קראתי בשרשור הזה מזמן לא נתקלתי באוסף שכזה מרוכז שכזה

aviavram

New member
אבל מי מחייב אותך לצאת לדייטים ?

אני מתחיל להתאהב בך ללא הדייטיט כי מהדייט שלנו יצאו לא ניצוצות אלה שריפה

תראי ..לפעמים זה קלישאות

ולפעמים זו דרך ליזום שיחה, אגב גם לי יש רגישות למשפטים מהסוג הזה, מה גם שלא מאמינה במילים ויותר במעשים. הכוונה שניתן להרגיש אם אוהב בכל כך הרבה דרכים ולא דווקא במילים.

felka

New member
אולי נסי ללמד אותי איך מראים רגשות דרך המעשים

אי אפשר... אפילו אל תנסי. מעשים הם תוצאה של רגשות .. של מה שיש לנו בלב. להאמין או לא זאת בחירה שלך. ולמען האמת חייב להגיד לך שזאת אחת המחלות הקשות ביותר של אנשים: לתת אמון.

felka

New member
ומי שמשקר משקר לעצמו

אז על פחד הוא/היא תברח אם ירגיש שיש רגשות

בעצמך אמרת.."מעשים הם תוצאה של רגשות"

אפרט: יכול להיות לי חבר שכל הזמן אומר שאוהב אותי אבל...הוא לא מחבק לא מנשק, לא מפנק במיטה, לא מתאמץ בשביל לראות אותי..זה אוהב? ממש לא..זו הכוונה ..מעדיפה שיגיד שאוהב פעם בכמה זמן (כי זה כייף לשמוע) אך יתן לי להרגיש שאוהב בדרכים שציינתי למעלה..זו אני

למעלה