כאילו אתן קולטות מה אתן אומרות??? להשאר כדי לעשות ילד..ילד שיגדל ללא אבא (כמעט) והאבא לשנייה חשבתן עליו??? אתן יודעות שאפילו לגברים יש רגשות הנה זו סיבה טובה להתנזר לחלוטין!
שזו 'רמאות' קטנה? זה די דומה לגניבת זרע... זה ממש תכנון קר מראש למרות שהתוצאות חיוביות, כי כמובן שעדיף בהחלט לכל ילד לגדול עם אח או אחות ולפי מה שכתבת יש בעיה מסויימת לגרושה עם ילדים לחיות ביחד עם גרוש עם ילדים זה לא המצב האידיאלי לטעמך, אך גם להתגרש כשיש ילדים זה לא אידיאלי אז מה הכי טוב? יש בכלל הכי טוב?
במצב שכזה. ואתה ממש ממש ממש מגזים, אני לא טוענת לעשות ילד במודע כשאני יודעתשאני הולכת לזרוק אותו לעזאעזל. אני רק טוענת לפרקטיות בקטע של מזעור נזקים עתידיים
באמת נארגן כמה ערבים לשבת ביחד את הישבה הזאת ולחשוב ביחד את המחשבות האלה... לפחות אח"כ אפשר אישה אישה לביתה בלי חשש לכבלים או שמישהו תפס את השלט בינתיים! (איזה צחוק שזה ממש דיבור כמו של גבר שרוצה "לבד" אבל זה שם - מה לעשות!)
מה דעתך על דייט בלי כוח כי אין לך כוח צאי בשביל הכיף הנמיכי ציפיות כי מזה ממילא לא יצא כלום ואם וכאשר יצא רחפי בעננים כי אין דבר כזה אבל בזהירות כי לפעמים נגמרים העננים ונופלים ואז צריך לחפש טרמיקה חדשה זה לא לטינית
הקלישאות האלה באמת מעייפות כבר ממש לא בטוח שזה קיים האהבה הזו שמדברים עליה.בכלל דבר שמכאיב לכל כך הרבה אנשים איך הוא יכול להיות טוב? בכלל לאט לאט מגיע למסקנה שמערכת יחסים שבנויה על אינטרסים כבר עדיפה בכלל רוב האנשים שמוציאים את המילה אהבה מהפה הם או שקרנים או טיפשים שלא יודעים מה המשמעות ונראה לי הכי בריא ללב זה להתנזר כשהתגרשתי אני חשבתי שעוד אוהב אותה היום מבין שהיה לנו טוב יחד כל עוד האינטרס היה משותף ונראה לי שהתנזרות זה הכי טוב מידי פעם סטוץ לחשק ללא מחויבות (גומרים הולכים) הכי בריא
אני ממש רוצה להאמין שאתה עדיין מסוגל להרגיש בלי להבין. אינטרסים והתנזרות... אתה יודע מאיפה זה ... מרצון לקחת את החיים לידים שלך... CONTROLLING ופחד מרגשות... בעיה מניסיון שלי אני יודע שחיים לוקחים אותנו לכיוונים שלא תמיד אנחנו רוצים ללכת. פה יש כמה בחירות: 1. לתת לחיים לקחת אותך - לא חכם במיוחד כי פססימיות לא דבר טוב במיוחד. 2. לנווט בזרם - החיים לוקחים אותך אבל אתה מסוגל לשנות כיוונים ואתה מספיק רספונסיבי ומסוגל להתמודד עם שינוים. אני מעדיף את הבחירה הזאת. 3. לשחות נגד הזרם - אתה לא הראשון ולא אחרון.
בכל מערכת יחסים שלי שהרגיש לי טוב בטוח וכייף אני מתמסר בקלות כמו עכבר לגבינה נותן לזו שלידי לנווט בכייף לא מטריד אותי בתור איש ים מילדות קצת מנוסה ויודע להשתמש בזרם לטובתי אבל תראה איזה יופי אתה רואה בהתנזרות משהו רע אני רואה משהו טוב זה היופי בחיים
אני לא נותן לדברים שמות טוב או רע.... להתנזרות יש משמעות חזקה מאוד, אבל לכל אחד דרך חיים שונה. אני אישית לא מחפש שקט נפשי על ידי התנזרות, כי אם אין לי אותו בחיים לא יהיה לי אותו גם שאני התנזר. ובוא נמטד ביחיד פעם