עייפה מקלישאות

felka

New member
חמוד אתה !

אני לא רואה שום דבר רע בהתנזרות. בכל דבר יש את החלק טוב ואת החלק רע ... ככה חיים מגיעים לאיזון מקווה שדיסלקציה שלי לא כל כך חזקה

גם אם הדיסלקציה חזקה

אני מאמין שתתגבר עליה וכן בכל טוב יש רע ובכל רע יש טוב ואם לא היה ככה..איך היינו יכולים להעריך את מה שיש לנו בחיים לטוב ולרע?

לא אמרתי שחייבים להעריך

אבל כמו שאתה אמרת בעצם לכל אחד מאיתנו יש סף מסויים ולכל אחד מאיתנו יש משהו שעושה טוב לפני דקה היא חיבקה ואמרה אוהבת..לה אני מאמין!

felka

New member
טלה, אני לא אמרתי חייב.. אמרתי צריך

עכשיו תנסה להסביר את הצורך

רק שיר

New member
לא מבינה

למה ייאוש-וכבר מעכשיו
למרות כל מה שנאמר, ממש כמו הגברים, גם נשים רוצות להיכנס למיטה וממש כמו הנשים,גם גברם מחפשים זוגיות ולא רק זיונים.

ואללה...הוא חושב...איזה חמוד ../images/Emo3.gif

הוא צריך להגיד משהו, לא? אי אפשר מיד "היי, בואי למיטה. אגב, מה שמך? טוב, לא חשוב..." אלה כללי המשחק
חוץ מזה, כשגבר מדבר על אהבה הוא לרוב לא משקר. באותו רגע הוא מאמין במה שהוא אומר... ואם האהבה תחלוף לו עד הבוקר...קורה...זה עדיין לא אומר שהוא שיקר
.

שרשירית

New member
גם זה קורה לפעמים

לפעמים כל כך כייף ביחד, הזיונים מדהימים שפשוט חושבים שמתחילים להתאהב אבל... זה עובר בבוקר (ולפעמים טוב שכך
)

אוי, השיטות שלהם לא משתנות, הא?

בתיכון יצאתי עם מישהו פעם אחת, והוא אמר לי בסוף הדייט- "כל כך קל להתאהב בך"
כבר אז זה הגעיל אותי. מאמינה שבסוף יגיע האחד הנורמלי שלא יצהיר הצהרות ויפריח שטויות לאוויר...

רק שיר

New member
למה לזלזל בו - מסכן

ואולי באמת קל להתאהב בך ?
נסי, עוד 2,3,4 ותווכחי, אם הם גם באותה באותה המנטרה ..אז תדעי.

ברור שקל להתאהב בי, אני סוג של מושלמת

אבל לא יודעת, זה היה כ"כ קלישאתי וגם המקום והרגשתי שאני בסרט, אבל, קשקושים, זה היה בתיכון, אפשר לחזור להתמקד בקיפולים שקיבלה את הקלישאה הזו לא מזמן...

איזו קלחת! כולם נסערים!......./images/Emo178.gif

טלה - רק אמרתי "לא לתת דין וחשבון לאף אחד" לא חשוב מה המטרה - שאלות גרידה או לא! זה זמן שלא בא לי שאלות בכלל! בלי כל קשר לכוונה למה שיישב שם מישהו ששואל שאלות מכונה טובה ואני אוריד לו אתהראש והכל יהרס כי בעצם לא בא לי בכלל שאף אחד יישב שם כרגע! הבעיה היא - שזה לא יציב - לרגעים נורא רוצה שם מישהו ולרגעים - שמחה נורא שאני למבד בשקט ששששששששששששש. לא צריך להתנזר וכל אחד ימצא את הפתרון שמתאים לו לאותה תקופה - אם זה סטוצים או יזיזות או אולי פתע פתאום מישהו ימצא את עצמו מתאהב! לא צריך לצאת בהצהרות ובטח לא בהכללות - זה לא מתאים .

למעלה