עייפה מקלישאות

cheshire9

New member
זוכר שרק לא מזמן התלוננת

שלא חושבים שאת יפה מספיק...... אז עכשיו כשכולם חושקים בך - על מה את מתלוננת ? תהני מכל רגע ..... ואם יש לך ספקות - פשוט תשאלי. לדוגמה : אתה רוצה להכנס איתי למיטה ? אם הוא יורד על ארבע, מתגלגל על הגב עם הרגליים באוויר, מוציא לשון ומלחית במרץ - סימן שהוא רציני.

felka

New member
מה בעיה???

אני אומר לא אם אין לי מטרה להכנס איתה למיטה או שאני יודע שהיא לא מרגישה עדיין בטוחה. עדיף לחכות ולהינות הרבה יותר. אנחנו כבר לא בני 19 שמטרת זיון היא לגמור ופורפליי זה לא מילה גסה

אוף...זה מעליב ../images/Emo4.gif

לא נעים לשמוע שלא רוצים אותך

אין לי מושג ../images/Emo6.gif

לא חייבים לרצות אותי (אין לי שום בעיה עם זה), אבל גם לא חייבים להגיד את זה במפורש.

aviavram

New member
טוב אז בואי אשקר לך -אני לא רוצה אותך

איזה שקרן נהייתי הכל ממשחקים של מיצה

felka

New member
זאת הבעיה ... ככה לא טוב וככה לא טוב

למה לא רוצה ... כי כבר כואב לי הראש

../images/Emo101.gif קח אקמול ../images/Emo201.gif

רק למען הסדר הבטוב, לא מכלילה. אני בחיים לא אשאל גבר ישירות האם הוא מעוניין להכנס איתי למיטה. אם התשובה היא כן, אבין את זה מן הסתם בלי שיגיד. ואם לא... לא רוצה לשמוע את זה. כי מה לעשות, לפעמים האמת לא נעימה במיוחד...

למה את חושבת

שרק הגבר צריך לגלות יוזמה לסקס? הזמנים האלה עברו, לדעתי זו לא תהיה פחיתות כבוד מצידך ליזום סקס וגם הגבר מולך, אם הוא נורמלי, לא יראה את זה בצורה זולה-זה דווקא יחמיא לו הרצון חייב להיות הדדי וממש לא משנה מי ימצמץ ראשון :)

aviavram

New member
אין בעיה גחנון עם קצת פלפל וסחוג ואת תהיי

הדגם הכי חדש והכי קפיצי בעולם אין דבר כזה דגם ישן זה משהוא שיושב במוח ודופק אותנו לדעתי את דגם יותר חדש ממני תבדקי אותי

aviavram

New member
את זה יכולה להגיד רק אחת שעדיין מחפשת

את יודעת איזה הבדל יש ביןן רלס רויס 2007 לרולס 1907

felka

New member
תשמעי, עם צריך לשאול זה בעיה רצינית

לדעתי לשאול עם רוצים או לא זה אומר חוסר אינטואיציה לחלוטין. אפשר לרמוז או/ו לפלרטט.. אבל לשאול... לגבי רוצים או לא רוצים אותי... אין ספק שזה מאשיר את הביטחון העצמי.

שרשירית

New member
כבר יצא לי כמה פעמים להגיד לגבר

אחרי שהוא אמר לי שהוא חושב שהוא מתאהב בי - אל תגיד דברים סתם אם אתה לא מתכוון. בלי שום בושה המשכתי ואמרתי שאני מוכנה לשמוע 'אני אוהב את הגוף שלך / אני מתגעגע לXXX אייתך" אבל לא כל מיני שטויות שנאמרים רק כדי לשמוע את עצמך אומר את זה... חוצמזה, אם מתאים לך להכנס איתו למיטה אולי תעני לו את שגם את אוהבת אותו - אולי הוא יברח כמו מאש ואולי יהיה אחלה סיום לאותו הערב.

למעלה