עידכונים 7.12

candyheart

New member
המוכר: "בריטני גנבה את המצית שלי!"

הוא אומר שהיא אכן גנבה מצית שעולה 1.39 $. הוא מוסיף שהוא שהיא תחזור כדי לשלם עליו...אבל שהוא לא מתכוון להגיש תביעה. Britney Spears walked out of a Sherman Oaks, Calif., gas station on Friday and joked to cameras that she stole a lighter. Now, the gas station owner wants her to come back... and pay $1.39. Chevron owner Jatinder Kaur tells PEOPLE: "Yes, Britney stole a blue lighter here last night. The lighter is $1.39. I'm hoping maybe the next time she comes back she will pay for it. I know she can afford to pay for it, but I'm not planning to file a police report. It's still not right for her to steal the lighter. I hope she will do the right thing the next time she comes here." Spears, 26, did pay for some chewing gum at the Chevron, but on her way out of the gas station's store, she grabbed the lighter. When a photographer pointed out that Britney "forgot" to pay for the lighter, Britney sarcastically responded, "I stole something. Oh, I'm bad!" Source: People למה בריטני,למה??? אני לגמרי בשוק עכשיו...אני לא יודעת מה יש לה.זה ממש מטריד.

candyheart

New member
עדכון מהיר

עכשיו שמתי לב שמי שמדבר הוא *בעל* תחנת הדלק-שככל הנראה לא היה במקום כשזה קרה. מי שכן היה זה המוכר...אז הוא יודע מה כן קרה ומה לא. אני כ"כ מבולבלת עכשיו...כ"כ לא הייתי צריכה את זה עכשיו.

Candy26

New member
תפסיקי עם הדרמה..

אין לה כלום, תפסיקי לדבר כאילו היא מינימום צריכה להתאשפז בשלוותא. ונגיד שהיא באמת לא שילמה על המצית... SO FUCKIN WHAT את יודעת מה, אני מאמינה שהיא שילמה. ולא מעניין אותי מה יגיד המוכר הזה. אולי עכשיו הוא אומר הכל כדי למצות את הדקה של תהילה שהוא קיבל פתאום?? בריט לא מטומטמת כדי לגנוב מצית. נו באמת!!!! מצית !!!! אולי היא שכחה אולי היא התבלבלה. היא היתה לבד בלי אלי בלי סאם, מליון פפראצים בתוך הפרצוף שלה כשהיא בחנות, גם ככה היא נראית כועסת\מוטרדת\עצבנית. אז היא לקחה מצית וישר אמרה גנבתי משהו וואו אני רעה. היא בטח לא ניחשה שלמחרת כולם יקחו את זה ברצינות ויגידו שהיא באמת גנבה מצית. די אנשים משועממים !! GET A LIFE !!!

YugiBoy

New member
אני לא חושב שהיא מדברת על זה...

העיניים פה הוא לא שזה לא מוסרי שהיא גנבה מצית...לא שהיא משוגעת.... אלה, שזה ממש נראה כאילו היא גנבה מצית, היא אומרת את זה(בצחוק או לא) וגם המוכר אומר את זה. זה אומר שמחר, לא יהיה אזרח בעולם שלא ידע שבריטני התפרצה לחנות וגנבה דברים (כן, בהקצנה והגזמה)

candyheart

New member
את כנראה לא קוראת פה הרבה...

כי כל אחד כאן יודע שאני הכי לא מתפחלצת מכל דבר שהיא עושה וחושבת שהיא משוגעת...אני לגמרי פורפוציונלית בעניין הזה. -אבל- אם היא אכן גנבה,אז כן,זה מטריד אותי.לגנוב זה כבר פשע-אבל עוד לעשות את זה מול מלא צלמים ולאחר מכן עוד לעשות מזה בדיחה? זה לא הדבר הכי נורמלי בעולם. אני לא יודעת אם היא גנבה או לא-את זה רק היא והמוכר שהיה שם באותו רגע יודעים.אבל אני לא יכולה לומר שאני לגמרי רגועה בעניין הזה.

אמילי

New member
אולי תפסיקו עם השטויות?

מה שקנדי התכוונה לומר ובצדק זה תרדו מהשטויות האילה כבר בריטני גנבה מצית? אתם בסדר בראש ? אני באמת לא מבינה אותכם טוב אין טעם

candyheart

New member
גניבה זה לא שטות

ואת לא יודעת בוודאות שהיא לא עשתה את זה כמו אשאני לא יודעת בוודאות שהיא כן. אני לא מבינה מה אתם מתעצבנים...אפשר לחשוב מה אמרתי...שאם היא אכן גנבה אז זה מטריד אותי? אתם מדברים כאילו זאת איזו שמועה חסרת בסיס.

אוי נו באמת

רואים בפירוש בוידאו שהיא השאירה כסף לפני שהיא הלכה ואז היא חזרה ולקחה מצית היא לא גנבה למה לה לגנוב?חסר לה כסף?

candyheart

New member
היא קנתה סיגריות ו/או מסטיק

השאלה היא אם על המצית היא שילמה-ואת זה אף-אחד לא יודע חוץ ממנה והמוכר. ויש אנשים שגונבים גם אם הם מיליארדרים...זה כבר עניין של מצב נפשי,לא פיננסי.

Kryptonite

New member
ניראה לי שהיא לקחה את זה

כי היא הייתה עצבנית ממש עצבנית באותו רגע (אף פעם לא ראיתי אותה ככה, זה באמת וידאו מוזר) אז היא כאילו רצתה לעשות שערורייה בכוונה או משהו כזה, היא ממש התעצבנה על הצלמים ביום ההוא (ובכלל בימים האחרונים). בכל מקרה זה היה מעשה מאוד מוזר וממש ממש לא חכם לעשות.

פחחחחח

הצילו, בריטני שדדה חנות!!!!!!!1111111111 בואו נתקשר למשטרה OMG!!!!! בחייאת רבאק, כשאת אומרת שיש לה בעיות אני מתחיל לחשוב שגם לי יש בעיות (כי גם לי מתאים קטע דבילי של לפלח מצית שעולה שקל וחצי ולצחוק על זה), אפשר לחשוב מה קרה (בייחוד כשמדובר בבריטני.. אם פיפטי סנט או אשר היו עושים את זה גם עליהם היית חושבת שיש להם בעיות נפשיות?) אז כן זה מעשה די דבילי לעשות והיא בטח חשבה שבגלל שהיא בריטני ספירס יעלימו עין (כמו לכל סלבריטי אחר) ובוא לא נשכח שהיא רגילה לקבל מלאאאא דברים בחינם בגלל השם שלה. (אני אגיד את זה בפעם המאה: זה מצית פור גאד סייק!) אז ביג פאקינג דיל היא פילחה מצית שעולה חצי דולר! וזה היה בצחוק, וזאת בריטני פאקינג ספירס. אני לא מבין מאיפה השוק, כולנו יודעים איזה שטותניקית היא... אבל שאני חושב על זה נראה לי שאני מבין למה את לוקחת את זה ככה, זה יותר בקטע של הערכים שלך לא? את בחיים לא היית צוחקת על דבר כזה, ואותי זה היה משעשע. תלוי מי מסתכל על זה. ואני יודע שיש אנשים שממש לא יסכימו איתי פה אבל זה מה שאני חושב

candyheart

New member
אני לא חושבת שגניבה זה מצחיק בכלל.

גם אם זה זית או גרעין מסכן או משהו...לקחת בלי לשלם,ועוד להציג את זה מול כולם-זה לא הכי הגיוני לדעתי. אני לא אמרתי שהיא חולת נפש ואני ממש לא עושה סיפור מכל פיפס שהיא עושה,ומי שהוא קורא רגיל פה יודע את זה.אבל מה שהיא עשתה בוידאו הזה,אם היא אכן גנבה-מפריע לי.ולשאלך-אם זה היה כל אחד אחר-כן,ועוד איך הייתי מדברת אותו הדבר. ויש הבדל בין לעשות שטויות בלתי מזיקות ובין לקחת משהו שהוא לא שלך ולהתגאות בזה(ולא איכפת לי אם זה עולה חצי שקל או 1000 שקל).אם היא שילמה על הכל ואמרה את זה סתם-אז כן,זה מצחיק.אבל אם היא באמת לקחה? אני לא משועשעת בכלל.

אני לא ראיתי את הוידאו

כי יש לי בעיות במחשב, אבל אם זה היה בציניות ובמצב רוח שטותניקי - אני לא לוקח את זה קשה כמוך (ידעתי שזה קשור למי מסתכל על זה..) אז כן זה מעשה דבילי לעשות... אבל מפה עד להילחץ על מצבה הנפשי ולעשות דרמות ופרובוקציות.
יאללה מה כבר קרה?!? תיכנסו לפרופורציות.

אה ובקשר לפיפטי ואשר

התבלבלתי לא התכוונתי אלייך (בשאלה), אמרתי כאילו שאם אשר או פיפטי סנט היו עושים את זה, איך התקשורת הייתה מגיבה אחרת...

candyheart

New member
אה...נו זה ברור.../images/Emo3.gif

התקשורת זה בכלל לא שאלה...הם עושים דרמה מכל שטות שלה בכוונה(וכמו שאמרת,אם מישהו אחר עושה פי 10 יותר גרוע,לא יתייחסו לזה).זה כבר משהו אחר לגמרי,ואני תמיד כותבת כמה זה מחורבן מצידם... ואני לא רוצה לעשות מזה פרובוקציות...זזה הדבר האחרון שאני רוצה.אני באמת תמיד מסתכלת בפרופורציות על מה שהיא עושה,ובגלל זה לא התפחלצתי מדברים קודמים שהיא עשתה,כמו שאחרים עשו.אבל כשאני מסתכלת על מישהו גונב משהו מול מלא מצלמות ועוד עושה מזה בדיחה? זה מצלצל לי כלא הכי נורמלי בעולם. אני לא אומרת שהיא משוגעת חס וחלילה...אבל זה(ועוד דברים) גורם לי להאמין שיש לה עדיין בעיות לא פטורות ושהיא לא כ"כ יודעת איך להתמודד עם כל המצב שלה בצורה הטובה ביותר.אני לא מאשימה אותה על זה,כי כולם היו מגיעים למצב כזה במקומה. אני לא חושבת שהיא בן-אדם רע. אני לא חושבת שהיא חולת נפש. אני לא חושבת שהיא צריכה לשבת בכלא. אני לא חושבת שהיא צריכה גמילה. אבל אני כן חושבת שיש לה בעיות בהתמודדות עם הפאפרצי(במיוחד בזמן האחרון) ובכל מה שקורה סביבה(שוב,זה מובן לגמרי-זה היה קורה לכל אחד).אז כן,אני מודה שאני קצת מודאגת-היא נדחקת למקומות ומצבים שלא מגיעים לה,ואני רק רוצה שיהיה לה טוב. חפרתי.

live4Life

New member
שיר, פרצת לטל לכינוי?../images/Emo2.gif

לא סתם.
כל מה שיש לי להגיד זה שאת צודקת. "אבל אני כן חושבת שיש לה בעיות בהתמודדות עם הפאפרצי" - את מבינה כמה זה קשה, כן?

candyheart

New member
../images/Emo6.gif

בטח שאני יודעת...ובגלל זה אני לא כועסת עליה ולא קוראת לה מטומטמת,ועוד כל מיני דברים מגעילים שאנשים מרגישים צורך לקרוא לה. אני מקווה שהיא צמצא את הדרך להתמודד עם כל זה בצורה הכי טובה-למרות שזה כ"כ קשה.

למעלה