עידכונים 7.12

xtina 4 ever

New member
נו ו?../images/Emo210.gif

כנראה המוכר שהיה באותו הזמן בחנות אמר לבעל החנות, וואותו בעל חנות דיבר על זה בפיפול. אני לא סתם אומרת "פיפול", כי הוא לא נחשב לצהובון בדולר שמפוצץ בהמצאות שונות. בריטני לא צריכה שימציאו עלייה, היא עושה שטויות גם לבד.

B G i r l

New member
שמתם לב ש....

שהיא קנתה משהו בכמה דולרים והיא אמרה שזה עולה יותר מדי?
נראה לי שהיא איבדה את כול הכסף שלה...

live4Life

New member
שמתם לב ש....

אתם חוקרים כל פאקינג דבר שהיא עושה/אומרת. דיי כבר! [מצטער, אבל במיוחד קנדי-הארט] ההודעה היא לא ספציפית אלייך, אלא לחושחשים הבלשים האלה.

candyheart

New member
אני לא מבינה למה זה מפריע לך...?

זה מה שעושים בפורום...לא? קרה משהו מעניין אז מדברים על זה.מה קרה? זה כיף לחלוק דעות עם אחרים ולראות מה הם חושבים.כל עוד הדיון מתנהל בצורה בוגרת,אני לא מבינה במי זה פוגע. וזה גם מפעיל את הפורום.תראה איזה דיון ארוך ויפה יצא.

live4Life

New member
יש דיונים שנכון זה מעניין

אני לא מדבר על ההודעה הזו בלבד. אני לא זוכר על מה זה היה, אבל את לפני כמה זמן ניסת 'לחקור' בכל מיני דרכים שונות על משהו שבריטני עשתה, וזה היה כל כך דפוק. אבל באמת שלא זוכר מה זה היה. בכל מקרה, אני רק אמרתי שלפעמים חופרים על נושא סתם. אבל כמו שאמרת, זה באמת מפעיל את הפורום
"כל עוד הדיון מתנהל בצורה בוגרת" - זה נדיר.
"אני לא מבינה במי זה פוגע" - באף אחד.

candyheart

New member
האמת שכבר מזמן לא "ניתחתי" משהו

אבל אני באמת לא מבינה מה כ"כ דפוק בזה.זאת סה"כ דרך להביע את מה שאתה חושב על מקרה כלשהו ולנסות להבין מאיפה זה בא...קצת כמו דיון פוליטי
. זה כיף.זה באמת לא אמור להיות שום דבר חוץ מזה. זה חבל פשוט להגיב ככה...יכול להיות שזה מה שגורם לאנשים לא לרצות לכתוב פה יותר.

live4Life

New member
צודקת, הנתפלתי עלייך

פשוט המקרה שהזכרתי לא מזמן היה מצחיק [וגם דפוק לדעתי] ו... מצטער
. דיונים זה באמת כיף, שמגיבים כמו שצריך.

candyheart

New member
חחח אל תדאג...אני לא נעלבתי../images/Emo3.gif

אני רק אומרת שיכול להיות שיש כאלה שכן,ובגלל זה בהם לא מגיבים יותר. אני סה"כ נהנת לחפור...אני מקווה שזה לא מפריע ליותר מדיי אנשים.

xtina 4 ever

New member
לא מפריע.../images/Emo210.gif

ואם למישהו זה מפריע, הוא לא יקרא. את לא צריכה "לקוות" ש..
למרות שהרבה פעמים אני לא מסכימה איתך, אני כן נהנית לקרא את ההודעות שלך חח..

candyheart

New member
חחחח מה הקשר?

מותר להעיר על משהו שהוא עולה יותר מדיי כסף גם אם יש לך יותר ממספיק.אני כמעט בטוחה שאם ימכרו לגאידמק בזוקה ב-100 שקל הוא גם היה אומר משהו.

הולי 2

New member
יונית לוי אמרה בחדשות שבריטני אישרה את ההריון

היום בחדשות ערוץ 2, יונית לוי דיווחה שבריטני בעצמה אישרה את ההריון שלה, ושהיא מצפה ללדת בחודש יולי!! ובסוף העדכון היא התלהבה שלבריטני יהיה ילד חצי יהודי! what the fuck!?!?!? מישהו יודע אם באמת היא אישרה משהו כזה, כי אני יודע שכל הסיפור הזה היה סתם המצאה של Life&Style..... מישהו עוד ראה את המהדורה היום?????

YugiBoy

New member
לא להתרגש...חדשות יותר גרועים מוואלה סלבס../images/Emo6.gif

לפעמים....

למעלה