עידכונים 7.12

ITS ORI BITCH

New member
פאק... למה היא עשתה את זה?

זה באמת קצת מטריד איך שהיא צוחקת על זה. ולכל ה : "זה מצית אפשר לחשוב!!!!" תסתכלו על התמונה הגדולה, עכשיו התקשורת תעשה מזה סיפור ענקי ותכפיש עוד יותר את התדמית שלה... וזאתי רק ההתחלה : http://celebs.walla.co.il/?w=/3602/1206805 זה נראה כאילו כבר לא אכפת לה מכלום, והיא עוד צוחקת על זה... באמת שאני לא מבין אותה.

Aviv Finkel

New member
וואו

אני לא מבינה מה הבעיות שלכם...... היא לא גנבה את זה. היא שילמה ורק אח"כ לקחה את המצית מהקופסה. וחוץ מזה...... כאילו מה? אסור לבנאדם להיות ציני? לא ראית שהיא צינית שהיא אמרה "וואו גנבתי את זה!! אני רעה!" נראה לך באמת שהיא מחשבת כל מילה שיוצאת לה מהפה..? או שהיא חושבת לעצמה "רגע..כדאי לי להגיד את זה? אולי הם יחשבו שאני רצינית.?" אותו דבר בקשר "שהיא בהיריון עם תאומים מקווין". תקחו בפרופורציות

ITS ORI BITCH

New member
אבל היא כ=ן גנבה את זה.

לא ראית את ההודעה של המוכר שאמר שהיא גנבה?

Aviv Finkel

New member
אבל זה לא המוכר

אחד שעבד בתחנת הדלק אמר את זה! הוא לא היה בחנות! וחוץ מזה. אוף אתם ממש מעצבנים.. רואים שהיא שילמה שנייה לפני, ואז היא שכחה לקחת את המצית אז היא חזרה לקחת! ואז זה נראה כאילו היא גנבה את זה.. אז היא אומרת לפפארצי "אווי גנבתי את זה! אני רעה!" ואני אסביר לך בדיוק למה היא אמרה את זה... כל פיפס שהיא עושה מפתחים את זה לכותרת ענקית בעמוד הראשי! אז זה כאילו נראה שהיא גנבה את המצית, אז היא ישר אומרת בציניות את המשפט הזה לפפארצי כי היא כבר יודעת שבטח כולם יחשבו שהיא גנבה אותה ויעשו מזה סיפור... קיצר יצאתי חופרת ואני מקווה שכולם הבינו

ITS ORI BITCH

New member
גאד =>

"Yes, Britney stole a blue lighter here last night." - למה שהוא יגיד סתם? וכשהיא אמרה את זה היא נראתה וואחד עצבנית וזה בכלל לא נראה כאילו זה בצחוק, (וגם זה בין היתר קצת מטריד...) ואם כבר ציניות אז ציניות כבדה מאוד כאילו היא כבר מתוסכלת מכל הפאפרצי והיחס של התקשורת כלפיה, אז היא הוציאה את זה שם. ושימי לב שהצלם אפילו שואל אותה "את בסדר בריטני? את עצובה?" קיצר אנחנו לא יודעים מה קרה שם אבל לפי בעל החנות או מי שזה לא יהיה, היא כן גנבה.

xtina 4 ever

New member
וחשוב לציין..../images/Emo210.gif

שהכתבה התפרסמה בפיפול, שהם, כידוע, אמינים. :)

אשכרה, איזה אנשים אנטיפתיים.

זה כבר מפחיד שלוקחים כל פלוץ שלה ברצינות כזאת

ITS ORI BITCH

New member
אני לא מסכים.

היא אישיות ציבורית היא לא אמורה לעשות דברים כאלו... כמו שאמרתי זה סתם מכפיש לה עוד יותר התדמית ואת השם שלה. אם היא רוצה שאנשים יתחילו לקחת אותה ברצינות, אז היא צריכה גם לקחת את עצמה .

ליאל44

New member
תקשיבו

אין לי מה להגיד אפילו לי ה''פאנט'' אין מה להגיד אני מקווה מאוד שהעניין יסתיים ושאם בריטני חפה מפשע אז הכל בסדר אם לא והיא אכן גנבה אז שתשלם את חובה לחברה בכלא כמו כל אדם נורמלי.

theone24

New member
אחי, כלא היא לא תקבל על מצית...

אבל אין ספק שהיא חייבת עזרה.

theone24

New member
אני לא מבין....

מה עובר עליה? גם אם היא לא גנבה {למרות שזה ממש נראה שהיא כן} כל הקטע הזה של הספק צחוק ספק ציניות מול המצלמות היה חסר טאקט וטעם לחלוטין! בדיוק כמו לעבור פעמיים! באור אדום בידיעה שיש מצלמות שנוסעות אחריה ומתעדות כל רגע. אם לשניה חשבתי שהיא באמת מתחילה להשתפר ולהסתדר מגיעים שטויות כאלה שהורסות לה את השם עוד יותר. זה לא יעזור היא צריכה להתרחק מכל התעשייה הזאת לכמה שנים, רק ככה היא אולי תוכל באמת לחזור לעצמה ואלינו בעוד כמה שנים.

xtina 4 ever

New member
אוקיי..../images/Emo12.gif ../images/Emo210.gif

אמרתי לכם שהיא נראית מטורפת. :) וכמו שטל אמרה, דבר שכזה מעיד אך ורק על מצב נפשי מעורער. היא הרי לא ילדת רחוב מסכנה וענייה שאין לה דולר מסכן למצית! כמו שוינונה ריידר (שחקנית מצליחה) גנבה בגדים מחנות. למה? כי יש לה בעיות. גם לבריטני כנראה. ושיר...איזה "טיעוני נגד" יש לך הפעם?

tali44

New member
כן.... ../images/Emo6.gif

בדיוק נזכרתי בקטע הזה עם ווינונה!! אגב, שמעתי שהיא יהודייה אז זה נכון?
(כי בעבר השם משפחה שלה היה הורביץ והיא שינתה אותו לריידר.) אז מישהוא יודע על זה אם היא הייתה יהודייה או מה?

SuperShiro

New member
+ שימי לב ויקי, שכולם וגם את מצאתם שזה

לא בדיוק הגיוני שהיא תגנוב מצית מחנות בתחנת דלק. מן הסתם גם אני כיוון שזה באמת די הזוי, ומה שכתבתי היו דברים שדי עזרו לי לתמוך במחשבה הזו. טעיתי. מה שהיא עשתה היה מעשה טיפשי ומטומטם ו..זהו.

Aviv Finkel

New member
אבל היא לא גנבה אותה

מה נסגר איתכם אנשים? אתם מדמיינים דברים? אתם לא רואים שהיא צינית ושתי שניות לפני זה היא שילמה!!?

xtina 4 ever

New member
אבל דיי להתכחש!../images/Emo210.gif

המוכר בעצמו אמר, והכתבה פורסמה בפיפול.

Aviv Finkel

New member
טוווווווובבבבב

תקשיבי. בד"כ אני מאמינה והכל. אבל עכשיו יש לי הוכחות מול העיניים שלי שהיא ל=א גנבה! אז היא לא גנבה ואתם לא הולכים לשכנע אותי אחרת. המוכר יכול לקפוץ על דקות התהילה שלו ולומר מלא שטויות...בטח אם בריטני הייתה יודעת שהמעריצים שלה חושבים שהיא גנבה היא בטח הייתה חושבת "גם המעריצים שלי סתומים..הם לוקחים את כל הדברים שלי ברצינות? הם לא רואים שאני צינית?" היא שילמה שתי שניות קודם ואז אח"כ לקחה את המצית, ורואים שהיא מדברת בציניות אל הפפארצי שהיא כאילו "גנבה"! וחוץ מזה.. גם אם היא הייתה גונבת... נראה לך שהיא הייתה עושה את זה מול עיניי המוכר????? תחשבו קצת בהיגיון, בבקשה!

למעלה