עידכונים 7.12

tali44

New member
ואוו שיר!!!../images/Emo2.gif מה קרה לך?!?!?

כנראה שהפעם וויקי פרצה לשם משתמש שלך...

YugiBoy

New member
באמת? בתור איש תאורה הוא צריך לדעת שהתאורה

בקליפ הייתה גרועה... בקושי ראו את בריטני...זה היה כל כך לא ברור כזה....אולי ככה היא רצתה אני לא יודע..

גם אני בהתחלה לא התלהבתי מהריקודים

אבל לא בגלל שהיא רקדה בצורה בוטה (שלדעתי היא עשתה את זה ממש מעולה וזה היה מאוד במקום בהתאם לתפקיד שהיא צריכה לעשות, וזה כאמור - חשפנית), בעצם איכזב אותי שלא הייתה כיאוגרפיה נורמלית מלכתחילה בכלל. זה נראה כאילו זרקו אותה ליד העמוד ואמרו לה "יאללה,תאלתרי!" (או שזאת הייתה הכוונה שלה ככל הנראה). לא יודע, היא עשתה את זה ממש מדהים לדעתי, כנראה בגלל הניסיון שיש לה... אם את ריהאנה היו זורקים ליד עמוד בלי כיאוגרפיה, אני לא חושב שהתוצאה הייתה קרובה לנורמלית. בכל אופן, אחרי שחפרתי - ממש אהבתי את איך שבריטני זזה שם! אל תשכחו שהכל היא אילתרה.. כל הגלים האלה שהיא עשתה בגוף ובידיים, השיער שכרגיל מתעופף באוויר, הפרצופים, התזוזות המדויקות, והפוזות.. היא ממש כריזמטית וזה מאוד בולט בקליפ הזה.. חייבים לתת לה קרדיט על זה. זה תמיד אחד הדברים שהכי אהבתי בה. אגב, זה נראה לי מאוד מכוון שאנשים לא יקלטו שזאת בריטני ויחשבו שהיא איזה חשפנית מופרעת עם שיער שחור פרוע... זה היה הקונספט מלכתחילה, שבריטני הבלונדינית והנורמלית צופה בבריטני העכשווית והחדשה שמשקפת את מה שהיא היום בעצם (עד כדי כך שלא מזהים אותה כמעט) - טראשית ומופרעת (חשפנית, שיער שחור פרוע, ריקודים פרובוקטיביים, קעקועים) וכו'.. אני בטוח שזאת היתה הכוונה של בריטני

In Rehab

New member
בשביל זמרת בסדר גודל כמו של בריטני,

אלו סכומים קטנים. פעם סיפרו לי שהקליפ של MP עלה 7 מליון דולר בערך... בטח בגלל הפעלול של המכונית שעפה לתוך הבריכה.

SuperShiro

New member
וידיאו חדש ומצחיק [בערך../images/Emo3.gif]

בתחנת הדלק בריטני שילמה עבור מצית ושכחה לקחת אותו, לכן חזרה שני צעדים אחורה בכדי, כמובן, לקחת אותו. מקדימה תרופה למכה, היא אמרה בציניות "I stole something, ohh I am bad ohh". לאחר מכן אחד הצלמים פנה אליה ואמר, "את יודעת בריטני, יכולתי לקנות לך מצית אם רצית מצית", בריטני משיבה לו "אתה יודע מה, תחזור לארץ בה נולדת"

candyheart

New member
אני לא יכולה לומר שזה לא היה מטריד

ואתם יודעים שאני לא מאלה שמתפחלצים מכל שטות...אבל *ממש* לא אהבתי את מה שראיתי פה.היא גונבת...ועוד אומרת את זה מול המצלמות?! מה יש לה? שום דבר בזמן האחרון לא גרם לי לחשוב שיש לה *ממש* בעיות...אבל זה כבר משנה את הדברים.אני מרגישה ממש לא טוב לגביה כרגע...

SuperShiro

New member
היא לא.

היא שילמה בתחילת הוידיאו ושכחה לקחת את המצית, וכשאמרה את זה היא הייתה צינית לחלוטין.

SuperShiro

New member
אה הא.

אני אעתיק את ההודעה הקודמת שלי..
א. שימי לב לכמות הכסף שהיא נותנת למוכר. ב. היא לקחה את המצית כשהמוכר עמד בדוכן ממנו היא לקחה את המצית. ג. איזו סיבה יש לה לעשות את זה ליד המוכר וליד המצלמות? ד. היא אמרה את מה שאמרה בציניות..

candyheart

New member
על משהו היא בטוח שילמה...

השאלה היא על המצית...כי באמת אין לדעת אם היא שילמה או לא.זה ממש נראה כאילו היא לקחה ויעני ברחה...אבל מה אני יודעת. כל הקטע שהיא עשתה את מול המוכר והמצלמות זה מה שמטריד ומה שמבלבל: או שהיא הייתה צינית לדמרי, או שמשהו לא בסדר אצלה. אני מקווה שמישהו שאל/ישאל את המוכר מה בדיוק קרה,והוא יאמר שהיא שילמה על זה.

SuperShiro

New member
לא שהיה לי ספק, אבל אם כן היה אני חושבת

שהמשפט "Ohh I stole something, Ohh I am so bad" די מסיר את כל הספקות. בכל אופן אני מקווה שמישהו אכן שאל אותו/ ש X17 יבהירו את העניין בכדי שחששות יסורו מליבם של כל אלה שלא ממש בטוחים מה קרה שם

candyheart

New member
x17 אומרים שהיא גנבה

הם כבר שמו את הוידאו והכל... בכל מקרה,המוכר הוא היחיד שיודע ויכול לומר את האמת...אז אני מקווה שאכן שאלו אותו.

SuperShiro

New member
אומרים claimed to have stolen על פי מה שהיא

אמרה, וכמו שכתבתי הודעה מתחת זה די ברור שהיא אמרה את מה שאמרה בציניות.

SuperShiro

New member
זה מה שיש ל X17 להגיד בנושא

.. אם היא הייתה גונבת אותו, הם היו כותבים שהיא גנבה ולא claimed to have stolen כיוון שזה די ברור שהיא הייתה צינית כשאמה את זה.

candyheart

New member
אוקיי,הלכתי לשם,קראתי וראיתי את הוידאו שוב...

והאמת שאני חושבת שאת צודקת...זה באמת נראה שהיא שילמה ואז שכחה לקחת את המצית,אז היא חזרה ולקחה.והקול שלה באמת מלא בציניות...אז אני חוזרת בי.דווקא עכשיו שאני חושבת על זה,זה תואם להומור שלה. אני עדיין מקווה שהמוכר יאשר שהיא שילה על הכל...רק כדי להיות 100% בטוחה.

SuperShiro

New member
אממ לא נראה לי

שיחזרו אליו בשביל לשאול אותו אבל אם זה יעזור אז אני מקווה שכן
היא בטח שמעה על השמועות שטוענות שהיא גונבת דברים מחנויות ובגלל זה היא הייתה כל כך צינית בעניין ואמרה את מה שאמרה. זה סוג ההומור שלה והדרך שלה to get back at people. לפעמים קצת קשה להבין אותו, גם בגלל שהיא בריטני ספירס, אבל כזה הוא.

candyheart

New member
הם כבר עשו דברים יותר מוזרים../images/Emo3.gif

לא פעם ולא פעמיים הם דיברו עם סתם אנשים שהיו במקרה באותו מקום שהיא היתה וכו'...אז יש מצב שיחזרו אליו(כמובן,אם הוא יאמר שהיא לא גנבה אז זה לא בטוח יפורסם,כי זה לא שערורייתי). וכמו שאמרת,זה מאוד תואם להומור שלה.היא כבר הרבה פעמים 'כאילו' אמרה דברים שאמרו עליה בתקשורת(זה הרי ידוע שהיא קוראת צהובונים לפעמים,ועולה על אתרי רכילות) בכוונה לזלזל בהם וכו',וזה לא כאילו שהיא לא אומרת שטויות לפאפרצי כל הזמן("אני חוזרת אל קווין ויהיו לנו תאומים" "האלבום שלי יוצא בדצמבר"). אז מניחה שפשוט ברגע שראיתי את זה,אז נכנסתי ללחץ,ולא לקחתי את הזמן לקלוט אותה.סילי מי.

למעלה