גם אני בהתחלה לא התלהבתי מהריקודים
אבל לא בגלל שהיא רקדה בצורה בוטה (שלדעתי היא עשתה את זה ממש מעולה וזה היה מאוד במקום בהתאם לתפקיד שהיא צריכה לעשות, וזה כאמור - חשפנית), בעצם איכזב אותי שלא הייתה כיאוגרפיה נורמלית מלכתחילה בכלל. זה נראה כאילו זרקו אותה ליד העמוד ואמרו לה "יאללה,תאלתרי!" (או שזאת הייתה הכוונה שלה ככל הנראה). לא יודע, היא עשתה את זה ממש מדהים לדעתי, כנראה בגלל הניסיון שיש לה... אם את ריהאנה היו זורקים ליד עמוד בלי כיאוגרפיה, אני לא חושב שהתוצאה הייתה קרובה לנורמלית. בכל אופן, אחרי שחפרתי - ממש אהבתי את איך שבריטני זזה שם! אל תשכחו שהכל היא אילתרה.. כל הגלים האלה שהיא עשתה בגוף ובידיים, השיער שכרגיל מתעופף באוויר, הפרצופים, התזוזות המדויקות, והפוזות.. היא ממש כריזמטית וזה מאוד בולט בקליפ הזה.. חייבים לתת לה קרדיט על זה. זה תמיד אחד הדברים שהכי אהבתי בה. אגב, זה נראה לי מאוד מכוון שאנשים לא יקלטו שזאת בריטני ויחשבו שהיא איזה חשפנית מופרעת עם שיער שחור פרוע... זה היה הקונספט מלכתחילה, שבריטני הבלונדינית והנורמלית צופה בבריטני העכשווית והחדשה שמשקפת את מה שהיא היום בעצם (עד כדי כך שלא מזהים אותה כמעט) - טראשית ומופרעת (חשפנית, שיער שחור פרוע, ריקודים פרובוקטיביים, קעקועים) וכו'.. אני בטוח שזאת היתה הכוונה של בריטני