עידכונים 7.12

shir spears

New member
הלוואי../images/Emo103.gif

אם זה נכון זה אומר שהקליפ באמת מושקע

הולי 2

New member
להזיכרך בGM היו הרבה סצינות אחרות

עם רקדנים ותלבושות והכל הכל פשוט ירד בעריכה ונשארו רק עם סצינת העמוד

tali44

New member
פיייי

רואים פה שהשקיעו בקליפ, בין אם הוא יהיה חרא ובין אם הוא יהיה מדבים - השקיעו בו! ועל זה מגיע לבריטני או למי שמארגן את הכל - כל הכבוד.

YugiBoy

New member
אל תשכחי שצריך לשלם לכל כך הרבה אנשים...

כל האנשים שבנו את הסט, לכל הצלמים הועורכים והתאורנים וסאונדמנים והמנקים והטצ'אפים ומעצבי הבגדים ולעוד המון אנשים שלא חשבת שהם קיימים בכלל...לנערת המים...לא יודע. אני רוצה לראות כבר את הקליפ הזה!

וואו אז זה אמור להיות להיות קליפ בהחלט מושקע

עם סכום כזה צריך להיות קליפ מושקע לא פחות מטוקסיק לא יודעת למה אבל אני מלאת תקווה לגבי הקליפ הזה נראה לי שזה הולך להיות קליפ מפוצץ.

Aviv Finkel

New member
ונדמה לי שהבועה תתפוצץ לך בפרצוף

לא סתם P: אחרי שקראתי מה ששיר כתבה, חשבתי לעצמי.. וואו בטח הקליפ יהיה מדהים וזה... כאילו כולם עכשיו בטוחים שהקליפ יהיה מדהים אבל יש לי הרגשה שממש נתאכזב. אפילו אם הקליפ יקר..... גם בVMA חשבנו שיהיה מדהים... גם בקליפ של GIMME.. וכאילו כל הזמן מצפים ובסוף בריטני מאכזבת. אני כבר רגילה שבריטני מאכזבת אז יש לי הרגשה שגם הפעם זה יקרה=\

שמעי..

גם אם היא תאכזב הפעם וגם אם לא זה לא ישנה לי בכלל למה??כי אני רגילה לזה ממנה אי אפשר לצפות לשום דבר ברגע אחד היא יכולה לאכזב וברגע היא יכולה להפציץ וגם זה לא באמת הקאמבק האמיתי שלה שבה היא חוזרת עם קליפים מושקעים,הופעות מפציצות כמו פעם בשבילי כל "הקאמבק" הזה עד עכשיו זה בשביל המעריצים ובגלל ג'ייב שיכניס להם כסף זה לא באמת החזרה האמיתית שלה.

בדיוק ../images/Emo45.gif

בגלל זה אני לא מאוכזב משום דבר שקורה (המכירות לא בשיא, אין הופעות, הקליפים לא מושקעים בכלל) כי זאת באמת לא החזרה האמיתית של בריטני. אם באלבום הבא היא תעשה חלטורות כמו עם האלבום הזה, רק אז אני ארים ידיים... ואני מתפלל שזה לא יקרה.

Aviv Finkel

New member
מהההההההההההה

איזה כיף לשמוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיליון שקל על קליפ. וואו איזה כיף אם הקליפ יהיה מדהים ואז כולם יראו שבריטני של פעם(זתומרת בריטני עם הקליפים המדהימים)חזרה[=

ITS ORI BITCH

New member
בסוף הקליפ יהיה באמת מושקע והתפוארה תהיה

מדהימה, אבל מה? בריטני לא תהיה

Kryptonite

New member
דווקא ב - GM זה היה ההפך

היא הייתה ממש משולהבת (היא זזה מדהים, רקדה, עשתה ליפסינקינג כמו שצריך
וכו') רק הצילום, התפאורה והרעיון היו גרועים.

SuperShiro

New member
זזה מדהים?../images/Emo3.gif יש קטעים ב Gimme More

שאני כצופה מתפדחת לראות ופשוט מסתירה את העיניים כשהם מגיעים [למשל, הקטע שהיא "דופקת" את העמוד. מה זה צריך להיות?!]. חוץ מזה, זה מה שקורה כשבמאי של וידיאו קליפ הוא במקור איש תאורה.

xtina 4 ever

New member
חחחח..../images/Emo210.gif

ולא, זאת לא אשמתו של הבמאי. זאת אשמתה ואשמת חברת התקליטים שלה שלא דאגו להביא במאי טוב יותר (וזה לא שהם עניים).

SuperShiro

New member
לא אמרתי שזו אשמתו..אמרתי שזה מה שקורה

שמבקשים מאיש תאורה לעשות את עבודתו של במאי. אני לא מתעסקת באשמים, הקליפ הוא קליפ רע נקודה. להטיל את האשמה על מישהו לא יגרום לו להיות טוב יותר ולכן זה מיותר לדעתי.

Kryptonite

New member
מתי?

בעיקרון זה חשפנית, זה קטע מה"תפקיד" שלה ואם זה משתלב יפה עם הריקוד - אין לי בעיה. תראי לדוגמה את כל הפיזמון השני (העריכה בו קצת נורמלית) ורואים איך שהיא רוקדת ממש יפה.

SuperShiro

New member
ברור שיש קטעי highlight שאפשר לראות בהם

שבקליפ טמון פוטנציאל, אבל כמו שאמרת - הרעיון, הצילומים והתפאורה פשוט רעים ולכן כתוצר סופי גם הקליפ הוא קליפ רע. כל מי שאני מכירה וראה את הקליפ היה בשוק ["זו בריטני?! את בטוחה שיר?].

למעלה