עידכונים 7.12

Kryptonite

New member
איזה כיף

אני אוהב איך שהיא זזה בכל מקרה.
זוכרים שהיה לנו פעם וידאו של בריטני רוקדת מ - X17, הוידאו בו ראינו לראשונה את ג'יידן? מעניין למה זה היה.

Kryptonite

New member
זו אגב הוכחה נוספת שאנחנו לא

יודעים על כל מה שהיא עושה. עובדה שהיא ביקרה בסטודיו לריקודים הזה ולא קיבלנו תמונות פפראצי שלה מגיעות לשם (אולי נקבל, אבל זה רק אחרי שהוידאו התפרסם) לכל מי שחושב שאם אנחנו רואים תמונות שלה בסטארבאקס/תחנת דלק אז אנחנו יודעים את הסדר יום שלה.

הולי 2

New member
איזה מעאפן! רק שהיא לא תעשה כריאוגרפיה לעצמה!

זה נראה בדיוק כמו אותו ריקוד שבריטני עשתה ב Little Me שהיא הקדישה לאחותה. בדיוק אותו סיבוב ואותו התחלה עלובה אני נורא מקווה שהיא לא תיהיה אחראית על שום כריאוגרפיה עתידית!! וגם הסינגל החדש, רק שיר אחד? כאילו לא יכלו להשקיע אפילו ברמיקס? בכלום הם לא משקיעים, אפילו לא בעיצוב, במקום זה הם דורשים מהמעריצים שיכינו וידאו לקליפ ואני בטוח שזה גם יהיה בקליפ הסופי, כי לא היה להם כוח להתאמץ לבד! מעעצבןןןןןןןןן

Kryptonite

New member
דווקא

אהבתי את הריקוד של Just Yesterday, זה התאים לשיר. אני לא חושב שזה ריקוד למשהו חדש, סביר להניח שאלה שיעורי ריקוד שהיא לוקחת כדי לחזור לעצמה. וגם אם כן - לא ראינו את כולו, ואפילו ב - VMA היא עבדה עם כראוגרף, אני לא חושב שהיא תעשה בעצמה. לגבי פיס אוף מי - הבנת את זה לגמרי לא נכון. העטיפה שראינו היא של הפרומו סינגל (שנשלח לתחנות רדיו בלבד), הסינגל האמיתי עוד לא יצא. והתחרות ש - MTV עורכים - הם בעצמם אמרו שהקליפ ישודר במקביל לקליפ האמיתי.

הולי 2

New member
אני נורא מקווה שאתה צודק ושאלי לא שמה כחוות ד

אני נורא מקווה שאתה צודק ושאלי לא שמה בשביל להוות חוות דעת מקצועית

לא, היא שם בשביל לקבל תשומת לב.

תמיד חשבתי שיש בה משהו מסריח. מאוד... ותמיד אדבק בדעתי שהיא נמצאת לצד בריטני רק בשביל לזכות בכל תשומת הלב ו"התהילה" שנלווית לעניין. שימו לב בסרטון: בריטני היא זאת שרקדה וקלטה לפתע את הפפארצי, לא? אבל מי פתאום לא הצליחה להסתיר חיוך וקמה כדי לבדוק טוב יותר במה מדובר? אלי. ולא רק זה, אלא שהיא צעדה (כשבריטני לצידה, כמובן, כי אסור לה להיות רחוקה מילימטר ממנה, שחס וחלילה לא יצלמו אותן לחוד) לכיוון הצלמים כשחיוך מוזר (ואפילו דיי דבילי) מרוח לה על הפנים. ואחר כך היא ניצלה את העובדה שהם ממשיכים לצלם כדי לפזז ולרקוד קצת בקטע של "תראו-אותי-אני-רוקדת-ובריטני-ספירס-צופה-בי!". אני לא יודע מה אתכם, אבל בשבילי היא משדרת רק משהו אחד: צומי, וזה לא מתבטא רק פה בסרטון, אלא גם בקרקורים שלה אחרי בריטני כמעט לכל חור (שמתועדים, אגב, באינספור תמונות הפפארצי). גם ביום ההולדת שלה. קיצר, אני לא אוהב אותה ואת האופי שלה.

Kryptonite

New member
יש בזה משהו

גם תמיד חשבתי שהיא זו שמושכת אותה קצת יותר לכיוון של המסיבות, להיות צינית ולחשוב שהיא יודעת הכל. אני ממש לא אוהב את אלי.

shir spears

New member
אני שונאת את אלי

ויש משהו במה שאתה אומר תמיד חשבתי שאלי נמצאת עם בריט רק בשביל להתפרסם..ושהתפרסם פוטושוט שלה אני בכלל הייתי בטוחה אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שהיא בין האנשים היחדים שעזרו לבריטני בתקופה הקשה,ככה שבכלל לא צריך להיות אכפת לנו בשביל מה היא איתה כי היא עוזרת לבריט וזה מה שחשוב

הולי 2

New member
אני לא חושב ככה. כאילו חשבתי פעם היום כבר לא

אני מניח שאלי הרוויחה מן המצב שהיא עם בריטני כל הזמן, ובנינו, מי לא היה רוצה להיות העוזר האישי של בריטני. אלי בסך הכל מילאה את התפקיד של פילישיה, שעזבה את בריטני.... היא הייתה העוזרת האישית שלה, דאגה לה להכל, ואף היתה בקשרים עם כמה צלמיי פאפרצ'י. אני אפילו זוכר איזה כתבה מ TMZ שסיפרו שהיה איזה מצב שצילמו את את בריטני והיה שם איזה באלגן ואלי ביקשה החזר טובה מהצלמים, על כל הטובות שהיא עשתה להם.... בכל מקרה, לא כבר לא נראה לי שהיא מחפשת פירסום, כי היה השבוע דווקא וידאו ב TMZ של אלי וסאם יוצאים ממסיבה, ואיזה מישהו בא לבקש מאלי חתימה, והיא כולה לא הבינה מה קשור, והיא אמרה לו כזה מה? מה אתה רוצה חתימה ממני? אתה בטוח בכל מקרה לדעתי, בריטני עובדת על כיראוגרפיה משלה לקליפ או לאיזה משהו, והיא הביאה את אלי שתתן לה חוות דעת ותגיד אם היא אוהבת את זה או לא..... ואלי כמו תמיד תגיד לה שהכל נהדר ומקסים אפילו שזה חרא

xtina 4 ever

New member
אם היא חברה אמיתית..../images/Emo210.gif

היא לא תגיד לה שהכל מקסים כשבעצם הכל על הפנים.

Kryptonite

New member
אני מקווה שהיא כזו

למרות שלצערי, לא ניראה שמקיפים את בריטני הסוג של החברים הטובים שאת דיברת עליהם. מסתובבים סביבה בעיקר מחפשי תשומת לב שאומרים לה שהיא ניראית נהדר גם שהיא לא, ושהכל בסדר אצלה ושכולם דפוקים, ושהיא לא צריכה להקשיב לאף אחד וכו' וכו'. לפי דעתי היא צריכה לחזור לחברים המקוריים שלה מלואיזיאנה

xtina 4 ever

New member
אי אפשר לדעת מה הם אומרים לה.0ס ../images/Emo210.gif

יכול להיות שהם דווקא אומרים לה שהכל נראה זוועה, והיא לא מקשיבה להם. אבל אחרי הכל, זה לא התפקיד שלהם. חברים ילכו איתה למסיבות ויחזיקו לה תיד כשצריך. מה שהיא באמת צריכה זה מנהל אישי ועוזרות למיניהן שה*תפקיד* שלהם הוא להגיד לבריטני מה טוב ומה לא.

candyheart

New member
יאאאא איך התרגשתי לראות את זה!../images/Emo13.gif

לא בגלל הוידאו עצמו...כי לא רואים בו כמעט שום דבר...אבל מעצם העובדה שהיא הייתה באולפן ריקוד! זה אומר שההוא שבזמנו אמר שהיא מגיעה לשם הרבה לא שיקר...היא כנראה באמת מצליחה לא להיראות מתי שהיא רוצה. והכלב שיש לה הוא חדש...? כי זה לא לונדון.

Shiri from the block

Active member
ראיתם מה הגיבו ביוטיוב?../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif Um, I've rehearsed at Millenium a bunch of times. First of all, that's the ONLY room that you can view from the outside (the rest are completely enclosed). PLUS, there are curtains that can close so that nobody can see into that studio anyway. So this was just a publicity thing. לא יודעת אם זה באמת נכון, אבל אני גם לא רואה סיבה למה לשקר...

SuperShiro

New member
Piece Of Me זוכה לקבלת פנים חמה

מקהל המאזינים הבריטי.
Radio 1 [הרדיו "הרשמי" של בריטניה השייך לרשת BBC, וזה המציג את המצעד הבריטי השבועי] השמיע והציג בהשמעת בכורה את הסינגל החדש של בריטני, Piece Of Me, אשר זכה לקבלת פנים מדהימה. הרדיו המוביל של בריטניה השמיע בהשמעת בכורה את השיר ביום שלישי בערב, ורק 24 שעות לאחר ההשמעה, הסינגל ה 19 במספר של בריטני בבריטניה, קיבל מעל ל 2000 בקשות השמעה ממאזינים. כתוצאה מכך הסינגל נכנס היישר למצעד ה airplay של בריטניה, היישר למקום ה #4 עם 270 השמעות ביומיים בלבד – שיא אשר קודמים לו אך ורק השירים Bleeding Love של ליאונה לואיס, ו Umbrella של ריהאנה. השניים זכו לכמות מרשימה של 400 השמעות ביומיים בלבד. בינתיים במצעד, חלק משיריה הנוספים של בריטני מטפסים כתוצאה מהפופולאריות של Piece Of Me. הסינגל האחרון שלה, Gimme More, טיפס 10 שלבים למקום ה #16 עם 110 השמעות, ושירה הקלאסי Toxic משנת 2004 נכנס גם הוא למצעד [מחדש כמובן], למקום ה #57 עם 21 השמעות. הוידיאו קליפ עבור הסינגל צולם בשבוע שעבר בלוס אנג'לס, וישודר בהקרנת בכורה בערוץ 4 בבריטניה בשבועות הקרובים. הסינגל ישוחרר בשחרור פיזי ודיגיטאלי ב 7 לינואר. המקור הוא כמובן Radio 1. כידוע, ל airplay אין כל משקל באשר לצעידתו של שיר מסוים במצעד הבריטי הרשמי, ולכן ההשמעות לא תורמות למיקומו/כניסתו של שיר למצעד. בהתבסס על הורדות דיגיטליות, השיר נכנס למקום ה #91 במצעד הבריטי הרשמי, אך שבוע לאחר מכן יצא ממנו לחלוטין. כניסה מחודשת כמובן צפויה לשיר כאשר ישוחרר באופן רשמי בבריטניה.

SuperShiro

New member
העלות של הוידיאו קליפ Piece Of Me מסתכמת

ב חצי מיליון דולרים [כשני מיליון שקלים]? כך מדווח האתר dlisted.com, שמזכיר ומציין כי עלות הוידיאו קליפ של Gimme More הסתכמה בכ 25 אלף דולרים [כמאה אלף שקלים] בלבד [מה בדיוק עלה בו 25 דולרים? העמוד היה מכסף אמיתי?
]. תקנו אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שהעלות של הוידיאו קליפ של Toxic הסתכמה בסכום דומה, לא? בכל אופן, אם המידע נכון זה מצוין! קליפ שהושקע בו סכום יפה בהחלט של כסף + ווין אשיים [במאי שהוא באמת במאי
] מסמנים טובות.

למעלה